0 oy
2,446 göst.
Diğer kategorisinde (340 puan) tarafından
Ritm diye bı oda parfümü var bilen bilir bebeğim 21 aylık lavaboya girmiştim bı bağrık geldi koştum hemen ağzına elini vuruyor nerede olduğunu biliyorum ölçüsünün içmemiş ama muhtemelen ağzına bir kaç damla gitmiş hemen ağzını yıkadım küstü ben ağzını yıkayınca ayran icirdim eşim görevde 112 yi aradım takipte kalın değişiklik olursa getirin dedi insllah bişey olmaz midesini yikamalari için 30 CC içmesi gerekiyormuş başına gelen var mı 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun 
(340 puan) tarafından
İnşallah bisey olmaz ya ödüm kopuyor yanlızım ya bide kendinde bı sorun yok şuan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok ama o tarz seylerin ustune ayran yogurt vs icmesi gerekiyor diye duymustum yinede bi arastir derim zehirlenmeyi onler
(340 puan) tarafından
Biraz yedirdim 5 kaşık dua et nolur bişey olmasın cnm
tarafından
Allahin izniyle bisey olmaz canim korkma
0 oy
tarafından
Ayran içir yoğurt yedir 
(340 puan) tarafından
Yoğurdun içine muz pekmez karıştırdım 5 kaşık yedi
tarafından
Durumu nasıl varmı şuanda bir sıkıntı
0 oy
tarafından
Parfüm nasıl içmiş parfümün kapağını ben bile açamıyorum kıyamam ya geçmiş olsun 
(340 puan) tarafından
Oda parfümü cnm çubuklu olan
tarafından
Onları açması kolay galiba ınşallah içmemitr canım
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Birkaç damlaysa bişey olmaz tabi icmediyse
(340 puan) tarafından
Yok cnm bir kaç damla benim oğlan da pinpirikli dilini degdirir bırakır hemen Rabbim yardım eder insllah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 193 göst.
18 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilaydarabioz (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 6,321 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Baldananne (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 960 göst.
20 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 534 göst.
28 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deryaengiin (390 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,095 soru

24,639,093 cevap

365,677 kullanıcı

...