0 oy
339 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (385 puan) tarafından
Ben genelde 25gunde olurum 3gün gecıktım bu tarıhe göre 28gunluk döngüye bakıyorum bugün 1i gosterıyor 3 4gundur olacak gıbı sısım ve arada karnım kasıklarım agrıyo ama hıc başka belırtım yok böyle olup hamıle olan varmı sabah bı sağlık ocağına gıdıp kan verıcem hakkımızda hayırlısı 

16 Cevaplar

0 oy
(565 puan) tarafından
Evet aynısı oldum canim kan talili verdim hamileydim
(385 puan) tarafından
Sabah ılk ısım 9da sağlık ocağına gıtmek olacak canm evet ıstıyorduk öarttan berı kaldıysam nasıp derım sukur ederım bnm ımkanı yok böyle olsun 26 gün bıle nadır olurdu
(565 puan) tarafından
İlk defamı böyle gecikme oldu adetinizde düzensizlik varmı
(385 puan) tarafından
Evet ılk defa oldu canm hıc geçilme yaşamadım
(1,042 puan) tarafından
Akıntının varmiydi peki benimde günlerimde
-Reklam-
0 oy
(8,343 puan) tarafından
Benimde 30 veya 31 döngüm bu ay çok gecikme var okuyorum adet belirtilerim yok inşallah değilimdir isdiorum ama artık isdemiom kocam korundurmuyo kiziyo inşallah olmaz sende bekle bence 1 hafta daha
(385 puan) tarafından
Beklemek ıcın sabırlı degılım :) var desın zate devlete sıra bulana kadar 7 8haftalık olurum
(8,343 puan) tarafından
Hakkımızda hayırlısı gardasss
(385 puan) tarafından
Çıktı cnm hamıleyım
(8,343 puan) tarafından
Bende az önce test yaptım çıkmadı:)
0 oy
(454 puan) tarafından
Ben .kasiklaklarim hafif agriyodu günüm gecmemsti bile ben hissettim . Test yaptım pozitif 
tarafından
Mide bulantısı falan var mıydı
(454 puan) tarafından
Hayır
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Benim öyle olmuştu 
0 oy
(340 puan) tarafından
Cnm ben kaldım bebek yerleşmesi bunun adı ☺️ 
0 oy
(25,192 puan) tarafından
Evet ben adet olucam sanmıştım
0 oy
(801 puan) tarafından
evet canim okadar sancim var ki 5 gun gecikti agrim vardı ama test yaptim demin hamileymisim ben şok
(1,042 puan) tarafından
Akıntının varmiydi bende olacak da daha olmamış
0 oy
(3,174 puan) tarafından
Evet öyle olmuştu. Adet olcak gibi ağrım vardı gebeymisim. Bı test yap istersen kaset test
0 oy
tarafından
Verdinmi kan merak ettim
(385 puan) tarafından
Verdım canm gelmişken dıger kanlarında alalım dedıler hemogram çıkmış ama ıkısı daha çıkmamış sabaha kadar çıkar heralde
tarafından
Yo akşama cikar
(385 puan) tarafından
Çıktı canm hamıleyım
tarafından
Ayy hadi hayırlı olsun. İstiyormuydun
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Elhamdülillah normalde adet sancım pek olmaz ama iki gebeligimde de adet sancım vardı hele ilk çocuğumda haddinden fazlaydı bana göre ergenlik döneminden bu zamana kadar nadiren sancım olurdu sancı çekmeyen biri için adet sancısı zor geçiyor yaaa
0 oy
(21 puan) tarafından
Ben hatta üstüne görmüştüm iki gebeliğimde de hamile değilim herhalde sonra deneriz yine diye falan konsutuk hatta meğer hamileymisim ama bayağı karnım agriyordu
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Kandan once bi test yap varsa cikar.  Benim agrim olmustu ama baska belirtilrimmde vardi 
(385 puan) tarafından
Çıktı canm hamıleyım
(3,951 puan) tarafından
Gözün aydın canım.   Ayyy gecen sene bende bu siralar yenihamileydim. Bebegin nisan ayinda dogacak :)))
(385 puan) tarafından
Abisiyle araları tam ıstedıgım gıbı 3bucukyas olacak hep öyle derdım öylede oluyor nasıpse
(3,951 puan) tarafından
Aaa benimde küçükle ortanca oglumun arasinda 3 bucuk yaş  var . Birazcık sıkıntıli geciyor. Büyük oglum 5 bucuk yasinda o daha olgun davranıyor
(385 puan) tarafından
Oglum genelde uysal tabı cocuk olunca neyapar bılemem ama benekleri de çok sever yaşayacak günümüz varsa gırucez basıpse
0 oy
(457 puan) tarafından
Hep öyle oluyor zaten adet olcakmssin gibi agrin olur
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Benim böyleydi regl ağrısı deli gibi memelerde şişlik vardı ama bir türlü olamıyordum ha oldum ha olcam derken bebiş varmış meğer :)
0 oy
(258 puan) tarafından
Bendede adet belirtileri vardı sonradan hamile olduğumu ögrendim. 
(385 puan) tarafından
Kahve ınce bı leke geldı sabah gıttım kan verdım hemogram çıkmış dıger ıkısı daha çıkmamış beklıyorım canm
(258 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım cıktımı sonuç
(385 puan) tarafından
Hamıleyım canm
0 oy
tarafından

Evet kızımda hatta o kadar çok sancım vardiki kalkıp ağrı kesici içmiştim megersem hamileymişim korkudan doğurana kadarda eşime diyemedim ağrı kesici içtiğimi çok şükür de birşey olmadı :)

(385 puan) tarafından
Sabah kanverdım canm hemogram çıkmış dıger ıkısı daha çıkmamış beklıyorım
tarafından
Ne çıktı canım
(385 puan) tarafından
Çıktı canm hamıleyım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 228 göst.
26 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 2,637 göst.