Bu dünya da kimse için canını uzdugune değmiyor bak kimse için ben dert sahibi oldum oturdum aşağı daha yaşın çok genç bundan bi on sene sonra başlayacaksın vah tüh demeye ama iş işten geçmiş olacak var sen şimdiden kendine sahip çık kimse sana bedavadan gülistanlık vermeeezzz kimse sen iyi olasın diye hoş olasın diye peşine dönmez sen kendine değer vereceksin kendini onemseyeceksin aha geçirdin sınır krizini fırladı tansiyonun sebep olanlar dönüşte ay ya bak bizim yüzümüzden oldu tüh dedi mi? Asla demezler ki demedikleri gibi bir de oh ne iyi oldu beter olsun derler toparlan kendine gel hatta benim yerime kendine iki tane çarp "D (bu tabi isin şakası) yani neler gorduk neler gecirdik ben senin ablan yaşındayım senin yaşındayken üzüldüğüm şeylere şimdi donup bakıyorum da tüüüu sana bunun için mi üzüldün sen bu kadar diyorum bu hayatta artık öyle her şeye üzülüp de canımı yıpratamam belli başlı üzüleceğim şeyler var onuda rabbim yasatmasin inşallah o yüzden velhasılı kelam kalıyorsun bir abdest alıyorsun oturup bi inşirah bir fetih suresi okuyorsun birde bakara okuyorsun bir de bakmışsın sen amin demeden yüreğin feraha kavuşmuş hadi ablasının gülü dobarlan bırahma gendini