Kızlar kızım 1.5 yaşında. Eltimin kızı da 5.5 yaşında. Bizim durumumuz o kadar iyi değil tek maaşla kirada geçinmeye çalışıyoruz. Ama ben kızıma heves edip ufak tefek şeyler yapmaya çalışıyorum odasını güzel susledim oyuncaklarla falan heves ettim yeri geldi letgodan aldım ayıcıklar falan süsledim imkanlar dahilinde. Toka kutusu yaptım renk renk çeşit çeşit uygun buldukça ona heves ettim. Bir de kızıma şimdiden kenara böyle eğitici kitaplar boyama kitapları kalemleri kum boyamalar oyun hamurları kinetik kum falan o tarz şeyler uyguna buldukça kenara atıyorum ilerde hemen çıkarıp veririm diye. Eltimin kızı da bize her geldiğinde odasını alt üst eder tokalarini döker saçar begendiklerini kendine alır. Özellikle aldığım o egitci şeyleri her geldiğinde birini bu bnm oldu der eve götürür. Annesi yokken hayır falan diyorum güzellikle ilgisini dağıtıp alıyorum elinden ama annesi varken hayır desem ayıp olur sesimi çıkaramıyorum. Dün yine gitti kizmin odasını karıştırdı kocaman kinetik kum paketi vardı aldı onu bu bnm oldu dedi annesi hayır fln dedi ama ağlayınca verdim yani eltim diyor nasıl olsa Eve gitmicez kendi annesine gideceklermis orda oynar eve giderken çöpe atarız. Bnm için önemli olan şey onlar için bu kadar önemsiz. Sonra odada kocaman ayıcık vardı onu da aldı kucağna götürdü ağlayarak. Ben ne imkansızlıklar içinde alıyorum ama o her geldiğinde bir şey götürüyor durumları da aşırı iyi kızlar çocuk oyuncak hastası ben bimden ordan burdan alırım onlar haftanin üç günü Toyzzshoptan alışveriş yaparlar düzenli olarak ve her gittiklerinde en az 1000 liralık oyuncak alırlar hiç abartmıyorum evde Barbie evleri bütün Barbie serileri bilip bilmediğim bütün oyuncaklar var ama hala bnm imkansizlikla aldiigm şeyleri alması çok zoruma gidiyor..