Kizlar dun esim is cikisi arkadasiyla disardaymis bnm haberim yoktu calisiyo biliyodum saat gece 12.30 da eve geldi ondan sonra tekrar disari cikti ayni arkadasiyla gece 2 de bana ve ailesine calismaya gidiyom ek is dedi bn inanmadim baya bir saydirdim acikcasi sabah 5 de eve geldi isin aslini sordugumda arkadasi sevgilisinden ayrilmis sonrada barismis bizimkinede msj atmis hadi cik disari sevgilimle konuscam ablasida olcak yaninda sende gel diye bizim kide cikmis dedigine gore oturmuslar arkadasi sevgilisiyle barismis konusmus vs sizce bn bu durumda ne yapmaliyim 14 aylik bir oglumuz var ve 7 bucuk aylikda gebeyim
Ben basarsım yaygarayı heralde. Barışmışsa barışmış ablasıyla otursun diye mimi benim kocamı çağırıyo. Öyle bi durumda zaten eşim gitmez ama velev ki oldu bida o arkadaşıyla konuşturmam.
Ne alaka ablasiyla da esin mi oturmus evli adama kadar yaninda olcak kmse yok muymus gecenin bi yarisi ne bulusmasi hem nden giderken sana demiyor o halinle uzuyo
Ya bu bazı erkekler niye böyle ben birtürlü anlamıyorum rahatlık batıyor yemin ederim hamile bir esin var o saatte ne konuşması Saçmalığa bak bence iyi takip et canım eşini bidaha tekrarlarsa var bunda bir yamukluk bence bidaha da izin verme o saatlerde dışarı çıkmasına
Canım biraz şaibeli bir durum
Bas yaygarayi kavga cikar bence bu adam bekarmi da arkadaşının sevgilisinin ablasıyla gece yarisi oturuyor sonuna kadar haklsin susma süründür
Canim esin 17 yasindami? Ergenmiki bu sekilde sorumsuzca davranio? Sacma olmus gercekten dogru bile olsa nerden biliceksin simdi dogru soledigini? Iyice adam gibi konusun bence artik bekar degil bu sekilde hareketlerde bulinmamasi gerekio bidaha yaparsa kabul etmeyecegini sole
Arkadasinin sevgilisi ablasini getiriyor ve senin kocanda onlar yalnz kalmasn die mi gdiyor bu ne sacmalik birde sabaha kadr yani bn olsam kiyameti koparirdm
Arkadaşım yanlış anlama ama bence eşin sana yalan söylemiş kesin bu işin içinde başka bir iş var çünkü yalanı bile saçma
burnundan getir ne demek bekar ergenler gibi ben sevgikimle buluscam yaninda biri olcak sende gel yaninda biri olcak falan evde hamile esi cocgu var isten ozleyerek gelecegine disarlarda geziyor
Kardeşim benim de eşimin çok geniş arkadaş çevresi Var binlerce kişilik şantiyede çalışıyor. Ama ben eşimle anlaşma yaptım evlenince bekar arkadaşlarınla iş dışı görüşmeyeceksin eve kesinlikle gelemezler sadece evli arkadaşlarınla çift olarak görüşebiliriz diye.. Çünkü evli adamla bekar adamın nasıl düzgün bir paylaşımı olabilir biri saatli evine gelmek zorunda ve karısı çocuğu var. Diğeri karı kız peşinde ve sorumluluğu belki de işinden ibaret. Bekar adam benim eşimin düzenini bozar.
Ne alaka daha neler bu erkekler dayaklik
Güvenme kardesim esine
Valla birincisi eve o saatte gelip bi daha geri asla çıkamaz ki bide yalan söyleyip çıkacak ve ben sonradan bu olanları öğrenicem büyük kavga ve güven kaybı kesinlikle bi daha tam güvenemem hep birşeyler ararim altında. Eşine sınır koymalısın bence evli barklı çocuklu üstelik bide hamile karısını evde bırakıp gecenin o saatinde dıydısının dıydısıyla birlikte olmak için gidiyor akıl var mantık var yani sınır koy o arkadaşıyla görüşmesine aynı iş yerinde çalışırlarsa çalışsınlar zaten arkadaşı düşünceli biri olsa eşini cagirmasinin yanlış olduğunu bilir yani
hamilesnde stres yapma desek de bos farkindyim.bole bi durum da ne denir bilmiorm ama benm esim bole bi hayatinin hatasini yapsa o kapidan iceriye bidaha giremez.
yani bu isin icinde baska bi is var
1,488,999 soru
24,338,376 cevap
345,945 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın