0 oy
985 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (273 puan) tarafından

Kızlar kayinvalidemde kaliyoruz esim izinde ama benim rahatsız olduğum bir konu var.

Kayınvalidem temiz bir kadın evi fln ama kendi kişisel olarak yeteri kadar temiz degi.
Ve ayrıca kayınvalidem mutfağında el bezi olarak kullandığı bir bezi var bı kaç defa terini fln o beze terini sildigini gördüm .Ama yine oraya astı bende acaba sadece terini silmek içinmi kullaniyo diye çok üzerine durmadm ama o bezle tabaklari kuruladi sonra yine aştı.
Ve kilolu zatn yemek fln yaparken ter  burnundan gelip yemeğin içine teri damliyor.Sabah menemen yapicakti yine suratı hep  terdi anne ben yapım dedm tm dedi ben dometsleri soyarken sogani soydu pisirirken burnundan ter yine yemeğe damladi.
Yaa ben yapsam yine karisiyo illaki bisey yapiyo orda zatn ter kokusundan artık gına geldi bana buraya geldik 6 gün oluyor daha duş aldığını görmedm kışın bende 15 gün kaldı duşa girmedi benim banyo darmış.Yani sevmediği için bahane buluyor 

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
15 gün banyo yapmiyo mu ? Bu sıcaklarda 6 gündür suyun altina girmedi mi ? Yok artik. Koku düşer ya 
(273 puan) tarafından
Yok gerckten yapmıyor yaa biseyler yapıyor birlikte ter kokuyor midem bulaniyr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Temiz demişsin ama temiz değil bence anlattığına göre temiz olan insan herseyw dikkat eder 
(273 puan) tarafından
Evi pis değil ama kendisi pis
tarafından
Tamam ama mutfak bezine terini silip üstüne tabakaları silmesi tuhaf gerçekten sonuçta tabaklarda evin bir parcasi görünüş temiz gibi görünüyor demek ki ama özü pis galiba
(273 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(61 puan) tarafından
Aboo çok zor bı durum yenmez elinden ama nasıl dicen ki bilemedim nasıl biri tepki verir mi
(273 puan) tarafından
Bende nasıl dicem bilmiyorm zatn hemen beni kötüler
0 oy
tarafından
Benım kayınvalıdem de aynı sıkıntı var asla banyo yapmıyor 15 gun bende kaldı bır kere yıkandı ve ona da ben defalarca dedım, yapcam yapcam kalkuyorum dıyo ama uyuyo
(273 puan) tarafından
Benimkide öyle benim zorumla giriyor sonra diyo senin banyo dar yani nekadar dar olabilir banyo
0 oy
tarafından
Belki akşam almıştır duşu gormemissindir diyecem ama benim kaynanam da 8 günde bir banyo yapar hatta kendisi agziyla söyledi bunu 8 günde bir banyo yaparım o yüzden çamaşır makinası çok çalışmaz dedi şok oldum öyle diyince
(273 puan) tarafından
Ben evdeyim ondan önce kalkarım ondan sonra yatarım biliyorm almıyor eminim yani zatn alsa öyle kokmaz
tarafından
Kız banyo yapmasa bile kıyafeti hiç mi kirlenmiuorda. Çamaşır makinem az çalışıyor demis
0 oy
(2,108 puan) tarafından
Ayyy nasıl denir ki diyemezsin. Allah sabır versinden başka diyecek bir şey yok. Ben olsam yemekten sonra kalkar peynir ekmek yerim yine de yiyemem o yemekten. 
0 oy
tarafından
Aman Allahım inanamıyorum 
0 oy
tarafından
Ayy en sevmediğim şey Allah affetsin hayatta pişirdiğinü yemem ben senin yerinde olsam insan tabiki terler ama yıkanmamak nedir yaaa bence direk söyle terin damlıyo içine de 
0 oy
(1,405 puan) tarafından
uff gözümde canlandı bu yaşlılar hep mi öyle 
0 oy
tarafından
Ay ne okudum ben.

Temizlik imandandır....
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Direk söylersen kırılır bence şakaya vurarak söyle 
0 oy
(388 puan) tarafından
Ben direk söylerim.  Diyemiyorsan eşine söyle o söylesin. 
(273 puan) tarafından
Eşime söyledim ama ne diyim diyemem diyor
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Birlikte iş yaparken terlediği Bi anda " annecim sen çok yoruldun bak terledin de üstüne kurumasın Bi duş al hem iyi gelir falan tarzında  olabilir mi
(273 puan) tarafından
Kaç kez söyledim sen gir duşa ben hallederim buralari diyorm yok  girmiyor
(1,023 puan) tarafından
Eşine söylesen o daha rahat uyarabilir
0 oy
tarafından

Uzerine kusarim herhal :sick:

0 oy
(5,026 puan) tarafından
İykkk kuscamm 
0 oy
(50 puan) tarafından
Canim yanlış anlama ama bence temiz değil hani Bi insan evine temiz olsa kendisine de temiz olmalı sen nasıl öyle idare ediyorsun bence şöyle anne Bi duş al havalar sıcak falan utanma ben adana da kaynanamin yanına gittim oda yanıma oturunca ter kokuyordu Bi bahane bulup söylüyordum ay terim çıktı diyordu anne duş al diyordum falan sürekli kaynamin da saç yemeklerden çıkıyordu bende gebe olduğum için mutfağa giremiyordum tiksiniyordum Bi haftadan sonra dayanamdim ordan geri döndüm 
(273 puan) tarafından
Saç konusuda çok igrenc.Bende diyorm sen duş al bırak ben hallederim diye ama yok girmiyor
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Bence eşine söyle o uyarsın .
(273 puan) tarafından
Eşim birşey söylemiyor
0 oy
(235 puan) tarafından
Benim kayın validemde bir banyoya lavboya girsin yarım saat yıkanır ellerini heryerini çıkmaz. Kapı koluna elini sürsün gider sabunlanır 
0 oy
tarafından
Anne terin yemeğe damlıyor sen çok terliyosun bırak ben yaparım yemekleri sen başka biletle ilgilen derim
0 oy
(1,756 puan) tarafından
Hergun banyo yapan ben bundan miden bulandı kokusu burnuma gelsi ablamn kaynansıda aynı evide temizlemez ablam beraber otururken bağır çağır sokardı adetliyken pedini 3 gunde bir değiştirirdi soyle canım anne sıcakda yanmıyonmu gir yıkan ben seni gördükçe ateş bastı de şakayla karışık 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 495 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minel (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 909 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
15 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,129 göst.
15 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,708 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,024 soru

23,615,795 cevap

306,573 kullanıcı

...