0 oy
1,303 göst.
Diğer kategorisinde (387 puan) tarafından

Karşı tarafın telefonu kapattığını sandıktan sonra sizin duymamanız gereken birşey söylediği oldu mu? Bir arkadasımın başına gelmiş çok komik geldi. :D

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olmadi ama bi tanidik kapatmamis karşı taraf bi konusmus gelinimi nazar etmismis mış mış da kadin küsmüş simdi
-Reklam-
0 oy
(340 puan) tarafından
Ay benim eşim hep açık unutur bir keresinde komutanla izin almak için konuştu komutanda atmış kenara tabi bizimki de attı ben bı geldim telefon hala açık Allah'tan ağzı pis biri değil adam bişey duymamış 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Hahah küçük kızım telefonu almış şifresiz tabi gitmiş görümce ki aramis bende o sıra onlari konuşup saydiriyodum bi ses geliyo diyoz eşimle baktık gorumcem duymuştur tabi ama bozuntuya vermedi çünkü haklı olduğumu biliyo :)))
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Hastaneye gidecekdim kaynanama soyledim beraber gidelim diye telefonu kapattım sandı nw hastaneymiş kendini kurdalatıp duruyo dedi bende annemlere geldim onla gittim çok zoruma gitmişdi hastaneye karşılar da 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Annemle eşimden dert yanıyodumm o zaman bosanacam bu gisişle felan dedim.Neyse bı an beklemeye aldım yanlıslıkla kapandı sanmıs teyzeme amann bı dilara da bu dedi.O da diğer teyzemın kızı artık neyse mevzu iyi bişey demedi daha dinlesem dinlerdim ama annemden daha fazla sogumamak ıcın dınlemedım.kapattım tekrar aradım.Sen benim annemsin benim g.tümü acamazsın teyzeme dedim.Cunku kendisi hep söyler aman lafınızı vermeyin dikkat olun diye.Kendı soyleyınce delim kalktı 2 ay felan aramadım 
0 oy
(13,608 puan) tarafından

Eşim hiç kapatmaz bende hep dinlerim :D

0 oy
(4,103 puan) tarafından
Kaynanam pazara giderken beni aryordu bende açtım beni aradığında haberi yoktu neyse açtım alo diorum o kayinbabamla arabada konsyor açtigimi bilmyor 

Baktım k.baba Dior kimi aryorsun Dior selmayi pazarda bişi lazimmi die alyim 

K.babmda Dalga geçiyor Dior şimdi diecek kendinize ne alyorsanz bizede alın biz onlara patates alalım sürekli patates yapyor felan diordu 

Ondan önce kaynanam köye gitmsti bız alt üst oldugumz için sürekli yemekleri ben yapar yollardm 4 çocukla yaptgim yetmyorms gibi bide dalga gecms sürekli bize patates yemeği veryormş dis
0 oy
tarafından
Bi akraba abileriyle oturuyormuş kadının damadı aramış, konuşmuşlar kadın telefonu kapatmamis  abisi demiş ki şu kızı şuna niye verdiniz yanına yakismiyo bile kepçe kulak yazık oldu yeğenime demiş :D oğlan bunları hep duy :D 
0 oy
tarafından
Eltimle konuşurken telefon meselesi açılmıştı bende abin  bana artık ayfon telefon alacakmış android sürekli bozuluyormus istemiyor kullanmamı dedim sonra  ne alacak ki dedi bende × olandan alacakmış dedim tam kapacaktim sen kapat dedim isim vardı o ara kapattım sandı nasil alacakksa dediği telefon 30milyar tek kameralı olandan alırlar bı de hava atiyo dedi arkamdan şaşırdım o an anladım ki eltim tam bı kıskanç yilanmis 
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Çok kötü bi durum hep kontrol ederim:)))
0 oy
(20,039 puan) tarafından
Eşimin babannesi hep unutuyor. Baya biseyler duyduk. Hem komik oluyor ama insan sinir de oluyor . 
0 oy
(888 puan) tarafından
Yerin kulağı var dedikleri bu olsa gerek 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 213 göst.
14 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 627 göst.
19 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 231 göst.
30 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde AnqeLLa (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 601 göst.
5 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yanlizbirkul (59 puan) tarafından soruldu

410,767 soru

12,360,220 cevap

41,434 kullanıcı

Kategoriler

...