+1 oy
728 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,354 puan) tarafından

Ben telefonda konuşmayı pek sevmem nedense sadece annemle birde kardeşlerimle konuşmayı severim teyze hala olsun kimseyi aramam konuşmam benim gibi olan var mı acaba inşallah tek değilimdir :D

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Saatlerce konuşuyorum dk yetmiyor sınırsız yaptık artık ☺️☺️
(3,354 puan) tarafından
Benim dk lar hep boşa gidiyor valla zaten pek arkadaşımda yok bir tane var arada onunla konuşurum bilmiyorum sevmiyorum nedense
tarafından
Ben diş tedavisi yaptırırken konuşamadım diye ağladım ☺️☺️
(3,354 puan) tarafından
Manyak yaa :)))
-Reklam-
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Hiç kimseyle konuşmayı sevmem. Bebekten sonra annem görüntülü de normal de çok arıyor ona bile sıkılıyorum 
(3,354 puan) tarafından
Beni arayani ararım diğer türlü hayatta aramam ama annemle ve kardeşlerimle devamlı konuşurum
(3,618 puan) tarafından
Ben de bayram seyran harici kimseyi aramam. Arkadaşlarımla bile mesajlaşmayi tercih ediyorum
(3,354 puan) tarafından
En iyisi mesajlaşma
0 oy
(14,946 puan) tarafından

Ben varım uzadığında sıkılıyorum kim olursa olsun calmayinca kimseyi aramıyorum  :D

(3,354 puan) tarafından
Bazen arayan oluyor kesin çok konuşur diye açmıyorum sonra da çocuk uyuyordu geri dönemedim diyorum :))
(14,946 puan) tarafından
Ne güzel bir bahane :D
0 oy
tarafından
Konusurum birde bakmışım evin bütün işini yapmışım 
(3,354 puan) tarafından
Bir tane arkadaşım var onunla konuşurken sıkılmam diğer türlü muhabbet sarmayinca nasıl kapatsam diye düşünüyorum :)
tarafından
Var istenmeyen ler
0 oy
tarafından
Yüklediğim dakikalar olduğu gibi kalır..çocuklardan pek konuşamam mesajlaşırım sadece
(3,354 puan) tarafından
Benim vaktinde var ama içimden konuşmak gelmiyor arayan olursa konuşurum diğer türlü sevmiyorum konuşmayı
tarafından
Vakit benim de var cnm ama konuştuğum zaöan elimden aşmaya çalışır o da konuşmak ister yada ağlar 3 yaş bu arada küçüğü..büyük 8 yaş o karışmaz telefon nedir bilmez yani..tableti bile var ama haftada bir anca bakar
0 oy
tarafından

Saatlerce konusurum ama annem teyzem yegenlerim ve ablamla baba tarafının numaraları bile yok gereksizler :)

(3,354 puan) tarafından
Ben anne tarafını da baba tarafını da sevmiyorum akraba akrep resmen ;))
tarafından
Anne tarafından da bir tek teyzem zaten canım gerisi bos diğer teyzeleriminde numarası yok :)
0 oy
(26,431 puan) tarafından
1000 dakikam paket aşımına uğradı o kadar sevmem :)) ama ailemi ararım sadece onlar dışında kimseyi gerekmedikçe aramam ararsam da maksimum on dakika konuşurum 
(3,354 puan) tarafından
Aynen canım bende öyleyim ama beni arayani ararım diğer türlü hayatta aramam
(26,431 puan) tarafından
Üç tane kız kardeşim bir annem var bütün dakikalar onlarla harcanır üzerine ekstra whatsaap sesli ve görüntülü arama yapılır ama onun dışında kimi arasam hemen kapatmak için uğraşırım aileye de özlem var olsun o kadar :)
0 oy
tarafından
Hıc sevmem hıcccccc basım agrıyor konustukca en yakın arkadasım var yarım saat konusuruz genellıkle o kpnusur sonra der senın basın sıstı dımı kapatayım dıye
(3,354 puan) tarafından
Valla bendensin bende sevmiyorum hatta annem kızıyor niye teyzeni aramiyon falan diye
0 oy
(4,572 puan) tarafından
Konuştuğum kişiye bağlı :) 
(3,354 puan) tarafından
Benimki sınırlı sayıda konuştuğum kişiler
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Çok severim :D 
(3,354 puan) tarafından
Ohh ne güzel
0 oy
(4,985 puan) tarafından
Kişiye göre değişir ☺️
(3,354 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
Teli elime pek almam. 
(3,354 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından

1saat 14 dakika boyunca eltisiyle konusan ve demin kapatan ben :D

(3,354 puan) tarafından
Kaç haftalık oldun canım
tarafından
28canim ☺️
tarafından
Neeeee 28 miiiiii ne cabuk gecmis zamann inanamiyorummm
(3,354 puan) tarafından
Az kalmış canım maşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah
tarafından
Zeynom inan gecmiyo saniyodum zaman geciyomus ya gı ☺️☺️☺️
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Ben been beeeennn :D
(3,354 puan) tarafından
Bendensin bacım :)
0 oy
tarafından
Bende sevmiyorum 
(3,354 puan) tarafından
Bendensin sende :)
0 oy
(8,530 puan) tarafından
Aynı canım çok samimi olduğum kişiler hariç sevmem.
(3,354 puan) tarafından
Bende öyleyim canım kolay kolay kimseyi aramam sevdiklerim dışında
0 oy
(404 puan) tarafından
Bu huyumdan dolayo çok kavga çıkıyor eşimin ailesi her fırsatta beni eziyor aramıyorsun sormuyorsun die ben ablamla bile 2 günde bir konuşan insanım bazen annem beni arar hatta babam hayırsız napiyon der off sevmiyorum işte bi geçmiş olsun için baş sağlığı i ik arayacak olsam karnıma ağrı giriyor ne konuşacam diye 
(3,354 puan) tarafından
Benimde annem kızıyor teyzeni ara şunu ara aramazsam kıyameti koparıyor valla :)))
0 oy
(147 puan) tarafından
Nefret ederim 

i
0 oy
(15,234 puan) tarafından
Benim ailem yurtdişinde telegramdan konuşuruz hep. Normal arama eşim kaynanam kayın babam görümcem arar anca
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Hiç sevmem kimseyi de aramam

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 961 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 490 göst.
6 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Zahidem (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
6 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Zahidem (18 puan) tarafından soruldu
+3 oy
24 cevap 856 göst.

Kategoriler

1,493,061 soru

24,395,666 cevap

349,734 kullanıcı