0 oy
143 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,035 puan) tarafından

Kızlar daha önce post açmıştım ikiz bebek arabasimi yoksa tekmi diye ve tekliye karar verdik eşimle iki tane var ikinci el olarak Alaçam çünkü çok kullanmayacam ve seneye nasip olursa artık ihtiyacim kalmayacak 

imagekizlar bu ikisi arasında kararsız kaldık eşim le 

imagessizce hangisi fiyat 850 TL fiyatları uygunmu sizce 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok uygun nereden alicaksn 
(7,035 puan) tarafından
Letgo canım bide yakın bir ilçede sence hangisi
tarafından
Bende alttaki çünkü sokakta yükseklik iyi oluyor en basiti bir yere inip çıkarken çok kolaylık sağlıyor on tekerlerin çift olmasıda çok iyi  alltaki daha pratik sürüş açısından
(7,035 puan) tarafından
Anladım cnm bide 2 bebek binecek bana daha çok genişliği önemli
-Reklam-
0 oy
tarafından
1. Daha yeni duruyor ama ikincisininde puseti var :) ama ben olsam 1. Olanı alırım 
(7,035 puan) tarafından
Pusete ihtiyacım yok cnm bebek ceyizinde annem aldı zaten var yani bide2 bebek binecek
0 oy
(484 puan) tarafından
Ustekini bilmem ama o pusetli joie çok ağır canım alma pisman olursun eski model zaten
(7,035 puan) tarafından
Hm anladım cnm peki içi genismi bana içi geniş lazım
(484 puan) tarafından
Diğer arabalar gibi ayni ama dediğim gibi asla kullanisli degil memnun kalmazsin
(7,035 puan) tarafından
Anladım cnm öbür bebek arabamda ağırdı gitmiyordu perişan ediyordu beni
0 oy
(4,523 puan) tarafından
Bebekler kaç yaşlarında canım 

Yenidoğan ile büyüğü aynı arabaya koyamazsin çok sıkıntı olur bence ikinci el ikiz arabası al seneye onu sat normal bebek arabası al
(7,035 puan) tarafından
Biri 5 aylık diğeri 1 buçuk yaşında canım işte eşimde o çok büyük bir kerede alalım kurtulalım diyor kararsız kaldım ben de
(4,523 puan) tarafından
Kız ikisi aynı anda uyursa napican birbirlerini depikliycekler valla bilmiyorum al dene istersen ama benim aklıma yatmadi
(7,035 puan) tarafından
Kuzum öyle çok şık çıkmıyorum dışarı çıkınca da uyku saatlerini ayarlıyorum ona göre cikiyorum öbür bebek arabamda birtaneydi şuan kırıldığı için yenisini bakıyorum
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Arkalardaki tekerler de ikili olsun ona dikkat et cnm. 
(7,035 puan) tarafından
Teşekürler cnm ederim :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 30 göst.
7 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,812 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 395 göst.
24 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde tugbabirol28 (1,809 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 303 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,283 puan) tarafından soruldu

402,173 soru

12,040,319 cevap

36,264 kullanıcı

...