0 oy
487 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (676 puan) tarafından
Rutin kişisel bakımlarınız neler kızlar 

20 Cevaplar

+1 oy
(1,629 puan) tarafından
Bn banyo yaptıgıma bazen sukur ediyorum ssn bakım dıyon ;) lsjjddjxkkx
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

Soylememmmmmmmm ssjs

(2,521 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum peçete kullanıyorum bir sene oldu havlu ile kurulamıyor ve dediğin gibi dışa doğru yapıyorum kendimi dahaiyi hissediyorum
tarafından
Ecece sana akşam atarım hem birde nasıl muhafaza edicegini millete sorarım sjjs
(6,926 puan) tarafından
Ben kaos hanımı gördüm yüzü çok güzel.
Dalga geçen bayanın yüzünün öyle olduğunu sanmıyorum. Dalın sana yarıyor kaoscugum ❤
tarafından
Lancome kullaniyormus hanım efendi sjjs
tarafından
Bakım yapmak illa çok güzel olmak demek yada yapmamak çirkinlik demek değildir zaten benim demek istediğim bu kişi her yorumumun altında bitiyor başkasıyla bu kadar ilgilenen birinin kendine zaman ayırmasını beklemezdim zaten
0 oy
tarafından
Yüzümü dalinle yıkıyorum bebek gibi yapıyor nemlendirici sürerim okadar :D malum kozmetik çok pahalı:D
(4,103 puan) tarafından
Cidden Dalin işe yaryormu
tarafından
2 yorumda da dalin ile yıkıyorum yazmışlar. Bende merak ettim hergün bende yıkarım işe yarıyorsa bekleyim surda :D
(676 puan) tarafından
Kız bu Dalin neymiş böyle
0 oy
(888 puan) tarafından
Benim cildime hep düzgün derler benim sirrim yüzüme hicbirsey sormuyorum krem felan gibi
(676 puan) tarafından
Surmeyince kötü görünüyor ya benim cildim
0 oy
(364 puan) tarafından

Siyah maske kullanırım ve siyah nokta bantlarıni hep kullanırım dişlerimi fırçalar tırnaklarımı düzeltirim sağdan soldan ardından duşa girer mislenirm ardında rolon ve krem sürer çıkarım ohh mis benim bakımım bu kadar ayda bir kuaföre giderim ve 3 4 ayda bir saçlarımı kestirip ara makas attiririm ve 6 ayda bir boyarım bence kafi :D

0 oy
tarafından
Makyajımı dalın şampuanı ile temizliyorum çok güzel temizliyor çünkü 
0 oy
(13,902 puan) tarafından
Sabah akşam bioderma jel yıkama gece kremi gündüz dermoskin güneş kremi haftada bir maske ayda bir cilt bakımı 
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Standart neutrogena greyfurtli temizleme jeli . Birde geçen a 101 de eşek sütlü sabun aldm efso koyuyor temizliyor:) hoşuma gitti 
0 oy
tarafından
Hafta da 2 kez sacimi hindistan cevizi yagi veya zeytinyagi surup 2 saat kadar bekletiyorum saci yumusacik yapıyor parlaklik veriyor sağlıklı görünüyor.

Günlükte yuz yikama jeli ile temizlerim yuzumu sonra da nemlendirici surerim aksam yatmadan once de muhakkak tonik ile temizlerim gun icinde cok makyaj yapmam disari cikarsam da bi rimel bi parlarici ruj suruyorum 

Baska da yaptigim bisey yok cocuk yokken daha iyiydi tabi ama buna şükür :D
0 oy
tarafından
İlk önce yüzümü yıkarım iyice duru suyla.

Daha sonra Lancome yüz yıkama jelini ıslak yüzüme masaj yaparak sürerim ve yıkarım.

Sonrasında Lancome un toniğini bir pamuğa dökerim onunla yüzümü silerim. Bu aşamada artık temizlenmiş olur. Biraz beklerim ve onuda yıkarım.

Lancome gözenek sıkılaştırıcı ve üstüne bir de nemlendiricisini sürerim. Yani kısaca ben Lancome kullanıyorum bunun dışında ucuz diye Garnier denemiştim ama beğenmedim tekrar Lancome a döndüm.

Haftada 1 günde Lancome peeling ve kil maskesini uyguluyorum.

Saçlarıma Argan yağı hergun sürüyorum

Ellerimi ve ayaklarımı devamlı nemlendirin kuru olmamasına rağmen English home un kremiyle.

Vücuduma at kılı fırçayla masaj yaparım

Bol su içerim.

Birde bu saydıklarım dışında daha ucuz bir öneri istersen maden suyuyla yüzünü sil yada yıka mükemmel temizliyor. Aynı şekilde sirkeyle silmekde temizliyor. Ben bazen bir şişe maden suyunu duşta yüzümden başlayıp bütün vücuduma döküyorum deneyebilirsin çıkınca yüzün bembeyaz oluyo 
(6,046 puan) tarafından
Bende bende. Bı foto atsın da alev alsin buralar
tarafından
Ne boşsunuz ya bu tayfa her yorumumun altında yazık ne diyim
tarafından
Sana post da açtım yoksun ececec
(6,046 puan) tarafından
Yaaa cecece ben bişey demedim ki kanki
tarafından
Ulen ece ben ne demısım boş yapıyosun hemen
0 oy
(2,496 puan) tarafından

Saldım çayıra Mevlam kayıraaa:woot:

0 oy
tarafından

Farmasi aynısefa serisinin tüm ürünlerini kullanıyorum bide güneş kremi sürüyorum  dışarıya çıkarken o kadar. Saçlarıma da bakım yapmaya üşeniyorum sadece şampuan ve sıvı saç kremi kullanıyorum. Bekarken çok fazla bakardım kendime :)

0 oy
(2,521 puan) tarafından
Ev temizliğnde planlı günlerim olduğu gibi. Yüzüm icinde öyle. Ayda bir kez pyiling yaparım fazla sevmiyorum hergun Leke kremi sürüyorum ve vazgeçilmezim sdokrem kullanıyorum kuru bı cildim oldgu için iki güne bir acı badem sütü ile pling yapıyorum tertemiz pürüzsüz yumuşacık yapıyor bütün bunlar hariç her el yıkama sonrası abdest sonrası yumuşatıcı krem kullanıyorum krem takıntım var çok seviyor ve krsiz yapamıyorum evimde stok halindedir 
0 oy
tarafından

Banyo yapabiliyorum ya ona şükür :D

0 oy
(8,343 puan) tarafından
Bsy yapmam bacim gunluk yikanirim dus jelim var vucuduma elimi yuzumu sabunladimmi krem surerim sacimi tararim baska da bsy yapmam ama su aralar adetim gecikiyir yuzum sivilce doldu hormonlardan yuz sivilce jeli falan bakmam lazim
0 oy
(930 puan) tarafından
Ben sadece gece bakımı yaparım fırça bide jelle yıkarım hafta duştan çıktıysam peeling yaparım diş fırćalar saçımı tararım bide bende koku takıntısı var ter kokusuna gelemem  yüzden illaki parfüm sıkarım 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Her sabah kalkarım dalinle yüzümü yikarim sonrasında durular kuruladiktan sonra nemlendirici krem sürüyorum o kadar herkeste yüzümu çok beğeniyor hem leke yok hemde çok güzel cildin diyorlar 
0 oy
tarafından
Hiçbirşey yapmiyorum yuzum temiz gerek duymuyorum makyaj yuzu mahvediyor arada bir krem o kadar
0 oy
(3,698 puan) tarafından
Arada gül sabunuyla yıkarım gül suyu sürerim bazen kuru olursa nemlendirici başka bişey yapmam. Malum hergün abdest alıyorum gerek yok en güzel bakım benim için o 
0 oy
tarafından
Valla ayda bir kendi kıl bakımımı yapıyorum 3 günde bir de anca banyo yapıyorum bunada şükür 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 124 göst.
18 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 131 göst.
19 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Pakize333 (2,681 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 270 göst.
18 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde sirvan00 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 318 göst.
16 Ekim 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu

412,367 soru

12,414,072 cevap

44,950 kullanıcı

Kategoriler

...