0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 2 yasında oğlum var bazen 2 ci cocuğu düşünüyorum sonra piyasanın durumundan vazgeciyorum sizler 2 ci cocuğa nasıl karar verdiniz :) 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende karar verdım yapmıcam bedenen de ruhen de bır kez daha bu sorumluluğu alabileceğimi dusunmuyorum maddı olarakta suan altından kalksam ılerde ikisine de guzel bır gelecek saglayamama kaygısı olusuyor vazgectım gıbı hayırlısı Allah 'tan
-Reklam-
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Valla kızım 2 yaşına girecek bende daha küçük diyorum bakalım ne zaman dusunecez nasip 
0 oy
(13,857 puan) tarafından
Benim kız 2 aylık korunmuyorum bi oğlum daha olsun istiyorum sonra kapatırım fabrikayı hayırlısı bakalım 
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Tek çocuktan yanayım gerçekten çocuk büyütmek çok zor aşırı yıprandım 
0 oy
tarafından

Valla maddi olarak ne iyim ne kötüyüm , çocuğum ne yaramaz ne kolay bir çocuk ama çok çekmedim hala da öyle ananane falan şımarıklığı var sadece okadar yoksa maşallah yasuna göre cok aklı :)

2inci çocuk için daha yapmam biraz daha beklerim dedim ama 30 yaşından sonra doğum yapmak istemedim çocuk bakmak istemedim en azından 30 imdan sonra biraz daha rahat olurum diye düşündüm.. neden yapmak istiyorum çünkü ben tek çocuğum benim gibi olmasını istemiyorum şuan bile benim hibj elinde ne varsa veriyor hiç kıskançlığı yok çok merhametli aşırı derece arkadaş canlısı bir çocuk gittiğinde oynadığında ağlıyor ileridede öyle olucak diye düşünüyorum..  Bende öyleydim en azından kardesi olursa hem kalabalıgi seviyorum hemde oğluma ileride şimdi falan yoldaş olsun. 

Allah korusun annemle babama birsey olsa tekim şuan yaşadığım şehirde diğer aile fertleri kendi çapında hır derdim de onlar nereye kadar konusucam konusucaklar gibi gibi. Düşünce yasam tarzımız farklı onlarla yapamam anlatmam da öyle yani.. 

0 oy
(6,827 puan) tarafından

Bende 2 tane var. Küçüğüm 11 ayına girdi. Şimdiden kavga etmeye başladılar. Kavga ediyorlar ama hangisi hangi yöne gitse diğeri onun peşinden gidiyor. Ikisi beraber oynuyorlar. Esim birini ben diğerini yıkarım. Sofra kurarım eşim oğluma ben kızımı doyururum. Artık ikili devam ediyoruz hayatımıza:D oğlum çok sıkılırdı eskiden şimdi hiç sıkılmaz çünkü hep kızımın peşinde. Kavgaları yoruyor beni.

Oğlum oyuncakları diziyor yapiyor oynuyor kızım gidip bozuyor oğlum sinirleniyor o yüzden hep bi gürültü var evde :D

0 oy
(5,203 puan) tarafından
Bence yap çocuğun kardessiz kalmasın ben kızım 17 aylıkken kalmıştım 2. Ye
0 oy
(120 puan) tarafından

Öncelikle merhabalar :)) ben ilk kızım 8 aylıkken hamile kaldım ve 1 yaş beş  aylıkken ikinci doğumunu yaptım. Sonra ikinci kızım 5 aylıkken yine hamile kaldım fakat kürtaj olmak zorunda kaldım. İki kız bebeğim var hamd olsun. Elbette bakımı zor maddiyati desen aldı başını gidiyor ama şimdi ikinci kızım 10 aylık ilk kızım da 2 yaş 2 aylık. İlk kızım konuşmaya başladı ve kardeşini seviyor bazen yemek yerken kaşıkla ona da veriyor. Küçük kızım da sadece ona içten gülüyor. Her insanın bir düzeni vardır. Bende kendime bı düzen kurdum ikisini de aynı saatte uyutuyorum besliyorum vs. Yani onlar uyurken ev işlerine de bakabiliyorum. Biri hasta olunca diğerine de geçiyor hemen en zor yanı da bu . Hep sağlıklı mutlu olsalar gerçekten çok güzel oluyor. Yani gözünüzü korkutmayin. Herşey olacağına varır. Yeterli sağlıklı olsunlar. Düşünürseniz Rabbim elbet bı kolaylık verir her açıdan. Ben ikinci bebeğini planlı yapmamıştım hatta kürtaj olduğum bebebgimi de öyle. Yani ne kadar korunsam da Rabbim isteyince veriyor. O verince de elden bişey gelmiyor. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Yavrumuz sağlıkla büyüsün inşallah. Hatta insan bazen keşke hep böyle kalsalar bile diyor :))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 162 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 585 göst.
0 oy
16 cevap 262 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Sirac_23 (1,121 puan) tarafından soruldu

410,745 soru

12,359,185 cevap

41,339 kullanıcı