0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Geçen günkü postumu bilenler bilir. Çok kişi benim için dua ettiniz Allah hepinizden razı olsun. Öpüyorum güzel kalbinizden. Son gündü ya kürtaj olacaktım ya kalp sesini duyacaktim. Önce bir devlet Hastanesine gittim geçen hafta boş gördüğü kesede bu hafta bir parlaklık gördü. Bebek ordaydi ama kalp atışı yoktu. Normalde kalp atışını duymazsak bugün kürtaj demiştik ama salı gününe kadar beklemek istiyorum geç döllenme olabilir dedi doktorum. Gerçekten devlet hastaneleri doktorlarına göre çok iyi ilgili bir doktor. Neyse çıktım dedim belki devletin makineleri iyi değildir eğer duyarsa özel duyar varsa onların cihazları daha iyi. Özele gittim aynı gün içinde makineye karnımın üzerinde bir iki tur çevirdi evet Kürtaj dedi. O kadar rahat ve kendinden emindi ki. Bu bebeği görmüyorum kesede normalde şu an kalp atışlarını dinlemem gerekirdi ama bebek yok kesede dedi. Ama ben devlette gördüm doktor bana gösterdi ozeldeki makinelerde görünmedi. Kanamam yok bir şeyim yok bana kurtajlıksın sen bir mucize bekleme asla olmayacak bekledikçe enfeksiyon kapacaksin kürtaj ol dedi. O kadar keskin net kırıcı geldi ki o an bana. Belki de duygusal olduğum için öyle geldi bana. Belkide gerçekten doğruyu söylüyor. Bu kalp atmayacak. Haber ver diyenleriniz oldu. O yüzden paylaşmak istedim. Kendimi boşlukta sallanıyor gibi hissediyorum. Hiç birşey hissedemiyorum. Salıda yok derse daha beklemek istemiyorum alsınlar bitsin artık çok yoruldum çünkü çok.  

6 Cevaplar

0 oy
(26,267 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah duyabilirsin olmazsa da gecikme senin için zararlı olur beklemek Rabbim tez zamanda sağlıkla bir evlat nasip etsin 
-Reklam-
0 oy
(2,536 puan) tarafından
Geçmiş olsun kaç haftalik doktor öyle dedi 
0 oy
(3,853 puan) tarafından
İnsallah bi dahakinsefer gidisindede bpyle post acarak.gottim kurtaj demisfi iyiki olmadim kalp atsi var suan diye post acarsin.postkarina bakicam hileride haberdar et kuzum 
(280 puan) tarafından
Kuzum ozaman herkes böyle katletsin Türkçeyi :)
(3,853 puan) tarafından
Tuk diyilim ben azeriyim anlamadiysan bisey diyemem.evet bazi hafr hatalarimda oldu klavyeden dolayi .turk  digilim  bunu anlamisindir belki
(3,853 puan) tarafından
Cok tesekkuler kuzum aabbcc.
Ben durk diyilim ve klavyede harf hatalarimda oldu .ama o kadarda anlasilmiyacak kadarda digildi sanki.arkadas anlamamis ve post sahibine yazdim ben o anlamiyorsa anlamasin onun icin yazmamisdim zaten .yorum yapmak ve ya postu okumak icin gelmis. Ve benim yorumuma yaziyor sen post sahibine yazsana yorumunu allah allah.sana demiyorum kuzum yazdigima bu nasil tukce diyen arkadasa diyorum
(280 puan) tarafından
Ya ya tabi :)
(3,853 puan) tarafından
Ne demek .ha istoyorsan bi arastir. Konumdanmi neydenmi bilmiyorum bak bakalim nerde yasiyorum
0 oy
(532 puan) tarafından
Rabbim bebeginizin kalp atışını duymanizi nasip etsin inşallah .. 
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Bana da boş kese dediler kese var bebek yok dediler net bir şekilde kürtaj olmam gerektiğini söylediler. Ama bu bebek benim mucize bebeğimdi çocuk sahibi olmam imkansizken 4 sene sonra gelen mucizemdi. Hayır dedim bekleyeceğim kaç doktora gittim bilmiyorm. En son bı doktor buldum çok iyi bir doktormus cihazları falan çok iyiymiş akşam 4-5 gibi bı saate randevu oluşturdum sabahta her zaman gittiğim doktora randevum vardı. Gittim bebeği gördüm kalp atışını duydum. O an hüngür hüngür ağladım. Akşam ki o başka doktora randevmu iptal edip sabah gittiğim kadına devam ettim. Yaklaşık bu süreç 10-15 gün sürdü hayatımın en berbeat 10-15 günüydü. Seni çok iyi anlıyorum inşallah salı günü gittiğinde kalp atışını duyarsın. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah. Kaç haftalık şu anda.
(1,037 puan) tarafından
Sata göre 10 haftalık kese 6 haftalık görünüyor dedi doktor. İnşallah Allah sana bahşettiği sevinci bana da yaşatır.
(3,192 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(1,768 puan) tarafından
Rabbim evladını sana bağışlasın oğlun diyesim geldi sağlıklı bi oğlun olur inşallah salı gubu güzel haberini alırız KALBİNİ DUYDUM diye bi post açarsın sabırsızlıkla bekliyorum postunu 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 598 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 254 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 613 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,003 soru