0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde (7,375 puan) tarafından
Kizlar dün bana görümcem geldi kahve falan içtik herşey güzeldi sonra eşim uyandı falan eşime dediki benim yanımda sen şanlı misin şansız misin abi anlamadım bedava aldım yengemi ama borcu var dedi bende kızdım dedim o ne demek öyle size başlık parası ve altın verildiği için mi kocalariniz şanslı benim borcum var diye mi abin şansız kızdım eşimde sen mi ödüyorsun ben ödüyorum dedi kızdı o ne biçim laf öyle diye ama çok sinir oldum gerçekten tersledigim için kalktı gitti zaten hayla aklıma gelince sinirleniyorum ya ben hiç birine karışmam etmem normalde ama laf söylediler mide cevabıni veririm bunlar ne istiyor benden yaaa

9 Cevaplar

0 oy
(144 puan) tarafından
Ne borcu kız, lafı oraya getirilecek ya şans var yok bahane
(7,375 puan) tarafından
Ya zaten dün ağladım doldum gerçekten her ortamda hemen türk diyorlar birine tanistirirken bile diyor ki işte Türk olan gelinimiz
(2,220 puan) tarafından
Türk olunca ne oluyormuş insanlık önemli olan boşver ya bence seni cekemiyorlar ondan yapıyorlar sen. Kendini yıpratma boşuna eşin cevabını vermiş zaten eşin arkanda anladığım kadarıyla kendini onlar için yıpratma onlar dış kapının dış mandalı canım
(7,375 puan) tarafından
Eşim arkamda laf söyletmez zaten cevabı verir bende veriyorum ben gitmiyorum ben neler dedim inatla geliyorlar eşimi doldurmaya çalışıyorlar kavga edelim diye uğraşıyorlar çok laf söyledim yuzsuzler gene geliyorlar
(711 puan) tarafından
Kız o kadar kalabalıkla nasıl baş ediyon bende oraya takıldım 6 görümce 5 elti aman Allahım benim 3 tane  görümce var burnumdan getirdiler bir araya geldiler mi seninkilerle başa da çıkılmaz kesin Allah yardımcın olsun inşallah
(7,375 puan) tarafından
Valla yoruldum ya kız artık baş edemiyorum valla herşeye laf söylüyorlar cevaplarını veririm ama yoruldum artık
-Reklam-
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Saçmalıyor cevabını vermişsin işte 
(7,375 puan) tarafından
Kız sürekli böyleler ya benim beyaz esyam yoktu almadılar zaten esiminde durumu yoktu sonra biz 2. El aldık şimdi eşim kendini düzeltti yavaş yavaş herseyimi aldı diyorlar ki bana niye alıyormuş kendi anne babasına alacakmış yani bir değil iki değil hepsi aynı bende 6 görümce var her ortamda laf sokuyorlar 5 tanede elti ben cevabını veriyorum ama yetişemiyorum gerçekten bunlara türküm diye istemiyorlardı o zaman gelmesinler analamdim ki bende
(6,086 puan) tarafından
Bacım sen nere gelin gittin
(7,375 puan) tarafından
Canım benim eşim Vanlı valla sinirimden ağladım dün sürekli laf sokma derdindeler ya gına geldi ben gitmiyorum zaten evlerine valla dün sinirimden oturdum ağladım
(6,086 puan) tarafından
Bende doğuluyum.. Yaw bizim güneydoğuda kaynanalar gerçekten deli.. Kendileri kaynanalarından ne çektilerse gelinlerine aynısını yaşatıyorlar
(7,375 puan) tarafından
Yok kaynanam Türkçe bilmiyor bende Kürtçe bilmiyorum zaten kaynannamm fazla sıkıntı çıkarmaz benim gorumcemler ve eltiler sıkıntılı
0 oy
(13,862 puan) tarafından
İlk olarak bedava aldım ne demek mal miymissin sen ve eşinle ikinizin arasında olan şeyden ona neymiş eşinin evlenmeden önce borcu olsa onu öderken gene ikiniz sıkıntı çekeceksiniz sen bana ne senin borcundan mi dicen nasıl bi görümce o
(7,375 puan) tarafından
Kız 6 tane görümcem var benim 5 tanede eltim var hepsine 15 20 altın istemişler bide başlık verdiler ya bana diyor bedava falan diye sürekli böyle konuşuyorlar zaten  ben ne istedim Allah aşkına düğünümde gorumcemin bileziklerini taktılar gelinliğimi çıkarmadan verdim geri götürsünler diye kinadaki çeyrek başkasının di verdim gönderdim kendim çalışıyordum tazminatımı eşime verdim evin mutfağını yapsın diye benim annem babam hasta ben yapabildiğim kadar çeyiz yaptım hepsi 4 4 Luk yapmış ben yapmamisim bide bunun tantana dönüyor sürekli tamam cevabını veriyorim ama yoruldum artık gerçekten dün sinirlerim boşaldı artık ağladım sinirden
(13,862 puan) tarafından
Esin arkandaysa bosver takma gerisini hepsinin hayatlari iyi demekki küçük görmekten besleniyorlar
(7,375 puan) tarafından
Evlenirken 20 altın almışlar onalda gidip çeyiz yapıyorlar o yüzden biz çeyiz getirdik sen getirmedin diyorlar her ortam da eşim arkamda evet ama gerçekten ben gitmiyorum bile geliyorlar artık yoruldum ya hepsi bir yandan
(13,862 puan) tarafından
Cevabini ver gec
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Kaşıyani kasi bacım bosver 1 söylerse 3 söyle 
(7,375 puan) tarafından
Kız söylüyorum ama valla artık yoruldum ya sürekli aynı konuları açıyorlar ben ne yaptıysam yani bide ikide bir sen türkün onu bilmezsin diyorum Ben sizden iyi biliyorum merak etmeyin diye ama yoruldum gerçekten sinirden ağladım dün
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Boş konuşmuş eşinde cevabını vermiş takma kafana boşver bacım
(7,375 puan) tarafından
Kız bu 1 tane değil 6 görümce 5 elti var bende ben doldum zaten hepsi aynı sürekli laf sokuyorlar yoruldum gerçekten sinirden ağladım dün
(1,726 puan) tarafından
Hahooooo Allah sabır versin
(7,375 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Az bile söylemişsin bizde her swyi eşimle ikimiz yaptık msl gibi satıl.akmı değerli yapıyormuş çok saçma konuşmuş kendisi 
(7,375 puan) tarafından
Bizde ikimiz yaptık kimse destek çıkmadı bide diyor sen ne getirdin biz böyle şöyle çeyiz yaptım Allah aşkına benim annem babam hasta zaten ben kendim çalışıp elimden geleni yaptım onlara 15 20 altın vermişler ben kendi tazminatımı da eşime verdim ben nasıl getireyim bir şey biz bir şey alamadık valla ben doldum zaten oda dün öyle dedi sinirden ağladım dün
(1,023 puan) tarafından
Bosverrr eşin sana destek çıkmış görümce yılanı için ağlanırmı benim görümcem yok ama bende görümceyim 17 senelik yengem var daha ufacık tartışma bile olmaz çok şükür ablam gibi
(7,375 puan) tarafından
Bendeki gorumcemlerin hepsi aynı 6 görümcem var benim 5 eltim
(1,023 puan) tarafından
Hay maşallah benim iki kaynım bir eltim var eltiyi severim ama uzak kaynım kaynanayla yaşiyor bekar ama 10 görümceye bedel gicik
(7,375 puan) tarafından
Valla yoruldum canım artık dün dolmustum sinirimden ağladım
0 oy
(18,721 puan) tarafından
Okudum alttaki yorumunu görümcen evlerden ırak denilen tiplerden sinsi ve kıskanç bence. insanlar için bu ifadeleri kullanmam ama hak ediyor 
(7,375 puan) tarafından
Kız birşey alıyorum ay çok çirkin diyor bende diyorum ben beğendim sonra bakıyorum aynısı almış paylaşmış zaten beyaz esyam olmadı ki yeni alıyorum ben baya doldum zaten dün ağladım sinirden
(18,721 puan) tarafından
Hiç üzme canım kendini yeri gelince ver ağızlarının payını
(7,375 puan) tarafından
Kız neler söyledim yuzsuzler yine geliyorlar benle konuşmayın dedim ben zaten fazla muhattap olma taraftarida değilim gerçekten yoruldum artık bunlardan birine tanıtırken bile bizim türk olan gelin diye tanıyorlar yani insanın zoruna gidiyor
0 oy
tarafından
Laf konuştu balkabagi deseydin  aklınca gorumcekik yapıyor alttan alttan 
(7,375 puan) tarafından
Kız yoruldum valla ya 6 görümce var bende 5 elti yani cevaplarını veriyorum ezdirmem kendimi eşimde arkamda ama yoruldum valla bunlardan bir rahat vermiyorlar ya
tarafından
Amanın Allah yardımcın olsun bacım Allah'tan eşin senin yanında gorumcelerinin hepsimi böyle ya Allah vicdan merhamet versin bendede 4 tane görümce var biri çok fesat biride eh işte diğer ikisi çok iyi Allah'tan yani bacı gibiyiz
(7,375 puan) tarafından
Eltilerde farksız değil canım yoruldum valla sagolsin ne güzel benimkiler hep kuyu kazma derdindele eşim yanımda çok şükür o biliyor ki ben elimden geleni yaptım ben ona destek çıktım hiç bir şey alamadım istemedim kendi tazminatımı verdim
tarafından
En güzeli canım eşin seni biliyorsa gerisinin hiçbir önemi yok gorumcen de almış cevabını haketmis
0 oy
(387 puan) tarafından
Herkes üstüne düşen konularla ilgilense hiç bunlar olmicak. Ona mı dertmiş acaba. Kendini m.al gibi satmış oluyor benim gözümde. 
(7,375 puan) tarafından
Yok canım bedava faaln diyor ne yani kendileri değerli ya 15 20 altın alıyorlar onla ceyizlerini yapıyorlar ben kendim çalıştığım kadar yaptım ceyizimi tazminatımı da eşime verdim anne babam zaten hasta ben elimden geleni yaptım yoruldum bunlardan hep bir laf sokma çabası Türklüğümden tut çeyiz getirmediğime kadar herşeye laf söylüyorlar cidden cevap vermektense yoruldum ben gitmiyorum gelmesinler diye neler dedim yuzsuzler yine geliyorlar
(387 puan) tarafından
Açma kapıyı. Eşinde bu konuda destekse daha sert ve kesin bir şekilde görüşmek istemiyorum de. Ne kadar ayıp. Çeyiz yapmayabilirdin de ne olmuş?
(7,375 puan) tarafından
Kız kendimce getirdim ben gene annem babam hasta zaten ben kardeşlerimi okuttum çalışıp en büyükleri benim ailemde kendimce de aldım taksitle yaptım beyaz eşya alamadım elimden ne gelirse aldım esimide sıkıştırma din tazminatımı eşime verdim üstüne onada aldırmadım beyaz eşya 2. Katta evim vardı aşağı indim çamaşır makinasına çamaşır attirmasilar ben elimde yıkadım televizyonum hiç bir şeyim yoktu ben daha yeni yeni aldım herşeyi söylüyorlar valla yoruldum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 376 göst.
23 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 428 göst.
10 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 588 göst.
26 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,255 göst.