Gülelim biraz ben başlıyorum.
Baba tarafı hepsi aşırı panik insanlar pireyi deve yaparlar. Bir gün oturuyoruz babannemde annem ben ve babam kardeşim de ananemde. Kardeşim bişey sormak için annemi aradı konuştular annem telefonu kapatmadan koltuğa koydu. Kardeşim de anneme bişey oldu sanmış bağırıyor anneee anne diye. Bı an sessizlik oldu babam bunu duyup kardeşime bişey oldu sanıp koşarak bahçeye çıktı ve bahçede fenalık geçirdi. Yaşarken hiç komik değildi ama şuan gülmekten gözlerimden yaş geliyor. Babannem Allah rahmet eylesin sıkılınca midesine vururdu o tuvalete kasturdu. Bı taraftanda ambulans arıyor babam kötüleşti diye. Biz annemle kalakalmistik
Ben hamileydim waffle çekmişti canım ablamla eşimde markete gideceklerdi bizim orda ince bir köprü var ordan geçiyoruz biz hep ışık falan yok eşim önden geçmiş arkadan ablam tsm abla dikkat et düşme derken ablam dereye yuvarlanmış eşim arkasına bakmış ablam yok derede yüz üstü yatıyor gülmekten eşim ablamı yukarı çıkaramamış çok komik gelmişti o zamanlar bana
Tvbu yeni almıştık küçük kardeşim hemen bı korku filmi açtı biz ma aile izlioz aklımız çıka çıka ama nasıl sonra bitti isde annem WC ye gidemedi korkudan sonra kalktı gitti ben cikana kadar saçlarımı dağıttım kırmızı ruju sağıma soluna sürdüm gozlerimi filan siyaha boyadım annem elini yüzünü yıkarken arkadan bı bağırdım ama kadının kalbine iniyordu
Hahaha hic unutmammmmmm.....
2 nisan pandemide düğünüm olacaktı. 1 nisanda pederim babamı aradı. Restoran iptal etmiş dedi. Babam oturduğu yerden kalkdı.eliyle başını tutub sandelyenin etrafında döndü tekrar oturdu ben napıcam dedi pederim rahatla şaka yapdım dedi
Ahaha Allah da seni güldürsün ben de çok panik biriyimdir kendime de çok gülerim sonradan hatırladıkça yaptıklarımı
Benim babam öğretmen, facebook'u yeni kullanmaya başladığı zaman gurbetteki halam özelden mesaj atmış babama "gurban olurum face mi açtın?" yazmış. Biz sevinçle babama bu mesajı okumuştuk ki, babam birden panik yaptı, "gapat şeyi interneti" dedi bize. Biz de şaşırdık normalde halamı çok sever, günlük arar konuşurlar. Meğer babam herkes görüyor sanmış o mesajı, öğretmen arkadaşlarına rezil olduğunu düşünmüş sonra özel mesaj olduğunu öğrenince rahatlamıştı.
1,493,379 soru
24,400,336 cevap
350,092 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın