Benim eşim ile ilgili olan sorunlarımi zaman zaman post açıp anlatmistim , eşimin annesini 3 aydır gormemisim gidip eşime demiş ben ve baban eve gitmişiz senin karın bize bağırmış eşim sabahın erken saatlerinde beni aradı ben alo der demez sen annem ille babama böyle demisin ve beni dinlemeden , bir sürü küfür etti bilmem ben senin annenin agzini s.....m senin anneni s.....m , senin kız kardeşlerine tcv..Z edecem , diye bir sürü küfür etti , senin benim elimde kurtuluşun yok sana acı çektire çektire seni oldurecem , ben iftira dedim öyle bişi yok dedim git babanı ara eğer ki baban da öyle bişi derse sonra kız ama annen bana iftira atmış dedim bana inanmadı, bende gittim babasını aradım dedim siz ne zaman geldiniz ben size bağırdım , kaynanam gitmiş oğluna bunları demiş , kayinpederim yalanları kim çıkartmış ortaya dedi , sen merak etme ben eve gidip sorunu hal edecem dedi, arada bir kaç saat geçti eşim msj attı özür dilerim dedi ozurunude kabul etmedim sadece ona dediğim tek şey ,SENİNLE EVLENDİĞİM GUN OLSEYDİM, SEN ADAM DEGİKSİN BANA BAKAMİYORSUN SAHİP CİKAMİYORSUN , HAYATİMİ MAF ETTİN DEDİM VE SUSTUM... :( :(
Üstelik eşim bir kaç aydır istanbulda çalışıyor evde degil...