0 oy
141 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (95 puan) tarafından
Bebeğim 23 günlük oğlum kardeşinden gördü o da emzige basladi bu saate kadar sebebsiz yere ağlıyor ve daha uyumadi ağzından emzigide çıkarmıyor herşey üst üste geliyor aglamktan gözlerim şişti oğlum 2.5 buçuk yıldır huysuz herşeye ağlar hocalara götürdük psikologa götürdük yok artık ne yapacağımı sasirdim akıl verin ne yapayım düzelsin bu cocuk

4 Cevaplar

0 oy
(7,791 puan) tarafından
İlgi vermeyi denediniz mi kardeşinden sonrada ilgiyi ikiye eşit şekilde bölün bebeği onun yanında emzir falan bebekle başka odaya geçme
(95 puan) tarafından
Canim ilk büyük oğlanı doyuruyorum sonra diyorum hadi kardeşi doyuralim bebeği yerine koyuyorum onunla oynuyorum ama yok ömrüm tükendi 2.5 yıldır hep ağlar nereye gitsek rezil oluruz resmen biri gelir yine ağlar artık yoruldum büyük oğlumun bebekliginden tut herşeyi ilgisini yptim ama yok ağlar mizmizlanir
(7,791 puan) tarafından
İkinci kaza ile mi oldu peki
(95 puan) tarafından
Sadece bı gece korunmadik canım kaza desem yalan olur ondada hemen oldu
(7,791 puan) tarafından
Nasip işte  tek mi büyütüyosun büyükler müdahele ediyosa o zamanda mız mız oluyor
-Reklam-
0 oy
(14,159 puan) tarafından
Oğlum üç yaşına girecek kardeşinden görüp oda bir iki aldı ağzına ama güzelce anlattım oğlum bak bebeklerin o sen abi oldun diye bu arada o ağlamak hala devam üç yaşına girecekhala çok aglaktir
(95 puan) tarafından
Konuştum canım eşimde bende ama yok emziği koyuyor ağzına çıkarmıyor çıkarınca ağlıyor yada biseyler fırlatıyor
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Ay bende büyük oğluma emzik tutturamamistim bebekken şimdi 3 yaşında bugün kardesinin emziğini emdi çocuk  ama attı geri tabi o kardeşin falan dedim çıkardı ağzından bidaha almadı seninki daha küçük zamanla vszgecrr bence
(95 puan) tarafından
Bilmiyorum canım bazı hareketleri o kadar tuhaf ki otizm olabilir mi diye şüphe içindeyim tekrar başka bı psikologa goturcem
(1,369 puan) tarafından
Sanmıyorum çünkü yaptığı hareket tam yaşına Uygun kıskanıyor kardeşini yinede siz bilirsiniz tabi
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bende aynı hatayı yaptım 2 yaş sendromun da üstüne bide bebek yaptım neler çektim Allah biliyor ağlama krizi gece 5 lere kadar bir kaç aya düzene girdik elhamdülillah kabus gibiydi ama çok sabır gerekiyor hemde çok Allah yardımcın olsun 
(95 puan) tarafından
Canım ben otizim den şüpheleniyorum ya öyle biseyi varsa oğlumun diye çok yoruldum her açıdan yeni doğan bebeğimin ayağı doğuştan içeri dönük alçıda bu oğlum böyle çığlık çığlık bağırıp ağlamak istiyorum
(2,720 puan) tarafından
Dua et bol bol Rabbim yardımcın olsun canım, işte inşallah bugünler de geride kaldı diye çok şükür edeceksin, istersen iyi bir doktora götür pskoloğa felan, her işinizi beraber yapın ona kesinlikle bağırıp bebeğin yanından git deme bezini beraber silin seni seviyor de bebegin yanına eşya bırakıp bak sana bebek ne aldı de, büyüğe daha yoğun ilgi göster oyun oyna bol bol. Küçük şuanda anlamıyor büyüğe odaklan
(95 puan) tarafından
Zaten küçüğü koyuyorum canım pskilogo götürdük oyun oynayın vs diyor ama ne yapacağımızı şaşırdık kimseye diyemiyorum kimsenin yanında aglayamiyorum boğazımda koca bı düğüm varmış gbi dua et bna canım
(2,720 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah seni çok iyi anlıyorum bende o zamanlardan geçtim inan herşey çabuk geçiyor emin ol buda geçecek sen iyi olmazsan kendini yıpratırsan çocuklara kim bakacak önce senin iyi olman gerekiyor o sendeki enerjiyi çocuklar alıyor o yüzden pozitif ol eşinde destek versin sana

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 378 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde zeynepy (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 171 göst.
14 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.