Evlilik hakkında kizlar eşimi hemen basayasim geliyor diyor hiç bogle düşündünüzmü ? Sadece Zaman zamanı aratir kizlar . Öncelik erkeyin hatasından çok birazda kendimizdeki hatalarda bakalim emin olun ozaman herşey düzelir . Çocuk olunca ev iş derken kendimize vakit ayiramayiz doğru . Annnelerimiz hiç ayira bildim merakeden annesini arayipsorsun bence emin olun onlarda ayiramadi . Çünkü eskiden çamaşır makinesi yokmuş bulaşık açık sonradan çıkmış elde yikamislar herşeyi kiminin 5 çocuğu kimin p2 çocuğu var onlarl nasıl yetti acaba ben geniş düşünen biriyim . Siz bir eş ve anne veya anne adayisiniz kutsalsiniz . Ama unuttunuz bazen birşeyler var ? Eşiniz dışarıda çalışıyor ekmek parası kazaniyor bizim için ve çocukları için cabaliyor yetişmeye çalışıyor herseyimize . Evimize ekmek alıp cebimize harçlık koyuyor yemiyor yeri geliyor bizi daha çok kendinden fazla düşünüyor . Şimdi bosanscagim lafı okadar kolay dile gelir olmuski insanların yapmayın kizlar. Sırtınızda yük yok ekmek derdi cocunda yok . Annenin tatili yoktur ben çocuk yaptım bir anneyim ve artık şunun bilincindeyim . Evimin işine yetmenin temizlik iş güç bulaşık çamaşır ve hiç tatilim dahi olmucak bu hayatta oğlum var çünkü büyüyünce kadar rahat uykum olmucak daha sonra tatlı telaslardan uyuyamicam yani diyeceğim şu ki annelikte tatil yoktur . Eşiz biz anneyiz bunun bilincine varalım istiyorum . Esinizi hep kotulemeyin lütfen vardır illaki bir tutulur yani yada sevdiğiniz bir tarafı bir kötüsünü görünce iyi taraflarını unutmayın . Benide linclemeyin ben vijdanen yazdım bunu her yorumda her an bosanirim boşanmak istiyorum bıktım gibi yorumları görünce insan olarak üzülüyorum ben . Hakkınızı helal edin ön yargı yapmayın benim gibi empati kurun önce teşekkür ederim.