0 oy
964 göst.
Diğer kategorisinde (1,113 puan) tarafından
Yani ne gerek var burdaki insanlara iyiyide kötüyü de anlatıyorsunuz. Burdaki çoğu insan  dört dörtlük bir evlilik yaşamıyor yada dört dörtlük bir anne değil anlatılanin aksine sadece eşlerini başkasının agizina sakız etmiyorlar. Siz yarın bir gün olanları unutursunuz ama burdakiler unutmuyor. Bende önceden yazılanlara göre herkesin mükemmel hayatı var neden benim yok diyordum ama öyle değil. Olay sadece yansıtıp yansitmamakta. Sonuçta burdakiler sizi ne kadar tanıyor ki. Mesela dün eşim girumcemin kalçasına bakti post okudum bunu neden burda paylaşma gereği duydu ki. Kol kırılır yen içinde kalır benim naçizane fikrim bu

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anlatacak kimsemiz olmadığı için burda anlatıp en azından kafamız rahatliyo kimse kimseyi tanimiyo aklında ki yorumu buraya yaziyo içimize ata ata hasta oluyoruz zaten daha mi kötü olalım 
-Reklam-
0 oy
(1,405 puan) tarafından
bütün kötü kocalar kocama kurban olsun :))) ahahhaha 
0 oy
(678 puan) tarafından
Aman kiz başkası unutmasa bile ne olcak sanki kim kimi tanıyor 
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Tabiki canım her evde oluyo tartışma bide sonra ne yapıyolar acaba akşama kocaları gelince :)
0 oy
(5,536 puan) tarafından
Bende burda şeyi  farkettim biri kocasının tamm kötülüğünü anlatır ama yazan kişi adamın  ne salakligini ne aptallığıni ne şerefini hiç biseyni bırakmamış işin diğer tarafı kadın kocasıyla konuşunca bunlar aklına gelir mi ;)
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Ya iste burda tanıyan eden yok rahat rahat yazıyorlar napsinlar
0 oy
tarafından
peki ne yapsinlar veya ne yapalim? kimlerle dertleselim? benim gibi bir cok insan var ailesine yasadigi skntilari anlatamayan. ve de cevremizde kime guvensek bizi sirtimizdan vuruyor. o yuzden rahatca kimseye anlatilamayan konular burda anlatiliyor. ve kimsenin de kimligi belli degil. yani sanki oyle bir konusmussunuz ki sanki acilan postlarda konu sahibinin şeceresini goruyoruz veya kocasinin kim oldugunu biliyoruz. siz neden burdasiniz peki? 
(1,113 puan) tarafından
İnan seviyorum dediğim adamı burda milletin agizina sakız etmek için değil
tarafından
ben kendi adima cevap vereyim o zaman, daha bugun bi post actim. istersen bakabilirsin. hani diyorsun ya eslerinizi milletin agzina sakiz etmeyin diye. benim kocam beni milletin agzina sakiz etmis, gorumceler, onlarin kocalari. her b.ku anlatmis. dun ogrendim ve yikildim resmen. evi de terk etmistim ama hamile oldugum icin yolculuk yapamayacgmdan yani 9 saat yolculuk cekemeyecegmden gidemedim aileme. yani boyle canim bak, herkes neler neler yasiyor.
(1,113 puan) tarafından
Postunu okudum sabah önce sen gorumcenin eltinin söylediklerini eşine demişsin ama bu eşini hakli yapmıyor tabiki ama sende masum değilsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 45 göst.
0 oy
21 cevap 309 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1111 (286 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 310 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Simge45 (98 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,372 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (557 puan) tarafından soruldu