0 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (191 puan) tarafından
Hanımlar merhaba uzun süredir enfeksiyonla başım dertte sürekli mantar oluyorum neyse özel bir dr gittim vajinal kültırde bakteri çıktı bu çişin bakteri kısır yapabilirmiş dr tedavi verdi ayrıca mantarın da devam ediyor bu yüzden tekrarlıyor sanırım ayın 11 de kontrole gideceğim ama dr çocuk yapmak zorunda kalabilirsin dedi kontrolden sonra karar verecek neyse en fazla 10 ay bekleyebilirmişim enfeksiyonun durumuna göre bebeğim 25 aylık 10 ay beklesem mi yoksa yapsam mı hemen korkuyorum artık

10 Cevaplar

0 oy
(15,642 puan) tarafından
Ben olsam yapardim hemen. Zaten hemen hamile kacağin kesin değilki. Ben kizim 2 yaşina girince denemeye başladim. Nerdeyse 1 yilda zor hamile kaldim.
-Reklam-
0 oy
(2,507 puan) tarafından
Yap bence çocuğunda büyümüş 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Bendede spiral var kızım 22 aylık 25 26 olsun bende çıkaracak hem hemen olacağı belli değil hemde doğana kadar zaten dahada büyüyor bence daha da fazla ara verme yani 
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Enfeksiyon varken çocuk yapmak riskli Cnm hamileyken fitil vs veriliyor risk taşıyor sen doktorunu dinle kurtul öyle dene derim
0 oy
tarafından
Yani doktorun ne diyorsa öyle yap
0 oy
(448 puan) tarafından
Benim kizim agistos 24 de 2 yaşında  olucak 4 aylik hamileyim isteyerek yaptik pespese olsunlar diye bence yapilir
0 oy
tarafından
Ben ilk bebeğime zir hamile kaldım ve hormonlar sorundur ikinci de hemen olsun istedim aralari 13 ay çok zorluk çektik esimle baktık ama artışı daha fazla su an biri 2 biri 1 yasinda çok rahatladım şükür iyi ki de varlar daha da düşünmüyorum:)) yani ben yaptım canım pişman da olmadım
0 oy
(5,174 puan) tarafından
Yap gitsin benim kızım 17 aylıktı ben ikinciye hamile kalmistim 
0 oy
(9,947 puan) tarafından
Doktorunu dinle tabi bende olsam hemen yapmak isterdim ama düşününce hamile kalırsan öyle enfeksiyonlu hiç iyi olmaz enfeksiyon basit bişey değil hem sen hem bebeğin zarar görürsünüz 
0 oy
(17,974 puan) tarafından
Bebeğin artık çokta küçük değil diğerine hamile kalmayı başarıp doğurana kadar neredeyse üç yaşına girer ki çokta yakın aralıklı değil bence iyi üstelik ilerde ikinciye sahip olamama ihtimalin varmış tedavin iyiye gidince hemen yap bence 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 442 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,224 puan) tarafından soruldu

408,596 soru

12,277,557 cevap

37,794 kullanıcı

Kategoriler

...