0 oy
659 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,775 puan) tarafından

Kahrımdan üzüntümden bende hasta düştüm, bütün sadakalarımızı verdik, eşim kanda akıtacak bir kurbanlık alıp, geçen aylarda benim parmağıma dikiş falan atmışlardı geçenlerde de kaza geçirdik trafik çocuğum hala bu halde, babası bu sabahta hastaneye götürdü bütün kontrolleri tamam, fakat bu şişlikler nasıl inecek :'( canım yanıyor evladım için Elimden bişey gelmiyo

9 Cevaplar

0 oy
(1,775 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

Böyle kızlar
tarafından
Oyyy kuzummm iner annesı ıner uzulme
(1,775 puan) tarafından
İnşallah gözdem inşallah, o kulağındaki dikiş biraz düzeldi o şişliklerde inseydi
(7,452 puan) tarafından
Ah kuzu ya iner insallah daha yeni canim ara ara buz uygulasan
tarafından
Ay kuzum cok sacma gelıcek ama eti dovup koyunca gercekten şişligi ındırıyor bende ınanmazdım geven yaz dustum bılegım şişti ananem zorla koydu gercekten 2 saate ındı şişi ama cocuga koyulmaz durmaz kı
(7,452 puan) tarafından
Evet canim et eziğinede et konuluyor iyi geliyor gercekten
-Reklam-
0 oy
(6,878 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Resim attıysan yok. Neresinde şişlik
(1,775 puan) tarafından
Attım kuzum bak
(6,878 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun canım ya. Allah kimseye evlat acısı vermesin çok şükür böyle atlatmış geçecek inşallah.
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallah. Bir annenin en çaresiz olduğu zaman diyebilirim ama Allah büyük dualarını eksik etme bian önce iyileşir inşallah 
(1,775 puan) tarafından
Çok çaresizim çok, şükür hayatta ama içim nasıl parçalanıyor
(14,139 puan) tarafından
Rabbim şifa versin anneyiz çok normal böyle hissetmen ateşleri çıksa kötü oluyoruz ama çok şükür ki Rabbim beterinden korumuş geçecek insallah
0 oy
tarafından
Neden sis oldu canim gecmis olsun 
0 oy
tarafından
Zamanla geçer canım rabbim beterinden korusun canınız sagya evladın sagya çok şükür canım çok geçmiş olsun bı terapi falan al istersen çok etklendiyse kaza yeniyse zamanla sisliklerde geçer 
(1,775 puan) tarafından
Bak kuzum yeni resim ekledim
0 oy
(435 puan) tarafından
Cnm benim.arkqdasimjn oğlu da aynı böyle.oldu hatta onun daha fazla şişti senin oglandan kat kat kötüydü meğerse sivri sineğe allerjisi varmış sinek ısırmış oyle.bjsey olabilir mi gittiniz mi allerji doktoruna fln
(1,775 puan) tarafından
Kuzum kulağında falanda dikiş var hatta beyaz sargı var, kazadan sonra böyle oldu
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Canim daha çok yeni Allah şifasını verir zamanla 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Şükür hayattasiniz nefes alıyorsunz ne bu umitsizlik, sis varsa inecek onla gelmedi dünyaya kaza sonucu olmuş geçecek sıkıntı yapma stres yapma şükür et canım 
(1,775 puan) tarafından
Ümitsizlikten değil kuzum da insan şöyle yüzüne bakınca içi parçalanıyor, canımızdan olmadığımıza şükür ediyoruz, o kaza sıcakken yüzüne doğru kan geldi böyle şişti zaten ağla ağla öldüm çünkü birşey oldu sandım, şükür birkaç dikiş ve böyle şişlikle atlattı, ama o an kim benim gibi hissederdi
(4,962 puan) tarafından
Rabbim bı daha göstermesin canım iyileşir bişey kalmaz Allah izniyle
0 oy
(688 puan) tarafından
Daha yeniymiş canım geçicek inş içini ferah tut rabbim şifa versin 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 398 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 444 göst.
9 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 581 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,743 puan) tarafından soruldu
+6 oy
8 cevap 541 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,462 soru

12,386,016 cevap

43,527 kullanıcı

Kategoriler

...