Bundan 5-6 gün önce eşim işten geldi ve yemek yiyordu mutfakta. Benle kızım salondaydik. Eşimin telefonuda koltuğun üstündeydi yanımda. Mesaj geldi bakmadım. Sonra şeytan dürttü bakayım dedim. Ve bigo live diye bir siteden mesaj geldi. Tanışmak istermisin gibi bir mesajda. Tam hatırlamıyorum mesajı. Sonra ekran kilidini açıp o siteye girdim. Üye ol diye yazıyordu. Üyesiz girip baktım ve iğrenç bir siteydi. Açık saçık pis videolar vardı. Özel bölgeler bile görünüyordu açıp izlemedim. Başka bilgilere baktım ama hiç birşey yoktu. Üye olmadığı için. Belkide çıkış yapıp mı eve geldi bilmiyorum. Sonra eşim geldi baktı elimde telefonu var yanıma oturdu. Ben halen siteye bakıyordum saklamadim. Bu ne dedim . Yemin ederim ben yüklemedim dedi. Telefonu yeni aldı 2 ay oldu. Telefonun kendisinde yüklüydü ben ana ekrandan sildim kaldır yaptım . Üye olmadım sürekli bildirim geliyor yemin ederim dedi. Tamam dedim. Eşimde benim günahımı aldın dimi doğru söyle dedi. Yok günahını alsaydim farklı dusunseydim şuan böyle sakin konusmazdim dedim. Ve konuyu kapattık. Bu kadar sakin olmamin sebebi ise insan ne yaparsa kendine yapar. 2 yıldır ilişki yaşamıyoruz. Evlendigimden beri hep sorunlarimiz vardı 3 kere boşanmadan döndük. En son baristigimizda benden kadınlık bekleme sadece kızıma babalık yap diye geliyorum. Benim gibi kızımda babasız büyümesin. Senden sevgi ilgi hiç birşey beklemiyorum. Şimdiye kadar vermediğin sevgiye saygiya ihtiyacım yok artık dedim. O şekilde eve döndüm. Kocamda hiç gelip öpmek sarilmaz. Buna üzülmüyorum bizzat seviniyorum bile. Tiksiniyorm herşeyinden. Boşan demesi kolay oluyor ama emeklerim boşa gitsin istemedim. Boşanmaktan korktuğum için değil. Halen sabrım var ne zaman sabrım tamamen biterse o zaman bu evliliği bitircem dedim kendimce. Çünkü içimde keskeler olsun istemiyorum. Kapıyı çarpıp gitmesi kolay ama annemin evine gidince eşim bir laf söyledi ben bin susmasını bilmedim onun hatası varsa benimde vardı deyip diğer seferler geri döndüm. Umarım anlatabilmisimdir ne demek istediğimi. Eğer birgün biterse bu evlilik ben bana düşen herşeyi yaptım gönlüm rahat demek istiyorum.
Konudan saptim sanırım. Kiskanc biri değilim ama sa.lak duruma düşmek istemem. Yeni telefonlarda kendiliğinden yüklü mu oluyor yoksa eşim kendimi yükledi acaba ? Yalan mı söylüyor doğru mu?
Galiba 2017 senesiyd. O kadar eski yani. Abim ikinci el telefon almıştı. Ve teknolojiden anlayan biri. Temizliyordu telefonu . Sonra yine öyle şeyler çıkıyordu. 2-3gün aynısı oldu. Telefonu geri verdi sonunda . Ola biliyor evet .
Bazen telefonlara öyle bildirimler gelebiliyor benim telefonumda ilk zamanlar öyleydi abla anlamadığım şu hem eşinle hiç bir ilişkin yok hem kıskanıyorsun yok yani madem tiksiniyorsun niye kıskanıyorsun bazı kadınları anlamak zor
Sizin dini nikahiniz dusmemismi önce onu bir araştır
1,492,261 soru
24,382,983 cevap
348,871 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın