0 oy
871 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (565 puan) tarafından

image

Hanımlar fırın sütlaç yaptım böyle köpürdü neden oldu acaba ya korkudan yiyemedim atmaya da kıyamadım dolapta duruyor normal mi böyle köpürmesi yoksa süt mü bozukmuş ya son kullanma tarihi de geçmemiş 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben çok yaparm ama hiç köpürmez canım nasıl yapmıştın ki 
tarafından
Ay canım resmi yeni gördüm bu işte bu terslik var hiç böyle olmaması gerek ben her hafta yaparım kızım ve eşim çok sever daha hiç böyle olmadı
(565 puan) tarafından
Hep yaptığım tarifle yaptım canım ya su da koydum tepsiye ama anlamadım niye böyle oldu
tarafından
Derecesini demişsin ama ben hep 250 de yaparım hiçte birşey olmaz canım ürünün birinde sorun olmasın
-Reklam-
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Ahırdan pişmesi lazımdı 
(565 puan) tarafından
200 dereceye attım ondan olabilir
0 oy
(688 puan) tarafından
Tepsiye soğuk su koydun mu 
(688 puan) tarafından
Eğer su koymadıysan böyle olması normal çünkü hızlı bi şekilde kaynayıp taşımıştır sütte de bi sorun yoktur bence
(565 puan) tarafından
Koydum canım ama 200 derece çok mu geldi acaba
(688 puan) tarafından
Evet çok gelmiştir heleki fırının fanlıysa
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Sürekli yaptığım seydir ama hiç böyle olmadı benim ilk defa gördüm tepsinin dibine su koydunmu sanki su uok gibi içinde 
(565 puan) tarafından
Koydum canım ama 200 derece çok mu geldi ki
(7,034 puan) tarafından
Hm olabilir belkide bilemedim ki tadına baktinmi tadında değişik bişi varmı
(565 puan) tarafından
Fırına koymadan önce az bişey tencerede kalmıştı onu yedim tadı güzeldi canım
(7,034 puan) tarafından
E ozaman bozulmamaistir kuzum her halde ısı fazla geldi
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Canım yüksek dereceye mi koydun yüksek dereceye koyduysan ondan böyle olmuştur ağır ağır pişmesi gerekiyordu yoksa hızlı pişip tasmistir ondan kopurmustur
(565 puan) tarafından
200 dereceydi galiba yüksek geldi
0 oy
(381 puan) tarafından
Canim sadece ustu kızarsın diye mi koydun fırına on pişirme yaptin mi 
(565 puan) tarafından
Tabi önceden pişirdim sonra kızarsın diye koydum böyle oldu
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Eğer taşmadıysa bana normal geldi canım daha sonra sönüyor o kabaran kısımlar bende üst kısımda 200 de pişiririm her zaman çok da lezzetli olur
(565 puan) tarafından
Taştı maalesef canım
0 oy
tarafından
Tepsindeki su az gelmiş veya fırın dereceden fazla yüksek gelmiş olup fırın kaplarınıda fazla dolduysan eğer sonuç böyle oluyo kuzu 
(565 puan) tarafından
Evet ya dediklerinin hepsini de yaptım ondan taştılar o zaman
tarafından
Evet canım ondan olsa gerek benim annemin fırınını yakmışlığım var öyle sorma hemde eşimin ailesinin tanışmaya geleceği gün :D ayy çok kötüydü ya :(
0 oy
tarafından
Çok koymuşsun bide tencerede iyice pişirmemissin süt kalmış ve sütte kaynayip kopurup taşmış sebep bu 
(565 puan) tarafından
Aaa olabilir canım ya acelem vardı biraz az kaynattım
tarafından
Ondan canım ben çok yaparım eşim çok seviyor bunu kekmis serbetliymis onları hiç sevmez
tarafından
200 dereceyle de alakası yok öyle demişler ama ben hep 200 derecede kızartırim öyle bile uzun sürüyor kızarması dusukte hiç kizarmaz
0 oy
(396 puan) tarafından
sut zaten kaynarken kopurur isisi yuksek geldigi icin kaynamis kopurmus diye dusunuyorum
(565 puan) tarafından
Olabilir canım

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 770 göst.
12 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Melektrn (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 015.u (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 223 göst.
4 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu

409,985 soru

12,326,791 cevap

39,112 kullanıcı

Kategoriler

...