+5 oy
1,361 göst.
Diğer kategorisinde (340 puan) tarafından
Evlilik hakkında kizlar eşimi hemen basayasim geliyor diyor hiç bogle düşündünüzmü ? Sadece Zaman zamanı aratir kizlar . Öncelik erkeyin hatasından çok birazda kendimizdeki hatalarda bakalim emin olun ozaman herşey düzelir . Çocuk olunca ev iş derken kendimize vakit ayiramayiz doğru . Annnelerimiz hiç ayira bildim merakeden annesini arayipsorsun bence emin olun onlarda ayiramadi . Çünkü eskiden çamaşır makinesi yokmuş bulaşık açık sonradan çıkmış elde yikamislar herşeyi kiminin 5 çocuğu kimin p2 çocuğu var onlarl nasıl yetti acaba ben geniş düşünen biriyim . Siz bir eş ve anne veya anne adayisiniz kutsalsiniz . Ama unuttunuz bazen birşeyler var ? Eşiniz dışarıda çalışıyor ekmek parası kazaniyor bizim için ve çocukları için cabaliyor yetişmeye çalışıyor herseyimize . Evimize ekmek alıp cebimize harçlık koyuyor yemiyor yeri geliyor bizi daha çok kendinden fazla düşünüyor . Şimdi bosanscagim lafı okadar kolay dile gelir olmuski insanların yapmayın kizlar. Sırtınızda yük yok ekmek derdi cocunda yok . Annenin tatili yoktur ben çocuk yaptım bir anneyim ve artık şunun bilincindeyim . Evimin işine yetmenin temizlik iş güç bulaşık çamaşır ve hiç tatilim dahi olmucak bu hayatta oğlum var çünkü büyüyünce kadar rahat uykum olmucak daha sonra tatlı telaslardan uyuyamicam yani diyeceğim şu ki annelikte tatil yoktur . Eşiz biz anneyiz bunun bilincine varalım istiyorum . Esinizi hep kotulemeyin lütfen vardır illaki bir tutulur yani yada sevdiğiniz bir tarafı bir kötüsünü görünce iyi taraflarını unutmayın . Benide linclemeyin ben vijdanen yazdım bunu her yorumda her an bosanirim boşanmak istiyorum bıktım gibi yorumları görünce insan olarak üzülüyorum ben . Hakkınızı helal edin ön yargı yapmayın benim gibi empati kurun önce teşekkür ederim. 

24 Cevaplar

0 oy
(1,396 puan) tarafından
Bu dediklerinizin hic birine katılmıyorum esiminiz çalışıp evine bakmasi hariç herseyden once bizde bir insaniz ne dmeek annelerin tatili olmaz anne kendine bakacak kendini iyi hissedecek ki evide oyle iyi hissetirecek esine ve cocuguna yada cocuklarina daha da verimli olacak esinin maddiyati yoksa o ayri sabir edersin illaki para biriktirirp tatile gidersin boşanmak konusunda haklisiniz  simdi en ufak birseyde ayrilalim ben seni cekmek zorunda degilim yok evine bakamiyorsun bunlar gercekten cok yanlis ve evlilige zedeleyecek kelimeler 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin anlattığın gibi koca buldukta bizmi bosanalim dedik 

Herkesin aile yapısı farklıdır 
0 oy
tarafından
Birileri hislerime tercuman olmuş nihayet. Şunu yazan ellerine sağlık kardeşim ++++ ladim seni . Hepimizin tek isteği esimizle sevdiğimizle anne babalarımızda olduğu gibi ömür boyu birlikte yaşamak. Eskiler 40 yıl beraber yaşarken ister 40 gün ister 40 ay deyin kanlı bıçaklı hale geliyoruz. Elbette ki dayak kötü birşey. Yeri geliyor sinirlerim yıprandı çocuğuma bağırdım hafif vurdum diye postlar da görüyoruz bu sizin çocuğunuzu sevmediğiniz anlamına mı geliyor. Sanıyor muyuz ki 40 yıllık evli anne babalarimiz arasında hiç kavga olmadı. Yanlış anlaşılmasın dayağı savunmuyorum karşıdaki canlar herseyden önce Allah'ın emaneti kimsenin kimseye eziyet etmeye hakkı yok. İşte bu noktada kadınlar olarak bazen karşı tarafa duyguları hiç yokmuş gibi muamele edebiliyoruz. Onlar da geçim sıkıntısı veya başka birşeylerin stresinden bazı yanlış hareketlere suruklenebiliyor. Olaylardan sonrası onemli pişmanlık varsa hele ki ortada çocuk varsa biraz anlayış göstermek gerekiyor diye düşünüyorum. Kadın cinayetleri de genelde boşanma aşamasında ya da boşanmış olma durumlarinda gerçekleşiyor. O süreç çok zor çok ağır çünkü hayat arkadaşı başka birşey yuvayı kaybetmek düzenin bozulması... bu sınavdan kalıyorlar malesef. Flört zamani çok sevdiğimiz anlstığımız eşimizle evliliğin oturma aşamasında çok sıkıntı yaşayabiliyoruz sınavı veremeyince de bosanma gerçekleşiyor. 

Bana da nasihatim olsun.

Lütfen lütfen lütfen sadece biraz empati yapmaya çalışalım herşey bir sınav sadece alttan almak gerekiyorsa alalım vallahi kimseden birşey eksilmez. 
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Valla Ben anneysem bide babası var bu bebenin. Hayatı Ben değilim hayatımda annelikten ibaret değil mutlu anne mutlu çocuk mottosuyla bakıyorum hayata ben bunaldığımı rahatlıkla eşime söylerim eşim alır bebeği gider ben dinlenirim bana rahat uyku yok diye kendime kasvet yükleyemem. Adamın birini mutlu edecem diye kendi hayatımıda berbat edemem yetişemediysem temizleyecek yetişemediysem yemeğide yapacak yapmıyorsa kapı orda. Kimsenin hizmetçisi değilim. Asla bu bilinçle evlat büyütmem. 
tarafından
Yorumun alnı olsa da öpsem:)
tarafından
Kesinlikle sana katılıyorum hatta bu olay dün yaşandı ben kaç gündür düzenli uyumuyordum ve biraz sen bak dedim eşime ve burun kırın yaparak baktı o da 53 dakika baktı hatta bakamayıp annesine götürdü ama annesi evde olmadığı için geri getirdi ben de uyuyamadım tabii yani akşam ben de senin dediğini eşime söyledim ben annesi isem sen de babasısın senin de bir görevin var yorgun olabilirsin ama ben de çok yoruluyorum dedim
(6,048 puan) tarafından
Bu minik beyinli insanları hiç sevmiyorum annen katlanmıştı sende katlan. Ver babasına götürsün gezdirsin alsın oynasın çocuklar babayada ihtiyaç duyuyor

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 721 göst.
14 Eylül 2021 Aile kategorisinde Birdilektut (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 613 göst.
5 Nisan 2021 Aile kategorisinde Birdilektut (1,299 puan) tarafından soruldu
+2 oy
45 cevap 622 göst.
0 oy
57 cevap 886 göst.
26 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ezgibbb (530 puan) tarafından soruldu