0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Gece kaçırmalarını nasıl düzene sokabilirim kızlar yada ne zaman kendi uyanmaya başlar bugun 3 ncü günümüz dü ilk gece 2 kere kaldırdım yaptı sabaha temizdi dün gece kaldırmam ragmen yapmadığı için altına yapmıştı bana yol gösterin ;(

8 Cevaplar

0 oy
(2,722 puan) tarafından
Kızımı sadece 3 gün uyandırıp tuvalete götürdüm 2 defa 3 ile 6 arası sonra hiç uyandırmadım uyuyor sabaha kadar bazen kalkar yapar 
(26 puan) tarafından
Altına kaçırma olmadımı hiç o zamandan sonra
(2,722 puan) tarafından
Yanii azar azar oldu hala oluyor bazen dalıyor gündüz azıcık kacıyo oda ola bilir
-Reklam-
0 oy
(8,346 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun ben pes ettim 
(26 puan) tarafından
AMİNN kaçıncı günde vazgeçtin
(8,346 puan) tarafından
1. Günde hahah
tarafından
Kız ne çabuk pes ettin öğrenene kadar devam :)
0 oy
(4,025 puan) tarafından
9 buçuk 10 gibi uyuyor. Ben de 1i geçirmeden kaldırıyorum gece. Hemen şak diye yapmadı başlarda hatta uykusundan ettiğim için ağladı. Şimdi biraz daha sakin karşılıyor. Eline banyo dolabından bişeyler verin mesela. Uykusu açılsın. Sakin sakin konuşun. Yaptıktan sonra yatmaya gidicez deyin kararlı durun yapar inşallah.
0 oy
(51,620 puan) tarafından
9 ay gece altina yapti anam ne cektim ya umarim hemen öğrenir 
(594 puan) tarafından
Ayy benmkide 2 ayolduhala yapıyor. Napmamgerek acaba klima acıkodada bazen görmüyorumkuruyor üstünde hasta olucak yaa
0 oy
(8,029 puan) tarafından
Ben hiç uyandırmadım bir ay kadar bezledim iki haftadır da bezi çıkardım kaçırma falan yok henüz. 
(26 puan) tarafından
İlk günlerde olmuyormuydu kaçırma
(8,029 puan) tarafından
Valla benim kız geceyi daha çabuk öğrendi sadece ilk gün yaptı bez bağladığım halde hiçbir gece yapmadı şuan bağlamıyorum gece tuvalet için de uyanmıyor.
(26 puan) tarafından
Darısı başıma inşAllahh
(8,029 puan) tarafından
Amin canım inşallah.
0 oy
(11,521 puan) tarafından
Ben gece bezliyprum bez bağladığımda yapmıyor bağlamıyorum yapıyor geçen gece kendi kalktı kaka geldi dedi gittik yapmadı geri uyuması 2 saati buldu uyandırmkyorum o yüzden uykusu açılıyo 
(594 puan) tarafından
Kac gün oldu eğitimin
(11,521 puan) tarafından
Yarın iki haft olucak ama gündüz eğitimi tamam ilk gün kaçırrdı sadece 1. Haftanın sonunda da kendisi söylemeye başladı şuan rahatım başardık 2 yaşında bu arada
0 oy
(7,484 puan) tarafından
Ben hic gece kaldirmadim canim. Zaten geceleri kuru kalktigi icin bezden kesmeye karar vermiştim. Sukur cok sıkıntı yasamadim. Yatmasina yakın sıvı verme canim. Yatmadanda tuvalete gotur bencr uyandırma. Belki bir iki defa kacirir sonra yapmaz. Yada kendi uyanir. Zor bi surec RABBIM yardimcin olsun
0 oy
(747 puan) tarafından
Bende gecen hafta basladim tuvalet egitimine. İki gun geceleri bez taktim. 3. Gun bezi istemedi poposunda  suana kadar kacirmadi geceleri. Kendisi gece uyaniyor uyandiginda cise goturuyorum yapiyorm sonra sabaha kadar uyuyor. Suana kadar kacirmadik ama illaki kaciracagi bi gun olur diye dusunuyorum. 22 aylik kizim bu arada 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 106 göst.
0 oy
4 cevap 337 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 559 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 888 göst.
11 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,175 puan) tarafından soruldu