0 oy
282 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (265 puan) tarafından
Herkese merhaba ilk dogumum oldu kızım oldu şükürler olsun kaynanamla birlikteyiz bugün tak 1 hafta oldu dogumuma piskolojik olarak çöktüm sütüm gelmedi göğüs uclarim yara oldu bi yandan emziremedim bi yandan bide evimizde boş odamiz var iki bazali geldik geleli orda yatip kalkıyoruz kaynanamla odamı çok ozledim esimle uyumayi çok özledim herşeye bilmişlik yapiyo sag gogsum biraz sorunlu ikide bir masaj yaomak istiyor sürekli makineye cektiriyor ucu kabuk bagladi artik düşünün odama gitmeyi esimle uyumayi cok istiyorum ama desem bile daha olmaz beceremezsin bilmem ne lohulasik böyle biseymi ccoi gerginim cidden bu odada bunaldim disari çıkamıyorum 

6 Cevaplar

+2 oy
(2,786 puan) tarafından
Böyle postlar görünce koşa koşa geliyorum :) 

Eş desteği bu yüzden çok önemli çünkü sen şuan eşine sığınmak istiyorsun hiç bir şey eskisi gibi olmayacak sanıyorsun ama hepsi geçecek eşin seni eskisinden daha çok sevecek. Sen al bebeğini eşinin yanına git gül gibi bakarsın bende çok yaşadım lohusalığı. Göğüs ucları için hemen lansinoh krem al benim patlamıştı göğüs uclarım resmen 1 günde iyileşmişti.. hep sür direk bebeği emzir silmeden sorun olmaz.. Yemen'e içmene dikkat et günde 4. Hatta 5 litre su mutlaka iç hem kabız olma diye hemde süt üretimin hızlansın diye . Hepsi geçecek merak etme çok güzel günler seni bekliyor valla bak. Beni unutma o güzel günler gelince bana yazarsın :)))(
(265 puan) tarafından
Allah razı olsun gerçekten çok teşekkür ederim ❤️
(5,047 puan) tarafından
Dilancan harikasın ♡
(2,786 puan) tarafından
Harika olan sizlersiniz efenim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet böyle bir şey kuzum ama emin ol geçecek , geçiyor yani .Az daha sabır ❤️ çok güzel günler gelecek .
(4,383 puan) tarafından
Şerife seni de minik kaslı erkeğin mi uyutmadı niye uyanıksın bu saatte :)
tarafından
Kuzu sorma başımıza geleni :D biz Antalya'ya diye aktarmalı uçak yolculuguna çıktık.İlk uçak gecikince diğer uçağa yetişemedik.Turk hava yolları otel ayarlamış ve ikinci uçuşu yarın sabaha yani bu sabah 7 ye almış :D ona yetişmek için de erken uyanmam lazımdı .şimdi oteldeyiz türk hava yolları getirdi .Burdan çıkıp uçağa gitcez birszdan
(5,047 puan) tarafından
Anaaam,arabayla gitsen daha az çile çekerdin. Şahsen nefret ediyorum aktarmalı uçuşlardan.
(4,383 puan) tarafından
Yaa inanmıyorum kuzum ama çok iyi olmus otel falan olması yoksa ne yapardınız çocukla hava  limanında o kadar saat çok şükür ne yaptın şimdi Antalyada mısın bakalım :)
tarafından
Vardım vardım .Ayy çile olmaz mı .perişan olduk.2 buçuk saatlik yol oldu 1 gün hshshsh çok şükür vardım kuzu .Sabah otelde kahvaltı yaptık servis götürdü sonra havalimanına. geldik sonunda ☺️
(5,047 puan) tarafından
Iyi iyi çok şükür, biz de 2 3 saate yola çıkacağız kendi arabamizla. Bakalım bizim serüven nasıl olacak :D
0 oy
(266 puan) tarafından
Allah sabır versin 35 gün sonra biticek umarim cocugunuz ve siz yeni hayatiniza kolay bir sekilde adapte olursunuz :) 

33+2 hamile bir cocuk annesi 2bekliyorum bnde cok korkuyorum ama Rabbimden baska kimse yardim edemez bunu biliyorum :)
(265 puan) tarafından
Oyle tabiki canım Rabbim yardımcımız olsun
0 oy
(5,121 puan) tarafından

Canım öncelikle neden kendi odanda kalmıyorsun ki? 

Bu bir süreç ben de yakın zamanda doğum yaptım özelikle ilk iki hafta senin gibiydim. Sürekli ağlamak isterdim. Ama bu süreçte eş desteği çok önemli eğer normal doğum yaptıysan 1 hafta olmuş zaten toparlanmışsındır bence eşinle baş başa kalınca daha çabuk toparlanırsın ve psikolojik olarak da iyi olursun diye düşünüyorum
(265 puan) tarafından
Eve geldik hastaneden kaynanam burayi sermis odama gitmek istedim ama ben nasil kalicam yabinda dedi
(4,962 puan) tarafından
Bnm kendi annem bile odamıza girerdi çocuk ağlayıp susturamaynca oda girer bu dönemde ihtiyacın doğarsa kal eşinin yanında, snra eşler de alisiyo kolayliga
(5,121 puan) tarafından
Bence hiç eşini de bu duruma alıştırma kendin de git odana. Kayınvalidem gün içerisinde sana yardım eder eninde sonunda evine gidecek o zaman geceleri bebeğinle ilgilenemeyecek misin? Bence tepkini ve isteğini belli et canım evlat senin evladın ev senin evin
(5,121 puan) tarafından
Evet canım onlar da alışıyorlar kolaylığa. Kayınvalidem bana dedi eşim için salonda yatsın diye ben yok dedim alışacak. Arada bana yardım ediyor sağolsun ama özellikle ilk günler bebek ağlamasına hemen uyandırdı. Şimdi iyice alıştı ben seslenmesem hiç uyanmaz
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Canım eşinle birlikte kal ihtiyaç zamanı o da yardım eder kaynanan da gerekir ise çağırırsn ne olacak bence psikolojik olarak o sana iyi gelir sonra lohusa psikolojisi diye kendini eve kapatma çık bir hava al inan sütüne bile etki eder 
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Eşinle aynı odaya geç ona sarılıp uyumak sana güç verir bebeğinize birlikte bakın

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 245 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 629 göst.
13 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 402 göst.
21 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mineliim (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 441 göst.