0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,038 puan) tarafından

image

daha önce size bahsetmiştim benim bebeler beni bagirtti komşu bile rahatsız oldu diye. İşte o olaydan sonra artık uyutmak için cabalamamaya karar verdim. Bebeler iyice yorulana kadar kıpırtısız ve tepkisiz bekliyorum:D en son pes ediyorlar. 

Şu gördüğünüz sipayi son uyku raddesine getirdim besige koydum sakın sakin salladım. Kalkmaya debelendi güç bulamadı uyuyakaldı. Tabii bu savaş iki saat sürüyor. Onlar kuduruyor ben tvyi telefonu kapatıp ışıkları kapatıp pes etmelerini bekliyorum en son pes ediyorlar.

Demem o ki stres yapmayın illa ki uyyacaklar mecburlar yani

6 Cevaplar

0 oy
(7,374 puan) tarafından
Uşagın şaftı kaymış ben gibi valla:)))
(4,038 puan) tarafından
:D yatağı falan hep tarumar ediyor zor insan vesselam
-Reklam-
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Aynen öyle çünkü onlar bir birey :) Allah rahatlık versin :)
(4,038 puan) tarafından
Evet o da bir kisilik Allah razı olsun :)
(2,569 puan) tarafından
Birde kuzu sallamayıda yavaş yavaş kesmek için beşiğe koy dönsün dursun. Seni görmesin hafif orta ışığı aç. Eğitime de başla ben beşbucuk ayken başladım. Kendi uyur. Hafif ıklarsa bakma çok ortalık koparırsa al. Sonra hafif oynat oyalat yine beşiğe koy. Bazen mızmızkende Ağlamak istiyorsan odanda ağlayabilirsin de beşiğe koyarım hafif ağlar sakinleştirmek için giderim. Öperim koklarım. Sakinsen salona geçelim. Bir birey gibi konuş. Bazende yatak yastığı var ya halıya fırlatırım. gel keyif yap derim yatar :D
(4,038 puan) tarafından
Aslında ben de sabır yok. Dediğin doğru hemen uyusun istiyorum ama bir düzene alistirsam uyumaya baslar. Kim West okuyorum belki daha iyi yol çizerim diye. Sen cozmussun dilini masallah
(2,569 puan) tarafından
Çok sabırlı olcan kuzum çünkü sabırlı olursan o da sabırlı olur. Sen rahat edersin valla. Dinlenebilmek istiyorsan stres öfke bunları yansıtmıcan ters tepki geri bize döner. Aman aman en zoru valla :)
(4,038 puan) tarafından
Çok doğru söylüyorsun ikinci bebede böyle oldum büyük bebe için herkes diyor ki nasıl da senin sözünü dinliyor çünkü herşeyi sakinlikle hallederdik temeli sağlam oturttuk uyum yakaladik
(2,569 puan) tarafından
İkinci olunca iki sorumluluktan biraz fazla kendine yüklenmiş olabilirsin kuzu. O yüzden ikinci bebeğinde uyumunuza adepte olması için önce senin daha sakin olman gerek devamlı hatırlatman gerek kuzu. Yoksa bu inatlarını öğrendiklerini ilk sende test edecekler :)))
(4,038 puan) tarafından
Alkış tutarım bu dediklerine :) inşallah halledebilirim. Biraz daha alıştım ama iki çocuklu olmaya teşekkürler
(2,569 puan) tarafından
Yaparsın süper anne :))) ne demek kuzucum. İyi geceler x3
0 oy
(280 puan) tarafından
Maşallah kaç aylık :)
(4,038 puan) tarafından
1 yaşında sağol teyzesi :)
(280 puan) tarafından
Yerim ya maşallah pek tatlı :)
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Sabah kaçta uyanıyorlar
(4,038 puan) tarafından
Haftasonu bı yerlere gittik yoruldular sabah 9 da uyandilar öyle olunca uyku saati kaydı ama esnedigi halde beni surunduruyor
0 oy
(14,139 puan) tarafından

Yatisa da bak hele masallah:)

(4,038 puan) tarafından
Sağol teyzesi  :)
0 oy
(51,957 puan) tarafından
o.kol orda her an kalkacak gibi duruyo tilki bayılmasi numara gibi☺️
(4,038 puan) tarafından
Ahahaha bu iyidi işte onunla kalkmaya bayağı uğraştı yapamadı yıkıldı :D
(4,038 puan) tarafından
Seninki napıyor uzundur yoktun sanki ya da ben denk gelmedim :) senin bebe de biraz cetin
(51,957 puan) tarafından
neydi kiz senin eski isim bilemedim seni☺️ ju hafta cok yoruldu havuzda yüzdü kucağimda uyuyakaldi gunduz uykusu yok sabah erken kalkti.  bugün evimizdeyiz uyumicakmis uyumayı sevmiyormus derken geldi.yataga.jj seferde babasi gelene kadar direndi.yarim saat bekledi ama sizdi ☺️☺️☺️ bayagi bayagi duzeldi buna sukur cok sukur ben cok çektim uykusundan
(4,038 puan) tarafından
Benim eski ismim yok ki vay anam vay öyle olsun aakdhskshdkf
Yani büyüyor sonuçta normal insan gibi davranmaya başlar inşallah benimki de uyumicam deyip duruyor
(51,957 puan) tarafından
kiz kusura bakma bayagidir konuşmadık diye unutmuşum  iki buçuk.yasindan sonra toparlamaya başladı hala deliksiz uyumaz ama uykusu dernnlesti suresi uzadi cok sukur bin sukur☺️ darisi basina

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 187 göst.
0 oy
11 cevap 184 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Zeynep63 (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 88 göst.
3 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,089 puan) tarafından soruldu

411,619 soru

12,391,658 cevap

43,844 kullanıcı

Kategoriler

...