0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Aklımda.sadece.meyve püre auzgeci kaşık sulik var.baska.ne gerekli 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir de tabak al yeterli canim
(606 puan) tarafından
Haşlama aparatı rende zaruri dimi
tarafından
Ben almadım vallahi ikisini de
-Reklam-
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Meyve püre ne oluyor canm
(606 puan) tarafından
Meyve sebze suzgeci
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Tabak, kaşık, çatal, suluk, önlük, mama sandalyesi.. Cam rende de işe yarıyor ama sen bilirsin tabi, zaruri değil
(606 puan) tarafından
Tabak..çatal.plaatik mi canım
(1,552 puan) tarafından
Plastik ya da melamin alırsan ileride kendi kendine yemeye başladığında da kullanırsın,  düşünce de kırılmaz, önüne rahat rahat koyarsın.. İnstagramda bi bayan silikon tabak kullanıyor, altıda vakumluymuş masaya yapışıyor, hiç yerinden oynamıyor.. Fiyatı 170 falan, bi tabağa o kadar veremem demezsen tabi.. Ben veremedim içimde kaldı :)
(1,552 puan) tarafından
Bi de ilk kaşığım diye kaşıklar oluyormuş, kısa ve kalın saplı falan oluyormuş, bebekler kendileri yemeye başladığında diğer kaşıklara göre daha kolay tutabiliyorlarmış.. Onların uygun fiyatlı olanları da var.. İstersen direk onlardan al, başta kendin yedirirsin, ileride de eline verirsin.. Ben bunları bilmediğim için sıradan plastik kaşık çatal almıştım, şimdi acaba onları alsam daha kolay tutup alışır mıydı diye pişman oluyorum.. Şimdi alsam da boşuna iki kere para vermiş olacağım.. Sen baştan al istersen :)
0 oy
(952 puan) tarafından
Valla ben suluk birde bebek kaşığı aldım marketten 2'li o kadar çokta birşey almaya gerek yok. Önlük zaten vardır
(606 puan) tarafından
Dimi rende haşlama.aparati.filan evdekielrle.idare edilir.diye düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 49 göst.
0 oy
4 cevap 171 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,758 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 65 göst.
0 oy
20 cevap 310 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,301 soru

12,411,471 cevap

44,861 kullanıcı

Kategoriler

...