0 oy
1,153 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

.........................

.....................

36 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kabul etmiycen napacan oyle insanla yasamak zor ananda olsa 
(35 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
...............
tarafından
Bisekilde vazgecir annenle konus seni istemedigimden degil ama cok zoruma giden seyler soyluyosun yapiyosun de
(35 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim yorumun için
tarafından
Kübra öyle davranan anne iyiliğini düşünüyor olamaz , sanmıyorum.yani düşünüyorsa bile bu şekilde düşünmesin.

Bu arada ön dişlerin curukse en kısa zamanda yaptirmani tavsiye ederim. babam devletin dış hatanelerinde nerdey bütün dişlerini yaptirdu hem de sadece 200 TL ödedi.Genc yaşında dişsiz olmak rahatsız eder insanı.
(35 puan) tarafından
Evet çok rahatsız ediyor ama küçük bebeğim var süt içiyor biraz büyüdükten sonra yapacam inşallah. Yorum yaptığın için teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Eli ayağı tutuyorsa, mükemmel insanlar da olsalar, süper anlaşıyor olsak da ne kendi ailemden ne de eşimin ailesinden biriyle yaşamak istemem. 
(35 puan) tarafından
Ellerinde sakatlık var ama çok şükür kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor
0 oy
tarafından
Sertçe tepkini koy bencede kalmasın asla huzurun olmaz
(35 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
......
0 oy
(1,404 puan) tarafından
aynı benim annem. benim eşimde bu kış biz de kalmasını söyledi kabul etmedim. herseyim hayırlısı valla evladı olarak istememeye bile getirdi. insanı huzursuz ediyor. evde yorulayim edeyim. ama en azından huzurum olsun. ben kabul etmedim 
(35 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın canım yanlızca bana söylese bende kabul etmezdim ama görüntülü konuşuyorduk annemde yanımdaydı pat diye söyledi birşey diyemedim
0 oy
(916 puan) tarafından
İstemiyorsan kocana dei ki istemiyorum kasmaya gerek yok bulmuşsun pamuk gibi adamı Allah'ım yarabbim ya herkesin derdi ayrı kimisi der bırakmıyor anneme gideyim kimisi der diyor annem bizle kalsın istemiyorum
(35 puan) tarafından
iyiliğinden mi dedi yoksa sürekli bizde olmasından mı dedi bilemiyorum yorumun için teşekkür ederim
(916 puan) tarafından
Bakkk oda var hani iğnelemiş de olabilir
0 oy
tarafından
Annenim psikolojik rahatsızlıklari var galiba erkenden cokersin böyle devam ederse
(35 puan) tarafından
Bilemiyorum. Yorumun için teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Böyle insanlarla yaşanır mı kabul etme bacım 
0 oy
tarafından
Elden ayaktan dusmedikleri sürece bende istiyorum açıkçası ne annemi ne kaynanamı çünkü herkesin bi düzeni var
(35 puan) tarafından
Aynen öyle yorumun için teşekkür ederim
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Patron kim onu öğretmelisin
(3,455 puan) tarafından
Evin hanımı benim suyuma banyoma yememe içmeme karışma anne uygun bı dille desin demiştim. İlk okul terk ablam anlamamış he he dövsün yav ne tuhaf insan var burda anlamak istediğin gibi anlama mümkünse :)
0 oy
(402 puan) tarafından
Baban nerde canım annen normalde kiminle ne şartta yaşıyor
(35 puan) tarafından
Babam hayatta değil canım ben 7 yanındayken kaybettik. Annem yanlız kirada yaşıyor o Diyarbakırda ben Şanlıurfada
(402 puan) tarafından
Başın sağolsun Ben hayatıma kimseyi karıştırmayı sevmem müsade de etmem o yüzden isterdim annemin benimle yaşamasını kendi adıma söylüyorum annemi her türlü idare edebiliyorum çünkü ama senin hayatın senin düzenin
(35 puan) tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim yorumun için
(64 puan) tarafından
Başın sağ olsun. Şanlıurfa'da nerde yaşıyorsunuz. Ben se Şanlıurfa'da yaşıyorum
(35 puan) tarafından
Karaköprüde yaşıyoruz canım daha yeni taşındık pek bilmiyorum Şanlıurfa 'yi
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Eşin laf sokmuş olabilir mi uzun süre kalıyormuş ya sizde bazıları öyle yaparya ondan dedim ayrıca annen sonuçta yardımcı olarak kaldığında sorun olmadı da temelli kalınca niye sorun olsun ki kötü birşey de dememiş ev işi yap demek duş al demek kötü değil dişinide senin için diyor dalga geçiyorki zoruna gitsin yaptırsın 
(35 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(4,386 puan) tarafından
ve aleyna aleyküm selam 
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Ne anne ne kaynana ikiside baş tacıdır ama birlikte yaşayamam yaşayabilene de gerçekten çok saygı duyuyorum 
(35 puan) tarafından
Aynen öyle canım teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(2 puan) tarafından
Yanı sımdı 7 yasındayken baban vefat etmıs tek bakmış buyutmus bır kadın var ortada ve damadı ısterken kızı ıstemıyor ılgınc... 
(35 puan) tarafından
Uzaktan bakıp böyle düşünmek söylemek çok basit gelir insana... Teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Yok ya yaşanmaz ki kendi annen de olsa
(35 puan) tarafından
Çok haklısın canım
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Canım annedir sonuçta tamam aynı evde yaşamak zor olabilir ben de istemem açıkçası bnm annem de karışır sennki kadar olmasa da ama evinizin yakinnda bir eve taşınabilir anneniz hem gözünüz üstünde olur hem evler ayrı olur
(35 puan) tarafından
Doğru söyledin canım ama ben Şanlıurfa da oturuyorum annem Diyarbakır'da burda kiralar çok pahalı 3 bin 4 bin civarı çok pahalı annemin kirası 500 TL burda ayrı ev tutmak mümkün değil
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Diyo zaten de anam grlmiyo 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Bence esin anneni istemiyor sana da laf vurmuş anla artık kadın die :)) annen gitsin ki bende evimde rahat rahat bi yatam demek istemiş bunu anlamak zor olmamalı adam bunalmış artık 
(35 puan) tarafından
Bilemiyorum ondan mı dedi ciddi anlamda mi söyledi kestiremiyorum.
0 oy
tarafından
İyiyken kötu olmaya gerek yok derdım kaldı kı sen ıyı bile degılmıssın bosver kabul etme 
(35 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim yorumun için
0 oy
tarafından
Eşinin öpmesine neden karışır ki Bi insan çok ileriye gitmesine izin verme bnce 
(35 puan) tarafından
Ya herşeye bir yorumu var burda beni haksız bulanlarda var ne yapacağımı bilmiyorum
tarafından
Walla hiçte haksız değilsin banyona öpmene şuna buna karışmaya hakkı yok

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 426 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hanifehtc (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 719 göst.
0 oy
40 cevap 1,522 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hanifehtc (97 puan) tarafından soruldu
0 oy