Ekranda şifrenimi unuttun sms ile bağlantı gönderilsin mi diye seçenek geldi onayladım. Onun telefona hemen link geldi. Şifresini bilmiyordum ama ekranda bildirimler gözüküyordu msj şeklinde gelen bağlantıyı kendi telefonumdan fotoğrafını çektim mesjı sil dedim ve onun telefonu kenara koydum hiç ellememiş gibi. Sakinliğimi koruyarak tek tek fotoğraftaki linki noktasından virgülüne yazarak instagramına yeni şifre oluşturp girdim. Herşeyi ss aldım. Yıkıldım ve dedim btti yani. Zaten başka sorunlar da vardı. Eski sevgililik instagramı değil 2021 de açmış, bir kıza yazmışki nersesin atıyorum eskişehir mi ankara mı bna ankara lazım, sanki konuşma bölük pörçük kıza yaşını sormuş kız buna yaşını sormuş kız buna bana yazma demiş küfür etmiş bu da kız engellemiş. Hepsini ss aldım gecenin 2sinde aileme attım olayları anlattım ve ben gelicem dedim. Bacımada bnden haber almazsa sabah yada ben ona msj atrsam polise habee vermesi için evin adresini attım, beylik tabancasını sakladım ve sabah 5te yatağa gttim uyuyamadm geri kalktım içim içimi yedi ama çöktüm bana nasıl yapar diye? O yazşmalarını görmesydimde bitmişti gizli instagram açmak nedir, Twitter açcam dedi aç dedim şifresini bil3 bilmiyordum ama haberim vardı beni m. L yerine koymamıştı diye düşünüyordum. Neyse sonra dedim bittin oğlum sen dedin yüzüne s3n ne yaptın dedim aç lan telefonu dedim. Omesjı sen mi attın dedi mesjı sil diyince ekrandan silinmiş mesj kutusuna gitmiş. Benim haberim yok bu instagram benim değil fotoğrafım yok ismim yok dedi ama ne tesadüftür ki oğlumun isminin baş harfleri ve soy ismimizin ilk iki harfi kullanıcı adıydı