+1 oy
2,101 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar hastanede yatıyorum yan odadaki kadınla konuştuk biraz geçmiş olsun doğum ne zaman vs. Falan  kadın 36 haftalık hamile bebeğini doğurup çocuk esirgeme kurumuna verecek eşiyle boşanmislar 3 çocuğu var çocuklarinu eski eşi almış ve göstermiyomus adam evlenmiş yeni çocuk istemezmis boşanma aşamasında olmuş diyor bu bebek. Ailesi de istemiyormuş bebeği bebekten de haberleri yokmuş zaten diğer çocuklarımi da istemedi ailem diyo.  Bende kadına verme bebeğini dedim aç kalacaksınız beraber aç kalın Doktora bebeği almak için geldi ama doktor haftan küçük 38 bekleyeceğiz deyip almiyo ve taburcu da etmiyo kendine bebeğe bir şey yaparsın sana güvenmiyorum diyo.  Bu kadın nereye gitsin yardım alsın ya ben çocuk esirgeme ile konuş beni de kuruma temizlikci olarak alın gorururum bebeğimi emziririm falan de dedim ama kabul etmez diyorlar bebeğe kıyafet bile getirmemis bakamam deyip duruyo :(  kimden nerelere başvuru yapabilir nasıl yardım isteyebilir kızlar ben bilmiyorum vala bu konuları. Offf ikizlerimden birini  bebeğimi kaybettim bende geçen hafta  iyice dertlendim yaa :(((( 

27 Cevaplar

0 oy
(3,952 puan) tarafından

Cok zor bi durum yaaa  rabbim sınamasın :angel: ınsan canindan bi parçadan nasil vazgeçebilir  yarin o çocuk karşısına çıkınca ne yapacak:(

-Reklam-
0 oy
(9,479 puan) tarafından
üzüldüm ya ben 3 sene bebek ıstedım şükür bıtane oğlum var 7 aylık Allah isteyene versin 
0 oy
(1,100 puan) tarafından
Gidip çöpe falan bıraksa daha mı iyi olacak neden vazgeçirme derdine düştünüz ki? Öyle haberler görünce de bare gidip yurda verseydi diye linçliyorsunuz burda insanları
tarafından
Ne diyonuz  ya bak bakalım yorumlarıma baştan assagiya en ufak bir linleme varmı mi  çocuğa kıyma diyorum yurt çok güzel sanki  yardım alabilecek bir şey varsa onu yapsın diyorum  kadın yurda da vermek istemiyorum ama başka çarem yok diyo bende başka bir yolu var mıdır acaba diye burda sorayım bir dedim  tabiki çöpe koyacağına gitsin evlatlık çocuk esirgeme kurumuna versin ayrıca  sen de yerimde olsan daha iyi bir yol bulma çabası içine girerdin  hem anne için hem bebek için.
0 oy
(473 puan) tarafından
Çocuğunu istemiyor belli ki , bence almaması daha hayırlı olur , sonra o çocukların haberlerini okuyoruz orada burada , en azından canına kastetmeyerek sosyal hizmetlere versin.Herkes anne olamıyor malesef , olan çocuklara oluyor.O çocuğun kendini istemeyen insanlarla buyumemesi belki de daha hayırlıdır.
tarafından
Haklısın canım inşallah en doğru en hayırlı kararı verir  :(((
0 oy
(1 puan) tarafından
merhbalar tesadufen gördüm. bizde çocuk esirgeme kurumundan bebek sahiplenmek için basvuruda bulanacağız bu hafta. eğerki kabul ederse biz sahiplenmek isteriz.
tarafından
Bence özeline  yazin daha cok görme  şansı  olur insallah işiniz  olur hatta Rabbim en kisa sürede  sizede anne olmayı  nasip eder ❣
tarafından
Kaç ay öncesinin postu.
tarafından
Canım hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin ama ben Taburcu olalı çok oldu  en son hastanede asansörde karşılaştık kadınla ne yaptı etti bilmiyorum.
0 oy
(105 puan) tarafından
Hangi ilde yasandi bu olay canim
tarafından
Malatya üniversite hastanesinde
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Cocuk esirgeme lurumuna verimesi cocuğun hayrina olur emin ol. Bos ver sen bakamayacagindan emin ki bencede bakamaz versin. Insallah iyi insanlara evlat olur yavrucak

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 427 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Damla... (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
19 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde esmaugurlu (30 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 394 göst.
19 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde esmaugurlu (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,429 soru

23,760,775 cevap

315,414 kullanıcı

...