Valla canm çok sevdiğim bi laf var. " DAG DAĞ USTUNE OLMUŞ, AMA EV EV USTUNE OLMAMIŞ " ...
herkesim düzeni çok farklı gerçekten seni anlayabiliyorum. Bak benimkilerden şimdi izindeler dediğin gibi çok iyiler yemezler yedirirler... ama herdeyime karışırlar. Yani nebikim duş konusunda bile ne çok duş alıyor derler benim eşimde şehir dışında birkaç günlüğüne geldi ama gidecek . Yani nebilim sadece eşi için mi insan duş alır insanız yaaa terliyorum alıyorum. Ya da nebilim akşam olur ben evimin içinde açık giyiyorum perdemo çekiyorum ışık yanınca eeee niye her yeri kapatıyorsun oluyorum açın diyor şu perdeyi merkezi hapis gibi bu ne... Ya da nebikim çocuklarım oyun oynuyor kafa sisiriyolar oluyorlar. Kızsam kızma diyorlar kizmasam onlar kızıyor benim zoruma gidiyor. Yani velhasıl kelam RABBIM KIMSEYI KIMSEYE MUHTAC ETMESIN. ELDEN AYAKTAN DUSURMESIN.
HA BAKMAK ZORUNDA KALIRSIN HASTALIK OLUR SAGLIK OLUR O AYRI SEVE SEVE BAKARIM. AMA GERCEJTEN SENIN DUZENIN KENIDINI NASIL MUTLU HISSEDIYIRSAN O DUR