0 oy
297 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,235 puan) tarafından

İnsanların vefasızlıgından dolayı komsuculık yapmazdım. Tasındık şimdi baska yere bebe 11 aylık ele avuca sıgmıyor.baktım kapı caldı kadın Vileda elinde yardıma geldim dedi. İlk bi tedirgin oldum ne alaka falan diye saolsun düşünmesi yeter. Sonra çıktık hemseri:) 

İyi insanlar hala varmıs.

7 Cevaplar

0 oy
(951 puan) tarafından

Siz yinede fazla içli dışlı olmayın. Yarın birgün evinin temizliğini ben yaptım der kimseye güvenemiyorum:D

(9,235 puan) tarafından
Yok kız tesekkur ederim dedim almadım içeri okadar da hemen yelkenler suya demedim
-Reklam-
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Benim komsularimda öyle tabi bende aynı şekilde hersey karşılıklı  
(9,235 puan) tarafından
İşte ben oyle degılım
0 oy
(2,735 puan) tarafından
Belki kötü niyetli diyeceksin bana ama yine dikkat et canim önce zaman ver tani sonra samimi ol
(9,235 puan) tarafından
Aynen klımdan neler gecti o geldiginde
tarafından
Aynen öyle malesef kimseye güvenimiz kalmadı.
(2,735 puan) tarafından
Ee artık çıkarsız aile ilişkisi bile yok denecek kadar az. Iyi niyetli bile olsa belki ahlakini sevmeyeceksin ama yüz vermiş olacaksin. O tip iliskilerden korkuyorum açıkçası
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Sahsen bana öyle biri gelse ne alaka derim :) artık insanlara asla güvenim kalmamis 
(9,235 puan) tarafından
Bende öyle dedim kabul etmedım
0 oy
tarafından
Bekki iyi biridir gunah almayayim ama birden bire catkapi bu sekilde samimiyet kurulmaya calisilmasi da dikkat etmek gerek bu devirde insanlar suistimal edildigi icin artik tedirgin yasklasiyorum boyle seylere benim bir tane bile komsum yok ya oturdugim katta herkes tasindi baska da kimseyle iletisim yok iyi olsa bir tane olsa yeterdi
(9,235 puan) tarafından
Bende sen gibiyim içimden ses diyo iyi biri ama ne bilem
0 oy
(449 puan) tarafından
Benim apartmanimda akraba yok ama sanki aile apartmani gibiyiz birsey eksik olsa deriz kapi komsum rabbim razi olsun tatile gittim evimin anahtarini verdim bak arada diye havalandirir ciceklerimi sular  bir yemek yapsak yada pasta vs birbirimize  veririz  .. disarida hep beraber otururuz bazen yufka acar lar verirler bazen gözleme  yapariz herkes herkesi tanir selamlasir 
(9,235 puan) tarafından
Güzel bişey
(580 puan) tarafından
Bizim de öyledir hepsi de ama biri daha çok yakın kardeş bacı gibiyiz gerçekten iyi komşu bu devirde rast gelmek çok zor. keşke kiracı olmasaydım ev sahibi olsaydım. Çünkü komşularım çok iyiler
(449 puan) tarafından
Bende hep oyle diyorum  kiraci olmak zor
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bıde ilerleyen zamanda bakmak lazım. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 809 göst.
26 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde ☆☆☆hry☆☆☆ (3,141 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,832 göst.
1 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kurgucubiri (9,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 689 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 57 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde ..isa (42 puan) tarafından soruldu

412,664 soru

12,424,090 cevap

45,381 kullanıcı

Kategoriler

...