0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından
Doktor ateş düşürücü kesmezse fitil ver dedi 39 oldu şuan versem mi yârim saati geçti 40 doka kadar önce calpol vermiştim birde neden elleri avuç içi buz gibi

6 Cevaplar

0 oy
(7,740 puan) tarafından
Kuzum hastaneye gotursene 39 New havale geçirir allha korusun 39 la havale geçirdi bnm oğlum 
(523 puan) tarafından
Ay nasıl anladiniz havale geçirdiğini sabah gittik sağlık ocağına boğazı enfeksiyon olmuş çok ateş yapar dedi doktor o yüzden ateş düşürücü verdi ama kesmezse fitil ver oda kesmezse hemen görür tekrar acile dedi
(7,740 puan) tarafından
Cnm hastaneye götür sen bırak orda versinler fitili en azından Dr lar başında olur
(7,740 puan) tarafından
Gözleri kaydı ,dili boğazına kaçmak üzereydi cnm bizde halsizdi
-Reklam-
0 oy
(1,992 puan) tarafından
ateşi çok yüksek demek içten o yüzden el ayak buz 

bebek kaç kg ne kadar calpol verdinlz 

1 saat sürer etki göstermesi 
(523 puan) tarafından
2 yaşında 13 kilo
0 oy
(580 puan) tarafından
İki gün önce arkadaşımın kızı aynıydı avuçlari ayakları buz gibiymis ateşi de hiç düşmüyormus bekliyor düşer diye bı bakıyor kız kas katı oluyor ve eli ayağı mosmor olmuş havale geçirmiş. Bence hiç durmayın gidin doktora Allah muhafaza havale geçirmesin kuzu 
0 oy
(14,128 puan) tarafından
Üç yaşına girecek yeni atlattık inatçı bir ateş acile gittik serumla geçmesi özele götürdüm orda tkwilan serum iyi geldi
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Ateşi yükselirse ver demisti sağlıkçı arkadaşım neyi bekliyorsun havale geçirmesini mi demişti fitil koyun düşmezse götürün doktora enfeksiyon olabilir 
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Ateş yüksek olduğundan el ayak buz gibi oluyor. Ateşi yüksek siz acil gidin bence.Benim kzimm39.4 atesle halisulasyon  görmeye başladı zor uyandırdım dolven verdim acile gittik serum taktılar anca düştü atesi hiç riske atmayın 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 284 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 193 göst.
0 oy
0 cevap 76 göst.
0 oy
4 cevap 106 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde Budak0101 (468 puan) tarafından soruldu

408,340 soru