Kızım 8 aylık sabah namazdan önce kalktım oda uyandı namaz sonrası biraz oyalandık sonra mızmızlanınca yanıma alıp emzirdim birlikte yattık 1 saat olmadan geri uyanmış yeleğini giydirdim aşırı derece hareketli bi bebek bu yüzden yatar pozisyon emziriyodum içim geçmiş ki asla huyum değildir kızım uyanıkken uyumam gürültüye ve ağlama sesine uyandım emekleyerek yatağın ayak ucundan yere düşmüş halıya sırt üstü yatıyordu hemen aldım ağladı evin içinde gezdirdim çok korktum Allah 'ın cezası yatağım normalden birazda yüksek hep korkardım zaten biraz sakinler gibi oldu su içirdim çünkü titriyordu eşim dışarda çalışıyo karşı komşuma gittim kadın okudu etti sağına soluna baktı çok şükür hiçbirşeyi yok kafasında elinde gözünde yüzünde bişi yok kahvaltısını da yaptırdım şimdi emzirdim kucağımda uyudu diyorum ki eğer tembellik edip namazımı kılmasaydım belki başka türlü olurdu gidip küçücük halinin üstüne düşmüş yeni taşındığım için odamda küçük bi hali vardı sadece Rabbim beterinden korusun cümlemizin evladını