0 oy
660 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,306 puan) tarafından
Kızlar dün bir olay yaşadık eşim bana söylemeden askerdeki erkek kardeşime para göndermiş 500 TL kadar. Askerdeki kardeşimin de öyle ihtiyacı yok yani babam çok iyi bakar ona parası eksik olmaz. Kızdım ben de biraz gönderiyorsun tamam da 500 TL nedir biraz daha az gonderseydin dedim bizim de ihtiyacımız var 1 aya çocuğumuz olcak ben de işten çıktım mecbur tek maaşla gecincez bu kadar savurgan olma dedim. Ee diyor kendime laf ettirmem para göndermedi dedirtmem. Daha önce de gonermisti zaten. Burdan aklıma geldi muhabbet olsun siZin eşleriniz nasıl cimri mi savurgan mi :)

30 Cevaplar

+1 oy
(670 puan) tarafından
Cimri degil savurgan da degil. Bize alir, ailesine alir eksik etmez
(1,306 puan) tarafından
En güzeli canım :))
-Reklam-
0 oy
(26 puan) tarafından
Evet oyledir
0 oy
tarafından
Benim eşimde senin eşinin aynisi beni delirtiyo bazen ama yine de cimri olmasindan iyidir
(1,306 puan) tarafından
Bence de bazen kızıyorum ama cimri olmasından iyidir diyorum :)
0 oy
tarafından
Cimri benimki ama hakkından gelirim 
(1,306 puan) tarafından
Helal olsun:)
0 oy
tarafından

Savurgan gudubet adammdır 

(1,306 puan) tarafından
İnsan savurgana da kızıyor valla cimriye de ortası olmalı
tarafından
Olmuyo tatlım keşke olsa ben bu haldemi olurdum
0 oy
(135,920 puan) tarafından
benimki cimri degil ama tutumludur tum kartlari bende ben nedersem onu alir marketten falan extra bi cikolata falan alir sigara icmez falan ayy bayagi tutumlu
(1,306 puan) tarafından
Ayyy tutumlu olması çok güzel senin sözünden cikmasinda mis gibi:)))
0 oy
tarafından
Nazlanir iki omuz kırar salına salına yürür askiiiim bana lazım amaaa dersem kimseye vermez elde avucta ne varsa bana verir dışarıya karşı çok cimridir ama kardeşine askerde para gönderse asla bişey demem
(1,306 puan) tarafından
Benim kardeşime gönderdi canım :)) valla bnm eşim her zaman eli açıktır hem de fazla fazla o yüzden kızıyorum biraz ama cimri olmasından iyidir
tarafından
Ay kız bide senin kardeşin şükür et çiçeğim ne güzel bak
(1,306 puan) tarafından
Aynen kuzum çok şükür laf etmez çoğu şeye ama ben de genel olarak diyorum biraz dikkat et biz de çok ahım şahim rahat değiliz çocuk da olcak biraz geleceği duusn kenara at diyorum o bakımdan kızıyorum ama dediğim gibi yine cimri olmasından iyidir :)
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Parası olunca herkese yardım etmek ister ama yoksa kendine bile cimri olur tutumlu olur
0 oy
tarafından
Yok valla şuana kadr hiç cimriliğini görmedm eli açıktr para saklamaz 
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Ne güzel işte kardeşine sahip çıkması ne olursa olsun çok güzel Bi davranış. :) benimki biraz savurgan ama bize savurgan :D kızımıza gerekli gereksiz ne isterse alır eve alır. Bende ne gerek var bu kadar alışverişe derim azar azar al derim :D yani 1 kilo ıspanak al derim 4 kilo alır gelir. Alt tarafı 3 kişiyiz :D 
(1,306 puan) tarafından
Aynen öyle cnm benimki de tam olarak öyle ben de bu huylarina laf ediyorum ne gerek var diyorum hep yoksa ben de yemeyi içmeyi gezmeyi giymeyi çok severim yaparım da hepsini ama hep kararında onda kara denen bir şey yok fazla fazla alır hep:)
0 oy
tarafından

Yok canım asla cimri degil cok şükür  cimri biriyle yapamazdim:D

0 oy
(3,898 puan) tarafından
Bizimki de fazla eli acik o da bazn kötü oluyo:)
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Benim eşim çok cimri aileme 1 kuruş vermez
0 oy
(327 puan) tarafından
Ne cimri ne savuran, ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz ikimizde :) 
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Cimri asla değildir savurgana yakındır diyebilirim ama bana sormadan asla kimseye 1 tl vermez. 
(1,306 puan) tarafından
Ne güzel cnm bence de öyle olmalı
0 oy
tarafından
Para tutmaz hiç cebindeki paranın bereketi mi yok nedir bilmiyorum. Nereye gittiğini kendi de bilmez
(1,306 puan) tarafından
Hehhh aynen öyle canım hesap bilmeyince savurgan olunca böyle oluyor ben de kızıyorum napim
tarafından
Ben eş koydum olaya artık haftalık lı çalışıyordu haftalığım alınca hepsini getirip elime veriyo borcu var mı bi yere diye soruyodum varsa o kadar veriyodum biraz da sigara parası gerisi bende duruyordu. Şimdi aylıklı işe başladı alsın aylığını yine aynı yapcam
(1,306 puan) tarafından
Ayy ne güzel canım ben de öyle diyorum maaşını getireceksin. Tabi getiririm yeter ki sen iste diyor maaş günü gelince hiç getirmiyor ben de üstüne dusmuyorum :D bende de hata var sen en iyisini yapmışsın canım kadınlar her zaman daha güzel yönetir parayı
tarafından
Kesinlikle şimdi beğenmiyor beyefendi bi de ben de kızıyorum sen çok güzel yönettiin de bana laf et diye
0 oy
(4,461 puan) tarafından
Dışarıya karşı çok cimridir ama bana karşı saolsun öyle değil ne istersem alır gerçi bende çalışıyorum ama yetmiyor ☺️
0 oy
tarafından
Ne cimri ne savurgan ihtiyacı olanı alan biri eşim :)
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Aşırı eli açık kim ne istesin verir markete bişey almaya gönder iki üç poşetle gelir geçen kaza yaptı üstüne fıtıktan bir haftadır ağrı çekti onun üstüne eltimin yeni doğan bebeği bobrekten sıkıntısı var ha öyle ahım şahım Bi durumumuz da yok ha kredi borcu beni hayalim borcu bitirsin evimiz olsun durmuş durmuş kendi başına Bi koyun almış kestirmiş dağıtmış tmm hayır yapmış  iyi hoş da ne biliyim zengin değiliz ha şükür kötü de değiliz ama bir çok para vermiş 
(1,306 puan) tarafından
Ayyy işte bu tam benim eşim. Çok sinir oluyorum kuzum ya böyle tamam hayrını da yaparsın insanlara hayır da yaparsın ama önce kendi ihriyaclarini görsene bir borca girip ev araba neyse onu alsana. Yokkk varsa yoksa dışarıyı düşünürler yok durumumuz olsa neyse
(3,700 puan) tarafından
Yani tam kurban keserek kendi bizim içinde ypti ama en çok da yeğeni için yaptı  madem yigenim için yaptın söylesene kardeşine versin o da diye içimden geçmedi değil yani bizim kendimize hayrimiz yok maşallah sactikca saçıyoz
(1,306 puan) tarafından
Önce kendine ailene sonra varsa başkasına yaparsın canım . Eğer yeğenine kesilcekse babası kessin erkekleri anlamak mümkün değil
0 oy
tarafından
Cebindeki para son parasi bile olsa bisey canim istemisse alir ben soylemem zorla soyletir yine alir smdi oglumuz oldu diyorm ki kizimiz olursa suslu bisey olur ihtiyaci istegi daha cok olur yandin sen diyorm beni bi kizimla mi korkutcan yeterki istesin der. Bana da oyledir Allah razi olsun ben hic harclik vs istemem kendisi verir.
(1,306 puan) tarafından
Ne güzel canım benim eşim de öyledir sağ olsunlar benim bile üzerime titrer dediğin gibi son parası bile olsa gereksiz bir şey de istesem alır ben de onu bildiğim için ona göre istek yaparım ondan abartmam :) ama etrafa da yapıyor bazen ona bozuluyorum diyorum ben kısmaya çalışıyorum sen dağıtıyorum :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 849 göst.
2 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Nurr (3,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 390 göst.
18 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 3,294 göst.
6 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,554 göst.