0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
yani sanki eski sevgilisini unutamamis gibi geliyor cocuk da var ama bi ilgi sevgi yok gibi hissediyorum yani zmanla mi alışılıyor yoksa bnim mi ona karşı yaklasimimda sorun var

2 Cevaplar

+1 oy
(6,305 puan) tarafından
Yoo ne alaka bende görücü usulü evlendim ama çok şükür aşk evliliğinden farkı yok Nişanlilik döneminde zaten arada o aşk sevgi oluşuyor kafa yapın uymaz ise atarsın yüzüğü nişanı gider 
(1,169 puan) tarafından
canim evlisin nisanliyken gayet iyiydi
-Reklam-
0 oy
(51,188 puan) tarafından
nerden biliyosun unutamadığını belki yapisi soğuktur canim 
(1,169 puan) tarafından
bilmiyorum bu bnim kuruntum bode bi kac kere biseyler gormustum telefonunda oncesi o yuzden bna karsi soguk olmasini baska biseye baglayamiyorum
(313 puan) tarafından
Ne görmüştün
(1,169 puan) tarafından
ilk evlednigimizde eski sevgilisini icmis kafasi iyiyken aramis sonra yakaladim ailesi devreye girdi falan derken ustunu kapattik sonra hastanede düşük yapiyordum gece hastanede bekleme odasinda beklerken orda eski iki sevgilisini google dan aratmis bn icerde cocugumu dusurur aglarken sonra cok sukur cocugum oldu 1 bucuk yasinda su anda ama arada bi soğukluk seziyorum oyle askm askm gibi hic olmadi ve bana olan tavirlari seven adam boyle davranmaz diye dusunduruyor
(51,188 puan) tarafından
sinir oluyorum böyle insanlara unutamadiysan niye sirf.ailesi.evlen diyo diye baska kizin hayatina giriyorlarki evlenmeseydi seninle bide saygisiZ acıması da yok bakiyo.madem.zamani mi
(37 puan) tarafından
Üzgünüm ama bu dediğiniz olduysa eğer unutamamış bazılarının 3 çocuğu da olsa 5 çocuğu da olsa unutmaz telefonunu sürekli kontrol et çaktırmadan baktın yine öyle bişey var boşan yani yoksa hayatı kendine zindan edersin Allah yardımcın olsun
(1,169 puan) tarafından
yaa o gunler hic aklimdan cikmiyor simdi korona annesinin evinde kaliyor tek basina evde kimse yok dogru duzgun aramiyor yazmiyor bi cocugunu gormek icin goruntulu ariyor bikac kere birinde de kadin sende yuzunu goster demiyor telsfon acinca direk cocuga tutuyorum cunku normal arama da yapmiyor msj la napiyosun faln sonra aksam bn yatiyorum gibi bi sogukluk seziyorum ya bn mi kndime baglayamiyorum aceba bilemedim nasil olacak boyle kendime eziyet ediyorum
(1,169 puan) tarafından
oyle yapiyorum canim zaten yuzunr de dedim bir hatan olsun diye bekliyorum dedim adamin umrunda degil ama biseyde bulamiyorum ama zamaninda beni de seven insanlar olmustu sevginin nasil bisey oldugunu biliyorum sonucta onda boyle seyler goremeyince sevmoyor kanisina variyorum direk
(37 puan) tarafından
İlgi göstermiyosa ayrıl bence dediğim gibi hayati kendine zindan etme bazı şeyler tek taraflı olmuyo ne kadar çocuğun olsa bile dersin zamanla oturur falan diye unutma bi insan 7/70 de odur
(1,169 puan) tarafından
canim ayrıl demek cok kolay oluyor ama bunu anlayabilecek bir aile kulturune sahip degiliz iki tarafta ancak bir hatasini yakalamam gerekki diretebileyim bahane sunabileyim simdi anlasamiyoruz konusamiyoruz ilgi gostermiyor desem kimse bni anlamaz ki
(37 puan) tarafından
Sen de bidaha öyle bişey yaptığın da kanıtınla git önce ailesinin yüzüne vur sonra da eşinin
(1,169 puan) tarafından
aynen canim onu bekliyorum zaten yuzune de soyledim hata yap diye bekliyorum diye dedim hic umrunda olmadi ama elime kanit almam lazim iste hemde mahkemede hatali olsun ki cocugum bana kalsin
(37 puan) tarafından
Ona söyleme kanıt bulduğun zaman çek telefonuna telefonunda kalsın şifre koy telefonuna da sen uğraşma o uğraşsın
(1,169 puan) tarafından
aynen oyle kuzum

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 593 göst.
31 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 572 göst.
+1 oy
7 cevap 423 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu
0 oy