0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar belediyenin imar barışın dan tapuyu alıcaz üste kat atmak istiyoruz şuan oturduğum giriş ve üst katım da kaynanam var adam tapuyu alırsanız normal 3+1 yapa bilirsiniz yada çatı katı demiş arsa 214m2 öyle yazıyor kaç daire olur normal daire izini verirler mi bilen varmı yardımcı ola bilicek inşaat işiyle uğraşanlar bilir

3 Cevaplar

0 oy
(966 puan) tarafından
214 m² bin içinde bahçe varsa 3 katlı 3 daire çıkılabilir.
tarafından
Bahçemiz var önde arkada
KONUT ALANI (%100.00 - 214.24m2 böyle yazıyor
(966 puan) tarafından
O zaman cnm 96 m² ve 120 m² kare gibi daireler karşılıklı olacak şekilde 2+1 3+1 daireler yapılabilir.bir müteahhit ile görüşmek gerekir.6 daire de çıkabilir.
tarafından
İlk belediye işini halledelim tapuyu alalım sonra dedim eşim kayınpederim konuşmuş galiba bakaciz hayırlısı bakalım
(966 puan) tarafından
Dikkat edin cnm dolandırıcı çok inşaat işinde.bulundugunuz yerin imkanlarına göre izin verirler.4 kat 8 daire bile olur öyle düşün
tarafından
Yok hazır ev var zaten biz üstüne kat aticaz belediyede ki adam öyle söyledi biz sadece çatıya kat atma niyetindeydik evim giriş kat rutubet yapıyor çok oğlum brosnit oluyor devamlı ondan gittik farklı konuşunca işler değişti ben çatı katına bile razıym çocuğum iyileşsin diye daha önce bu evi yapan adamlar yapıcak yine kayınpederim yabancıya bulaşmaz zaten hatta ben eşime adama givenmeyelim başka yere soralım dedim oda belediye de ki adam niye yalan söylesin dedi bende güvenmem kolay kolay
-Reklam-
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Kayınvalidemlerinde 250 m2 köyde arsaları 2 kat attılar ama sanırım onun temelle ilgisi var temeli atarken nekadar sağlam olmuş kaç kat çıkabilir diye.. Bizim temel 2 katı kaldırıyordu sadece 
tarafından
Evet bize de öyle demişler tepsit için adam gelicekmis kolonlara bakmak için belediyeden onun için bile ödeme yapiyomussun uzun işler insAllah normal daire olur çatıya da razıyım da çok sıcak olur kışın da serin olur diyodum
(6,078 puan) tarafından
Valla kaynanamın üst katı yazın en serin yer.. Bizde çok sıcak olur diyorduk ama çok güzel esiyor
tarafından
Üst kat köyde çok eser zaten de normal çatı katı direk sıcak olur normal daire değil
0 oy
tarafından
3 kat çıkar herhalde
tarafından
İnsAllah öyle olursa normal daire olucak biz çatı katı niyeti ile başvurduk adam öyle deyince işler degisti

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 319 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Mutluluk63 (634 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 857 göst.
+2 oy
2 cevap 184 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 114 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gulchan1-12 (129 puan) tarafından soruldu