0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dondurma Yedi kakaolu süt içti bide meyveli yoğurt yemişti acaba dondurma midesini mi üşüttü. Bi saat önce hepsini kustu öğlen bişey yemedi sadece su içti birazda ayran az önce gene kustu. Karnim agrıyo diyo calpol verdim uyudu şimdi gene kusarsa doktora götürüyüm mu ateşi yok 

2 Cevaplar

0 oy
(6,086 puan) tarafından
İshal kusma salgını var bu ara ya 
tarafından
İnşallah ya önüne bişey koyunca engel olamıyorum mideyi çöplük etti yasakliycam abur cuburu artık
(6,086 puan) tarafından
Ya çocuk işte sen engel olsan babaanne anneanne veriyor mutlaka yiyor yani
tarafından
Öyle maalesef benim en çok eşim zorluyor kışın kuruyemiş çok yedirmiş kabız yaptı şimdide dondurmadan hasta etti beni çıldırtıyor artık bundan öncede yurtdışından gelmiş çikolata verdi verme diyorum dinlemiyor ya
(6,086 puan) tarafından
:D valla dinlemiyorlar erkekler benimki daha 7 aylık geçen kocam danone alsam mı oğluma diyo seni döverim dedim :D
tarafından
Hepsi dayaklik
-Reklam-
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Dün benim kızımda cips yemişti gece kustu şükür başka belirti olmadı açık havaya çok çıktık ondan mı cipsten mi oldu bilemedim alışık değşl cipse salgın değildir inşaAllah 
tarafından
Benimki paket dondurmadan da etkileniyor bu kez kornet almış eşim normalde dışardan kulahta yer bişey olmazdı uyuyor inşallah hemen düzelir gece eşimde yok açıkçası biraz tedirginim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 913 göst.
17 Mart 2019 Diğer kategorisinde Prensesim Ahsen (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nurtopum (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
31 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ukonetsret (4,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.
31 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ukonetsret (4,688 puan) tarafından soruldu

412,167 soru

12,407,870 cevap

44,686 kullanıcı

Kategoriler

...