0 oy
794 göst.
Diğer kategorisinde (841 puan) tarafından

Kızlar biz havalimanına yakın oturuyoruz iş yeri merkezde çok uzak kalıyor motorla gitti bugün biraz geç kalınca hız yapmış yolun hakkı 50 imiş eşim 80 le geçmiş radardan düz yol yani yavaş gitmekle olmuyor o yol

Kaskı vergisi tüm kurallara uyar herşeyi zamanında yaptırır ama yolun hakkı diye böyle olmuş çok üzüldüm 5 aydır para bile isteyemiyorum zor durumda bırakmak istemiyorum eşimi ona destek çıkıyorum ama 1823  TL çok üzüldüm yinede Eşime bişey olmasın  tüm sevdiklerimizi kazadan beladan korusun 

Ha bide komşu gözünden korusun AMİNN 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım erken oderse ınıyor cezası kacırmayın gununu
(841 puan) tarafından
Evet canım eşimde öyle diyor bu aralar sıkıştı rabbim kolaylık versin bol bereket versin
-Reklam-
0 oy
(15,952 puan) tarafından
15 gün içinde öderse yüzde 25 az öder
(841 puan) tarafından
Evet canım öyle de işte sıcak ütünün başında akşama kadar ayak üstünde üzüldüm eşime
(654 puan) tarafından
Tekstil de mi çalışıyor canım ütücü olarak
(654 puan) tarafından
Rabb'im kaza bela vermesin para yerine gelir yeterki canları sağolsun
(841 puan) tarafından
Kuru temizleme de çalışıyor canım

Bir erkek annesi öyle canım
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Allah ödeme kolaylığı versin canım. Üzülme Rabbim büyük.
(841 puan) tarafından
Öyle canım rabbim daha iyi daha hayırlı kapılar açsın bol bereket versin evlerimize huzursuzluk uzak olsun aminn
(7,118 puan) tarafından
Amin canım.
0 oy
(24,223 puan) tarafından
Gerçekten bazı yollarda 50 hız sınırı koyuyorlar. Çok komik. Ama para lazım. Cezalara dadandilar simdi
(841 puan) tarafından
50 bide motorla sanki TIR yük taşıyor ne bileyim canım ya Rabbim kolaylık versin inşallah
(9,234 puan) tarafından
Gecen yıl Ordu'da yedım ben 3 tane sahılde sınır 50
0 oy
(291 puan) tarafından
Biz 3 sene önce 1300 ödemiştir canım içim acımıştı vala can sağolsun 
(841 puan) tarafından
Sağol canım Öyle dedim eşime canın sağolsun diyorum da işte insanız içimize oturuyor bazen rabbim kolaylık versin inşallah
0 oy
tarafından
Ayy bende bir şey sorcam. Eşim kemer takmadığı için ceza yemişti araba benim üzerime bende ceza çıkmıyor e devlette ona yazıldı zaten onda da gözükmüyor kağıdı da kaybettik napicaz şimdi 
(841 puan) tarafından
Bilmiyorum kuzum valla bi sor bilenle konuş bilemeden konuşmam size de geçmiş olsun
tarafından
Trafikci tanıdık yok normal polise sorduk bilmiyor. Belki burdan eşi trafik polisi olan biri çıkar da görür dedim :)
(38 puan) tarafından
E devlette araç kimin uzerineyse gözüküyor
tarafından
Benim üzerime ama eşim kullanıyordu ona yazdı cezayı bende de onda da görünmüyor sorun da bu zaten
(38 puan) tarafından
Bizim de araba kaynananın üzerine ama eşim sürekli yiyor cezası kaynananın e devletinde gözüküyor sizinki bir garip direk gidip trafik şube ile gorusebilirsiniz
0 oy
tarafından
Offf çok.

Merak ettim komşu gözünden bende çok şeyler gördüm 
(841 puan) tarafından
Herşeye söylüyorlar bizim öbür komşu arabası gitti adamın komşunun nazarından bize de ne zaman bişey dese o kadar dua okuyoruz yine değiyor Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın böyle çekemeyen insanları
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Devlette nerden para keseceğimi şaşırıyor iste
(841 puan) tarafından
Kısmet ten çıkmış canım bize bişey olmasın rabbim her türlü belayı başımızdan uzak etsin amin
0 oy
(4,974 puan) tarafından
Nekadar o paradan kısarsan kıs nasipte çıkmışsa o para gidecek
(841 puan) tarafından
Nasipten çıkmış bize bişey olmasın canım ne diyelim çok şükür Allah tan gelene

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 748 göst.
13 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,073 göst.
28 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu