0 oy
503 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,337 puan) tarafından

Ankaraya götürülmüş ordandan bakıcı annelerle sosyal hizmetlere daha hayata atılmadan 1 0 yenik başladılar melekler inş anneleri aileleri yaşıyordur offff darlandım :(ne acı ne zor Bi durum ya kıyamam onlara 

6 Cevaplar

0 oy
(10,218 puan) tarafından
İşallah anneleri yaşıyodur çok zor çok 
(1,337 puan) tarafından
İnş kuzum inş hep ufak bebekler kurtuldu nasıl aç sussuz kaldılar yavrularım
(10,218 puan) tarafından
Kıyamam onlara masum melekler keşke geçe olmasaydı deprem hep böyle düşünüyom
(1,337 puan) tarafından
Herkesin dediği şey bu gece olması büyük felaket getirdi zaten gündüz olsa bu kadar bilanço agır olmazdı
(10,218 puan) tarafından
Aynen işallah herşey yoluna girer demir yolunu gösterdiler o demir nasıl yamulmuş
(3,750 puan) tarafından
İnsAllah brbeklerin aileleri araştırılır yavrular kendi yuvalaronda anaları babalarıyla büyür insAllah
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşallah anne ve babalari yaşıyordur 
0 oy
(17,725 puan) tarafından
Kayseriyede daha göbek baği bile düşmemiş 60 bebek getirmişler. Maalesef gelirken 2 bebek vefaat etmiş. Rabbim o yavrularimiza yardim etsin. 
(1,337 puan) tarafından
:( oy kurban olduğum sen kalanlara sifa ver ölenlere rahmet eyle güzel allahım sen çok büyüksün yerin göğün yaratıcısı
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Ne söyleyeceğimi bilemiyorum sadece dua etmekten başka rabbim yar ve yardımcıları olsun insallh aileleri yaşıyordur ☹️☹️☹️
0 oy
(5,123 puan) tarafından
İnşallah anneleri babaları hayattadır. 

İnşallah o bebekler kötü niyetli insanların ellerine geçmezler, orda guvendeler

İllaki bebeğini arayacaktır hayatta ise ebeveynleri :( çok üzücü ya
0 oy
(3,750 puan) tarafından
Bu yzdrn bütün tadım kacti ya dunyaya geldiler bi eve mutluluk oldular can oldular anneleri neleri dusledi kader çok farklı bi olgu yazım saçma sapan oldu ama düşüncemi toplayamiyoru.

Ya daha sonfa annesi çıkarsa yavrusuz mu kalacak belki de hastane de haberi ciğeri yanıyo

Aileleri araştırılmayacak mi bu yavruların çok büyük acimasizlik
(4,725 puan) tarafından
Tabi ki araştırılacak aileleri şuan geçici veriliyorlar anne babası ölenlerin büyük ihtimalle ikinci dereceden yakınları araştırılır onlara teslim edilir
(1,337 puan) tarafından
Kuzum dna testiyle verilecekmiş cocuklar
(4,725 puan) tarafından
Tabiki bunun için de koruyucu aile olmak isteyen varsa oluyor yoksa sevgi evlerinde kalıyorlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 454 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 804 göst.
8 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,776 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 737 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,747 puan) tarafından soruldu
+5 oy
8 cevap 652 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,193 soru

24,397,843 cevap