0 oy
135 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
bende 20 haftalik gebeyim ögretmek icin nasil baslamam lazim.bezi dolup taşsada asla rahatsiz olmuyor

8 Cevaplar

0 oy
(1,326 puan) tarafından
Biz kız bebek 26 aylık bir haftadır başladık şu anda iyi gidiyor sadece gece besliyorum gündüz bez yok
tarafından
soyluyomu peki cis diye biz denedik asla soylememisti
(1,326 puan) tarafından
Yok tutuyor sadece elimden tuvalete götürüyor benide orda çiş by by diyor
-Reklam-
0 oy
(1,331 puan) tarafından
İki oglumasa 20 veya 22 aylık başladım doğuma iki ay vardı ikiside doğum bir at kala çok iyi öğrendi  gec Bile kalmışsın   inşallah seni yormaz 
tarafından
daha once denedim canmhep altina yapti nasil baslamalym
(1,331 puan) tarafından
Benimde hep altına yapti eski pijamaları giydirdim o sıra büyük tuvaletini yapınca atıyordum küçük yapınca yıkıyorum ikimizden biri pes edecekti ve oğlum pes etmek zorunda kaldı ama inan aşırı zor bu süreçti  şükür geçti sende pes etme benimki ikiside tam bir ay çoğu zaman altına yapti ama eninde sonunda pes ettiler
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Biz 24 aylık başladık şimdilik iyi gidiyor gündüz hiç bez yapmioz 3 haftadır iyi 
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Oglum 30 aylık basliyayim dedim bir çığlık bir kıyamet bıraktım hiç zorlamadim demek daha zamanı var 

Her çocuk aynı olmuyor hazır olduğunu düşünüyorsan sıkıntı yaşamazsın insallah ☺️
0 oy
(236 puan) tarafından
Oğlum şuanda 27 aylık ve 24 aylık Ken 10 günde öğrendi hem gece hem gündüz asla altına yapmıyo çok şükür kurtulduk biz darısı sizin başınıza inşallah 
0 oy
(8,057 puan) tarafından
Tam zamanı canım ağırlaşınca çok zorlanırsın halıları falan kaldır altında sadece iç çamaşırı olsun 20 dakikada bir tuvalete götür anlat öyle öyle alışır. 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Benimki se 27 aylık haftaya kreşe devam edicek orda başlıcaklar. Zaman olarak uygun ama çocuk hazır mı değil mi onu deneyerek görmek lazım. Baktım hazıe değil hiç zorlamıcam bu sene
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Bende bugün başlıyim dedim bez baglamadim tuvalete götürdüm yapmadı 5 dk sonra altına yaptı nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum açıkçası 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 274 göst.
8 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde _Forbidden_ (1,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
2 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde hilal02 (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ozlemmmi (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 456 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,011 puan) tarafından soruldu

411,015 soru

12,369,403 cevap

42,293 kullanıcı