0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben de gezmek istiyorum ben de eğlenmek istiyorum.

Ben de ben deeee rhueheue

Kardeşim  3 günlük tatil ayarlamış. Beraber kemerde tatil yapicaz nasipse ☺️❤️

Tam beynimi ekmek arası sögüç yaptigim şu günlerde Surprayzzz yaptı hehdhdh .denize sıfır bir yer ayarlamis. yazlıkçılardan benim neyim eksik hee ? 

Size sorum şu ; uçakla gidicem minik kaslı erkeğimi uçakta nasıl oyalayabilirim? yanima ne alsam dikkatini çeker ? 

Aktarmalı ucus kuzular 2 kez uçağa bincez yani.

Bir de bebisler korkuyorlar mi uçaktan ?Tek başıma idare etmem lazım çünkü  Babamız gelemeyecek, ikimiz başbaşa gidicez minigimle. ☺️❤️

10 Cevaplar

0 oy
(13,276 puan) tarafından
Ne kadarlik oglun canim
tarafından
Aaa ciddi misin ? Bebek yatağını nereye koycaz ? ☺️❤️ Yaaaa THY ile gidiyorum ben de .en önde degiliz ama nasıl yapcaz onu .yani yatağı nereye koycaz ?
(13,276 puan) tarafından
En onde degilsen yatak vermiyorlar canim :) en on koltugu secersen eger onun bos ya oraya koyuyorlar ben koltuk secmistim
tarafından
Check in yaparken seciliyodu demi koltuk.Umarim en ön koltuk boştur ☺️ unutmusum en son bı sene önce iuctum
(13,276 puan) tarafından
Ben internetten sectim canim ama havaalanindada sorarsin yine insallah bosluk vardir :)
tarafından
Tamam kuzu .bilgilerin için coooook teşekkür ederim ☺️❤️ güzel olacak insallah.
-Reklam-
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Benim kiler birtek yiyecek le durur canım ben bir kaç paket kraker alırım yok bitesiye çatlayana kadar yerler hsjahakajshshs ")) ama napiyim ancak oyle duruyorlar 
tarafından
O zaman ben de sevdiği bir kaç şey yiyecek yanıma canimmmmm ☺️❤️  saklama kabına koyarım hehe
(4,420 puan) tarafından
Aynen birde sevdiği oyuncağı al yanına tamamdır zaten hava yolu ile yolculuk daha cobuk bitiyor kara yolu temelli insani eziyo eziyo eziyo cigniyo ve refüje tukuruyor "))))
tarafından
Jsjsjdjdjd Evet ya biz iki ay önce gitti memleke arabayla benim pestilim çıktı mahvoldum .şimdi Allah'tan uçakla gidicez yoksa cileydi resmen jsjsjs
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Mübarek olsun Serifecim :))) yanına oyuncak kitap felan al inşallah uyur uçakta benimkiler genelde uyurdu son uçuşta uyumadilar canıma okudular. Korkmuyorlar uçaktan. Ama kalabalıktan huysuzlanabiliyorlar.
tarafından
Ayyy inşallah uyur ya ☺️❤️ bı de ağlarsa yandim.Durduramam da oturduğum yerden .bir de kulakları basınçtan agriyo mu ? Ona ne çözüm buldun?
(3,266 puan) tarafından
Yok hiç öyle bisey olmadı bizde
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Görümcem hep yalnız uçuyor. Video, hikaye ilgisini çekiyor mu? Genelde uyuyorlarmış zaten. Görümce idare ediyorsa onun oğluyla Sen koşa koşa gidersin 
tarafından
TV telefon izletmiyorum ama o günlük çizgi film indireyim bari öncesinde .Bunalirsa açarım artık ☺️❤️ kitapları seviyo ama 1 saat 40 dk bir de 1 saat daha uçuş var kitap yetmez sanırım.ayy inşallah aslimm inşallah .yoksa zehir olcak yolculuk
(13,308 puan) tarafından
Video izetmediğini biliyorum kuzum indir de bulunsun zorda kalırsan diye dedim. Olmaz olmaz yüreğini ferah tut.
0 oy
(4,093 puan) tarafından
Kızım 20 aylık eğer emziriyorsan kalkarken inerken emzirebilirsin ben öyle yaptım sevdiği küçük oyuncakları alabilirsin işe yarıyor bi de sevdiği kitabı aldım kızım korktu o pencereden baktı bi kez sonra arkasını döndü bi daha bakamadı hiç dönerken de hep uyudu 
tarafından
Ayyy canimm ya bizimki korkmaz inşallah yoksa çile olur yolculuk.kitap alayım o zaman bir de minik oyuncaklar .Çıngırak falan milleti rahatsız eder onu alamam ❤️
0 oy
(11,819 puan) tarafından

Ayy ne güzel bol bol eğlenin gezin :D<3

tarafından
Sağ ol gozdemmmm ☺️❤️ çok ihtiyacım var çok.yoksa nöronlarım birer birer ölecek shdhhd
(11,819 puan) tarafından
Ahahah tabi tatil herkesin hakkı ❤️☺️☺️
0 oy
(146,640 puan) tarafından

Bak gene denk gelemedik :'(

tarafından
Onu dusunuyorum deminden beri :'(
(146,640 puan) tarafından
☹☹☹☹☹☹☹
0 oy
(377 puan) tarafından
Sevdiği şeyleri eline verirsiniz.  Yiyecek olur oyuncak olur. :)
tarafından
Tamam kuzu ☺️❤️
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Eylülde bizimde uçuşumuz olacak.. Nasipse memlekete gidicez korkmuyor değilim :) 
tarafından
Ayy valla sardı korku şimdiden ☺️❤️ siz nereye ?
0 oy
tarafından
Sabah erken saatteyse uçuş, zaten uykusunu almadığı için uçakta uyur bence. İniş ve kalkışlarda emziriyorsan meme , yoksa mama ya da su ver basınçtan etkilenmesin. 2 uçuş yaptık 2 haftada. sıkıntı yaşamadık şükür. 
tarafından
Tamam kuzu cok sag ol ☺️❤️ uçuş 17 45 te.Sonra diğeri de 20 00 da .aktarmalı ucus .

Emziririm iniş ve kalkışta . Umarım güzel geçer .Yoksa kabusa donusecek benim için :D

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 228 göst.
0 oy
13 cevap 235 göst.
0 oy
6 cevap 207 göst.
0 oy
14 cevap 793 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,710 soru