+1 oy
339 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (396 puan) tarafından

2 tane ortaboy yumusamis seftali vardi kabugunu soyup kucuk dogradim. 4 bardak su 2yemek kasigi seker ile birlikte 10 dk kaynattim blendirdan cektim. koyu kivamli cok guzel 1 kg meyvesuyum oldu. kayisi visne cok pahali seftali fiyata daha.uygun bikac kilo alip boyle konserve yapcam insallah. bebelerim bolbol icsin :)

image

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ellerine kollarına sağlık canım afiyet şifa olsun 
(396 puan) tarafından
sagol canmm
-Reklam-
0 oy
(13,585 puan) tarafından

Bende asitli şeyler içemiyorum geçen yaptım 2.5 lt çıktı bitti bile çok güzel oluyor gerçekten  eline sağlık  :)

(396 puan) tarafından
sagol canmm evde hpimiz seviyoruzz iyi oluyo sicak havalardaa. marketten alsan hem sagliksiz hemm bir.suru paraa. 1 bucuk kilo seftali 10 tl
(13,585 puan) tarafından
Doğrudur kuzum
(5,121 puan) tarafından
Ya ben de asitli içecek sevmem çoğu kişinin aksine :) eşim soğuk çay ya da meyve suyu alır bana Özel. Ama şu sıralar meyve suyu sık sık yapıyorum
(13,585 puan) tarafından
Ben ilk defa bu sene yaptım bebeğim olduğu için gazlı şeyler içemiyorum içim gidiyor  :D
0 oy
tarafından
Eline sağlık cnm.
(396 puan) tarafından
sagol canm
0 oy
(14,757 puan) tarafından
Ayy bizde de var ss aldım bende yaparım eve gelince ☺️ teşekkürler 
(396 puan) tarafından
yap kiz afiyet olsn smdiden :)
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Kapaklarına dikkat et canım daha önceden bıçakla açılmış bir kapaksa küf atıyor içindekiler. Tabi uzun süre bekleteceksen bunu
(396 puan) tarafından
bunu yeni yaptm bugun icerlz biter. konserve icin her sene yeni kapak aliyorum. 2.kez kullanmam cope atarim. okadar.emek masraf cop edemem valla :)
(1,847 puan) tarafından
Aynen canım bnde bunu yeni öğrendim paylaşmak istedim :) kapak kapaktır diye biliyodum ne bilim ben :)
(396 puan) tarafından
iyi yapmissin canm bilmeyen baskasi vardir ogrenir sagolasn yinede :)
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Ben vişneyi çok yaparım ama ss aldım bunuda yapıcam kızçeme içiririm belki ellerine sağlık afiyetle için inşallah
(396 puan) tarafından
afiyet olsn cnm sagol
0 oy
(2,593 puan) tarafından
Böyle kola şişesine koysak bozulur mu dolapta kalsa 
(396 puan) tarafından
bikac gun icinde tuketcekseniz bozulmaz. haftalarca kalsn istiyorsan konserve seklinde yapman lazm kapak vakumlama gbi
0 oy
(13,721 puan) tarafından
Eline sağlık şeftalının her şekilde kavanozu güzel kişin mis gibi kokar açınca.  2,3 günlük işim var bitince bende yapacağım inşallah 
(396 puan) tarafından
aynen oyle cnms kolay gelsn smdiden
0 oy
tarafından
Ellerine sağlık Bende bebeğime yapayım ama şeker katmam verirken bal katarım
(396 puan) tarafından
1yasndan kucukse bal.verilmiyo. sekersiz yaparsn
tarafından
15 aylık canım
(396 puan) tarafından
iyi ozmn canm
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Ben de geçen gün kayısıdan yaptım ezikler vardı kimse yemedi ben de öyle değerlendirdim çokta güzel olmuştu. Zaten hazır meyve suyu hiç içirmedim oğluma 
(396 puan) tarafından
normalde bende vermiyordum ama kalabalik aile olunca ordan burdan veriliyo malesef alisiyor
(3,615 puan) tarafından
Doğal yapmaya çalış sen de en güzeli canım. Elbet alışacak ama ne kadar geç olursa o kadar iyi
(396 puan) tarafından
aynn o kafadayim bnde ilerde engel olamicaz smdi nekadar uzak tutarsak okadar iyi. bnm kizimin yemesi cok guzeldi. ivir zivira alistirdilar. istah gitti. kimse lafimi dinlemedi yeri geldi cocugun elinden aldm cope attm. smdi bn ugrasiyorum
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Konservesi olurmu kiz. Bende mi yapsam ne meyve yemiyor bubaralar bidigim
(396 puan) tarafından
ben yapcam ayni domates komserve yapar gbi kaynarken kavanoza koyup ters cevirip battaniyeye sarcam 2-3 gun bekleyecek oyle
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım.

Bende de şeftali çok reçel yapmak istiyorum yaptığın tarif var mi hiç 
(396 puan) tarafından
yok canm seftali yapmadm hic dun angelica erigi vardi bahceden.topladik goz karari kattim sekeri 4-5 saat beklettm sekerle kaynttm guzel oldu esim begendi
0 oy
(6,664 puan) tarafından
Elerine  sağlık cnm. Bende dün erikten 4 lt kadar yaptım. Eşim gidip gelip içti. Oğlumda çok sevdi ama ishal yaptı ona çok fazla içtiği için
(396 puan) tarafından
evet ishal yapabilir. kararinda icmek iyidir :) ben kiz da icmek.istedi ama hala.sicak dolaba attm bnde birasdan yemek yedirirken vercem icsin :)
0 oy
tarafından

Guzel fikir ben de denerim bunu eline saglik:)

(396 puan) tarafından
sagol canm afiyet olsn smdiden :)
0 oy
tarafından
Şeftali kayısı Erik kiraz karışık yapıyorum ben çok güzel oluyor 
(396 puan) tarafından
ben karisik sevemiyorum yaa :)
0 oy
(2,838 puan) tarafından
Dolapta şuan iki tane orta boy yumuşamış şeftalim var :) deneyecem eline sağlık canım 
(396 puan) tarafından
dene bakalim kolay gelsn :)
0 oy
tarafından
Ellerine sağlık canım. Bende bugün kayısı dan yapılmıştı gördüm kaydettim yapcam inşallah. Katkı maddesi olmadan içeriz ne güzel 
(396 puan) tarafından
aynen canm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 99 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (155 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 360 göst.
30 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 486 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu

408,537 soru

12,275,586 cevap

37,734 kullanıcı

Kategoriler

...