0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (2,191 puan) tarafından
Bebeğimin kıyafetlerinde illa yemek lekesi oluyor makine de çıkmıyor çok denedim renkli kıyafetde lekeleri hangi detarjanla çıkarıyorsunuz bizimkiler hep yıkıyorum lekeli kalıyor sinir oluyorum ne yapabilirim iyi leke cikarici bir detarjan varmı bildiğiniz yemek lekelerine çözüm 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yıkanabilir önlük kullanıyorum üstü kirlenmiyor artık :) 

Kirlense bile roxy deterjan kullanıyorum çok memnunum
(2,191 puan) tarafından
Canım 5 tane önlüğüm var hepsini zorla söküyor bizim yaramaz taktirmiyor mesela karpuz veriyorum eline üstüne suyunu sıkar tsirtu olmasa bile şortu karpuz oluyor bu sefer öyle ya
(12,486 puan) tarafından
Ben karpuz verince soyuyorum bezle birakiyorum mama sandalyesini temizliyorum :))
tarafından
Roxy deterjan kullanıyorum vallahi her lekeyi çıkarıyor
(2,191 puan) tarafından
Canım roxy kullanıyorum zaten dalan marka dimi  annem almıştı bebek için ama büyük detarjanlarina gecsemmi artık 11 aylık olduk 10 gün sonra yaşına girecek
tarafından
Ben 2 yaşına kadar bebek deterjanı kullanılmasını tavsiye ederim sen bilirsin genede birde lekeli kıyafetleri hemen kısa programa at yada elinde çitile hemen çıkıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sabun sabun hemen çıkarıp sabunluyorum hemen gecer
(2,191 puan) tarafından
Ben kirliye atıyorum ondan mı oluyor kuruyor öyle yikayincada çıkmıyor vaktim olmuyor o arada iyi bir detarjan olsa hep lekeli kaldı
tarafından
Evet kuruduğu için kaliyo
(2,191 puan) tarafından
Benim çocuk çok yaramaz canım 5 dk olmuyor tuvalete bile gitmeye ya mama sandalyesi üzerinde soyuyorum hemen odaya götürmeden oda batmasin diye ,üzerini değiştirene kadar çığlık çığlığa oluyoruz almadın beni diye eline birşey vereyim mutlaka kafasına kadar ek gıda yiyoruz atletinden tut heryerinden yemek çıkıyor elinle minciklar üzerine sürüyor suyunu sikar meyvelerin  ne olursa olsun
0 oy
(12,486 puan) tarafından
Ustunde saklamiyorum leke oldugu anda cikarip hemen sabunla citiliyorum ustunede babyme leke cikarici sikiyorum oyle bekliyo. Sonra yikiyorum cikiyo
(2,191 puan) tarafından
Sağol canım Onu deneyim canım baby me leke çıkarıcı yi
0 oy
(7,916 puan) tarafından
Hemen sabunla yıkıyorum çıkmayan leke olunca cif çok yönlü temizleyici ya da yağ çözücüyle yıkıyorum. 
(2,191 puan) tarafından
Yağ çözücü renklerin rengini çamaşır suyu gibi agartmiyor dimi canım agartmiyorsa bugün alıp deneyeyim hemen çünkü çok kötü oldu bu kıyafetler sinirime dokunuyor ya yıkıyorum çıkmıyor sürekli üstüne döküyor vaktim olsa herzaman sabunla lavobada yıkarım da vaktim de olmuyor kuruduğu için kalıyor evet  belki yağ çözücü işe yarar rengini agartmiyorsa
(7,916 puan) tarafından
Benim ağartmadı ama emin olmak için cifi al çok iyi.
0 oy
(1,801 puan) tarafından
Farmasinin oxi diye bir leke cikaricisi var onu kullaniyorum mükemmel vallahi sabunla.citileyecek vaktim yok direk legenin içine koyuyorum koyuyorum kıyafetleri lekeli séyleri oxi dokuyorum uzerine kaynar suyu başlıyor kopurmeye sonra makinaya arıyorum tertemiz çıkıyor bide onu heryerde kullaniyorum sadece kizimin kıyafetlerinde değil esimin yağlı iş kıyafetlerinde kararan çaydanlık tava larda hepsine birebir
(2,191 puan) tarafından
yağ çözücü getirmiştim o olmazsa Farmasi oxi internetten sipariş veririm benimde vaktim olmuyor malesef iyi bir leke çıkarici lazım sağol canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 132 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Deryaengiin (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 177 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 374 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Cio2012 (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 424 göst.