0 oy
1,767 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İnternet yani Instagram da takip etmiyor beni beni engelelmis siz olsaydiniz kendi hesabinda eşinizle olan resimleri paylaşırsınız  durum yaparmisiniz yapiyorum durum ama eşim  görmüyor ve benide takip emiyor bile siz olsaydiniz eşinizin resmini paylasirmisinizzz 

39 Cevaplar

+10 oy
(1,830 puan) tarafından
Adam beni engelleme cesareti gösterebilmiş bende onunla foto derdine düşücem. O eve nasıl girecek onun derdine düşsün 
(1,154 puan) tarafından
Dalga geçiyor arkadaşlar yazmayın bile aşağıdaki verdiği cevaplara baksanıza resmen milleti ***** yerine koyuyor
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Hayırdır seni engelleme amaci nedir ? Canjm seni engellemiş sen bunlari mi düşünüyorsun? 
tarafından
Neyi düşünüyorum
tarafından
Resmini  paylaşıp paylaşmamayi
tarafından
Paylaşıyorum sif millet gorsun diye
tarafından
E millet görünce noluyor
tarafından
Ahahah cidden millet görünce nolacak.
+2 oy
(2,569 puan) tarafından
Eşin seni engellemiş sende millete mutluyuz diye gösteriş yapma derdindesin nasıl kafalar bunlar anlamıyorum 
tarafından
Yanlış mı yaptım
(2,569 puan) tarafından
Kız bunun doğrusu nerde ? Eşin seni neden engelliyor ne alaka sebep ne ? Bir haltlar mı yiyor senin buna takılman lazım millet sizin mutlu veya mutsuz olduğunuzu bilse ne olur bilmese ne olur
+1 oy
(7,302 puan) tarafından
Bi adam karısını ne diye engeller instagram dan ve sende bunu bildiğin halde ne diye eşinle fotoğraf paylaşmak istiyosun ki git eşine neden engelli olduğunun hesabını sor bence
tarafından
Sif millet görsün mutluyuz diye
(7,302 puan) tarafından
Mutluyuz ? Kızçem adam sana engeli basmış millete gösteriş yapacağına adamı al da karşına konuş
0 oy
(706 puan) tarafından
Ben olsam onun Instagramini silerim yani hesabını kapatırım ne demek beni engellemek
0 oy
tarafından
Fotoğraf paylaşıp paylaşmamayi bir kenara bırak seni niye engellemiş onu öğren bence ne alaka insan karısını niye engeller yediği naneleri görmesin diye engeller
tarafından
Arada telefonu elime geçtiği zaman Instagram bakıyorum bişey gormemedim
tarafından
Temizliyodur da ondan elbette açık verir biyerde merak etme
0 oy
(14,130 puan) tarafından

Olaydan hiçbir şey anlamadım ben :ermm:

(6,086 puan) tarafından
Ahshshshsh bacım kocası bunu engellemiş buda ele güne ayıp olmasın diye eşiyle resim paylaşıyormuş mutluyuz diye ama kocasında engelli diye haberi bile olmuyor adamın
(14,130 puan) tarafından
Neden engellemiş onu sorsun ne alaka yani
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Totomu döner yatarım çokta umrumda olmaz o ne öyle ergen gibi koca bile demem 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Yok artık bir kere hesap varsa ortak hesaptır neyi kimi engelliyor 
0 oy
(6,086 puan) tarafından
İnstagram kullanmasına müsaade etmem kökten sildiririm. 
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Engelleme sebebi nedir
0 oy
(3,951 puan) tarafından

Beni engelleyen kocamin fotografini neden koyayim? :angel:

0 oy
(1,916 puan) tarafından
O telefonu kırarım beni engellicek bende resim paylascam yapma öyle sey millet ne der diyede düşünme hesabini sormadinmi niye engellmiss
0 oy
(20,035 puan) tarafından
Eşim.beni Instagram'da neden engelledim. Demek ki bı haltlar karıştırıyor. Ondandır. İnsan eşini takip etmeyecek de kimi takip edecek. Engelleme nedenini sordun mu? Beni engellese bırak paylaşmayı Ciddi sorun çıkardı
0 oy
(888 puan) tarafından
Esin seni niye engelliyor görmeni istemedigi biseyler mi var önce bunlari bi düşün
0 oy
(711 puan) tarafından
Millete göz boyamak yerine git kocanla konuş engelleme sebebinin ne olduğunu sor bacim elalem sizi mutlu Sansa ne sanmasa ne yani. Millete gösteriş yapmak yerine bence evliliğini kurtar bı insan eşini neden engeler ki sosyla medyadan düşündürücü geldi bana 
0 oy
(3,637 puan) tarafından
Seni niye engellemiş asıl sorun bu değil  mi sence de? Sen de iyi yapmışsın dercesine adamın fotoğrafını mı paylaşıyorsun. Kendi aile içinde ki probleminiz çözün de fotoğraf atıp nispet yapmak kusur kalsın
tarafından
Aynen oyleee
(3,637 puan) tarafından
Aynen öyle derken
0 oy
(13,857 puan) tarafından
Fotoğraf düşkünüyum güzel kare yakaladıysam paylaşırım tabı
0 oy
tarafından
siz evli misiniz yoksa sevgili mi ? nasıl engelliyor bişey paylaşmıyor vs bişey anlamadım 
0 oy
(531 puan) tarafından
Kız benimkide bana kızınca whatsaptan falan engelliyor :D hahshhs ergen Ergen şeyler . Ger..zekalı istediği yerden engelle nikahlı karın evinde sonuçta amacın ne yani ? 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,018 göst.
7 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kubra123 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 941 göst.
11 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 847 göst.
21 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde İki çocuklu anne (2,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,362 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,745 soru

12,359,186 cevap

41,340 kullanıcı

Kategoriler

...