0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bi haftada 69.80 den 67.45 E düşmüşüm ama porsiyon baya azalttım ekmek kahvaltıda çok az yiyorum çaya yarım kaşık şeker atıyorum önceden üç kasikti. Abur cubur nerdeyse yok canım tatlı çekince üzüm şeftali filan yiyorum midem kaziniyor şu içiyorum hafif bişey atıyorum ağzıma ama böyle gideceğini hiç sanmıyodum bugün mutluyum bu yüzden b ide günde Bi bardak yeşil cay içiyorum. 

Ha nasıl motive oldun derseniz eski fotolarıma bakıyorum belim bacaklarım incecik o günleri özledim öyle kendimi tutuyorum .

Var mı başka tüyo verecek olan şunu yap iyi olur diyen

13 Cevaplar

0 oy
(888 puan) tarafından
Ilk başlarda odem gidiyor sonra gram gram veriliyor kilo fazlaysa haftada iki iki normal zayifladikca azalıyor verimler
tarafından
Daha mı az yesem kilonun hızlı gitmesi için
(888 puan) tarafından
Hayir sakın öyle birsey yapmayin öncelikle diyetisyene gidin az yemekle hızlı kilo verilmez hasta olursun mazalllah
tarafından
O zman böyle devam ediyim diyetisyene gitmeye halim yok:)
(888 puan) tarafından
Normal ekmek yerine cavdar veya kepekli tercih edebilirsiniz.  Bol bol su için ve gunde 45 dk yürüyüş dışarı çıkamadığım icin evde yürütmüştüm ben böylelikle 2 bucuk ayda 85 kilo dan 61 e düşmüştüm  . Çaya şekeri hic koymayın.
(1,169 puan) tarafından
neler yaptin canm nasil verdin o kadar kiloyu bnde oyle dusmek istiyorum ilk defa 85 i gordum cok mutsuzum emziriyorum da cok kucuk degil artik o yuzden artik diyete baslayim diyorum
tarafından
85 ten 61 E iyi düşmüşsün ben bayadır kendimi tutmaya çalışıyordum Bi türlü tutamıyordum özellikle abur cubur çok yiyen biriydim Bi haftadır tutuyorum. Ekmeği değiştireyim doğru
(888 puan) tarafından
Bende emziriyordum günde 3 litre su 45 dk evde yürüyüş  yaptim tatlı hamur işi kizartma abur cubur beyaz ekmek şeker kalori si fazla sağlıksız ne varsa hepsinden uzak durdum 3 ana  2 ara öğün  yaptim bu kadar bu aylarda başlamıştım diyete sıcakta daha çabuk gidiyor kaloriler
(1,169 puan) tarafından
evde yuruyusu nasil yaptin canm
(1,169 puan) tarafından
bide ekmekten uzak duramiyorum sabah kahvaltida 1 ekmek yiyorum ya kndime engel olamiyorum siz hic ekmek tuketiyor muydunuz
(888 puan) tarafından
Ben sadece kepekli yiyordum sadece sabah kahvaltı da 2 dilim yanına bazen yumurta kaynatiyordum peynir zeytin yeşillik Salatalık Domates bazen menemen işte kalorisi düşük şeyler hazırlıyor dum
(888 puan) tarafından
Koridorda tempolu git gel salonla koridoru birleştirip yürüyordum evin pozisyonuna göre ayarliyordum sizin hergun çıkma imkanınız varsa parktaki parkurları kullanabilir siniz
tarafından
Evet parkta da spor aletleri var ordada hareket yapiyorum
(1,169 puan) tarafından
1 gunu anlatirmisin canim mesela sabahtan aksama kadar yediklerini falan
(888 puan) tarafından
Sabah aç karna limonlu su içiyorum en geç 9 da kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği biraz beyaz peynir 4 zeytin domates Salatalık yeşillik haşlanmış yumurta . Saat 11 gibi ara öğün 1 tane istediğim meyve Saat 1 öğle susuz sebze yemeği corba salata örnek verdim bunu genelde akşamdan kalani öğlen yiyordum . Saat 3 gibi ara öğün bi avuç beyaz leblebi sade Türk kahvesi Saat 6 da da akşam yemeği corba sebze yemeği herhangi bi sebze olur 3 kaşık bulgur pilavı yanına cacık veya salata veya 3 dilim Karpuz veya yoğurtta olabilir tamamen size bağlı piric pilavi yasak bu arada . Gün içinde de 45 dk yürüyüş gece yatmadan yarim saat önce 3 kasik yogurda yarim limon sıkıp 1 cay kaşığı pul biber ekleyip yedim göbek yağları için
(1,169 puan) tarafından
sen saglam bir diyet yapmissin canim ya bnde umarim yapabilirim bide diyetisyene gitmeyi dusunuyorum umarim gidebilirsem gidersem ondan destek alcam yoksa senin dediklerin gibi yapmaya calismam lazim artik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nar çiçeği çayı iç zayıflamaya yardımcı olur birde ay taşı al tak bilegine enerji taşlarından iştahı kesiyormus 
tarafından
Nerden bulcam ay taşını bide kızımı etkilemez demi zaten çok yemiyor
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Yürüyüşe çok bacakları inceltiyo göbekte sıkılaşıyo
tarafından
Nerdeyse her gün parka çıkıyoruz öyle yürüyorum
0 oy
(438 puan) tarafından
Spor da yap kesinlikle tavsiye ediyorum, evde yapılabilenler var youtubeda bir sürü, hem vücudun şekli güzel olur hem de daha sağlıklı kilo verirsin
tarafından
Evde deneyeyim canım sagol
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Leslie yap bacım bak eğer düzenli yaparsan üşenmezsen bana teşekkür edersin kuzenim onla acaip kilo verdi çok fazla ter attırıyor 
tarafından
Onu Bi araştırayım canım sagol
(1,667 puan) tarafından
Bak valla canım bana ilk bakışta hareketleri basit gibi geldi ama acaib ter attırıyor
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Tempolu yürüyüş Cnm yağ yakmaklisin. Ödem yada su kaybetmiş olablrsn. Cikamazsan evde zumba fln yap böyle misss
tarafından
Günlük parka çıkıyorum çocuğumu çıkarıyorum ordada oturmuyorum peşinde koşturuyorum hep
(6,857 puan) tarafından
Verirsn Cnm bnde 25 kg verdim şuan baya durdum 2 aydır tartilmadm da sanki azıcık daha gtms gbi darısı sana inşallah
tarafından
Çok iyi vermişsin bravo valla
(6,857 puan) tarafından
Bilerek vermedm Cnm kızımın peşinde koşmaktan günde 1 kase çorba az akşam yemeği hepsi bu arada dans ederim sporla karışık belki faydası olmustur
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Valla bende kilo vermeye çalışıyorum hem diyete girdim hem kahve aldım bakalım kahve tokluk hissi veriyor fazla yemiyorum bu aralar kilo veririm inşallah kahveye başlayalı 3 gün oldu bakalım inşallah veririm ya 
tarafından
Ne kahvesi gerçekten tok oluyo musun
(7,375 puan) tarafından
Valla canım 3 gündür kullanıyorum bende arkadaşa güvendim  o kilo vermiş bende başladım kahvenin tadı güzel acı olmadığı için icebiliyorum yani 3 gündür evet istahimi kesti gerçekten farkettim fazla yiyemiyorum bide agizim kuruyor sürekli su içiyorum daha yeni başladım kilo verecem mi diye deniyorum inşallah veririm 3 gün oldu yarın 4. Gün bir tartilmayj düşünüyorum daha öncesinde de diyetteydim zaten kahvenin adı Forx5
tarafından
Onuda Bi araştırayım sagol canim
(7,375 puan) tarafından
Rica ederim canım arkadaşımı görünce şok oldum gerçekten 100 kilodan 66 kiloya düşmüş artık bende vermek istiyorum ya inşallah sende verirsin bende veririm bizdeki kilolar kilo almak isteyenlere gitsin
0 oy
tarafından
Bende yarın tekrar başlıycam inş 
tarafından
Hayırlısı insallah
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Kilonun hizli gitmesi de seni hasta edebilir kan değerlerin falan düşer bence yavaş yavaş ver 
tarafından
Çok fazla aç kalmıyorum ama acıkınca hemen yemiyorum
0 oy
tarafından
Bende kilo veriyorum ve verdikçe aşırı mutlu oluyorm aynaya bakmaya doyamıyorm
tarafından
Bende mutlu oldum Vala sürekli yiyodum
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Yok böyle bısey dıyete gırdıgımden verıntartının pili bitti hala alınacak kılo alıyormuyım verıyormuyum bılmıyorm:))
tarafından
Hissetmion mu ay ben gobegimden hissediyorum verince
(2,704 puan) tarafından
Daha cok cıltı gibi kjhhk
0 oy
(2,051 puan) tarafından
Valla iyi vermişsin canm gel birbirimizi motive edelim birbirimize hep yazalım olurmu ,bende 72 80 den 1 haftadak0p8 70.20 filan olmuştum eski postumda var ,ve hala devam ediyorum 3 gün ara verdim ama tekrar DEVAM ettim 

Bende ekmeği kestim full kahvaltıyı öyle çatalla yapiyorum 12 gibi ,günde en az 2 bucuk 3 litre su içiyorum bol bol hareket ediyorum hedefim 60 bakalim
tarafından
Benimde hedefim 60 eğer 60 a düşersem 55 E kdar zorluycam iyi olur vala
(2,051 puan) tarafından
Demi güzel  olur unutmayalım bmnesela özelden birbirimize yazalim
tarafından
Olur yazalim
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Kuzu ben 3 ayda 15 kg verdim benim eski postlara bak orada yazdıklarımı yaptıklarımı var 
tarafından
Çok iyi vermişsin maşallah bakıyım canım sagol
(4,757 puan) tarafından
Teşekkürler kuzum darısı başına inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 587 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 413 göst.
+2 oy
12 cevap 486 göst.