0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (9,718 puan) tarafından
Kızlar gündüz kendi giriyo tuvalete yapıyor.bazen kacırmalar da yasanıyor.Dısarda söylemiyo yanıma portatıf lazımlık aldım yapmadı ona sonra tekrar denıcem asıl sorum gece alıstırma kulodu takmıstım yaptı altına maalesef degıstım bı daha taktım ona da yapmıştı.Gece bez baglasam olumsuz etkılenırmı yoksa kaldırmak mı daha iyi benimle tecrübelerinizi paylasırmısınız.Öglen uykusunda kuru kalktı 2 gundur ve 3 yasına girdi.

3 Cevaplar

0 oy
(5,407 puan) tarafından
Yasi buyukmus gece tuvalete kaldir bezi tamamen cikar hayatindan 
(9,718 puan) tarafından
Ne kadar sürede kaldırmak gerekir peki
(5,407 puan) tarafından
Cok sivi tuketmezse 1 kere kaldir
-Reklam-
0 oy
tarafından
gunduzu iyice ogrenince geceye gectim saat basi kaldirdim sonra 2 saat sonra 2l3 derken 1 derken hic seklinde
(9,718 puan) tarafından
Gece bezmı bagladınız yani canım gündüzü ogrendı diyebilirim.Çiş diyo şimdi bile çiş dedikalktı geldı taharet dahi alıyo klozette ama gece yapıyo işte
0 oy
(7,484 puan) tarafından
Bence bez baglarsan zor alisir canim ben hic gece bağlamadım uyandır madimda zaten gece kuru kalktığı icin bezi birakmaya karar vermiştim sukur geceleri hic sorun yasamadik. Bence sen kaldir tuvalete yapıyor mus madem. Bide yatma saatine yakin sivi verme tuvaletini yaptır yatmadan oyle oyle alisir insaAllah 
(9,718 puan) tarafından
Verdiğim sıvıları yaptı canım tuvalete ama bu gecelik uyudugunda bez takıp bakıcam sabah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 348 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Beyzaalp (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.