0 oy
243 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (702 puan) tarafından
Kizlar dugumunz var kuaforde makyaj ve türban yapılacak hayal tul ile nasıl bişey olucak bilmiorum tabikiisi bu aralar yaptıran varmı aranızda hafifmi oluyor yoksa rahatsız edici mi malum sıcak bebek makyaj ahh gözümde buyuyorrr da büyüyor beni neler bekliyor birde türban üzerine taş aldım sizce üstten tac şeklindeki taktırsam ondenmi yaptırsam yaa türbanın 

5 Cevaplar

0 oy
(7,408 puan) tarafından
Bacım al bi janjan şal halt etmis hayal tül yaninda bu tesettür başını kuaförler hiç güzel yapamiyo ya ne kadar gördüysem çok kötüydü 
(702 puan) tarafından
Ya aldım şal da ama 2 kere kullanacağım elbiseyi kendi sehirimizde olan düğünde kuaförde başka şehirde olacaginda şal takacağım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya ben nikahımda hayal yül kullanmıştım boynum kapalıydı tabi ama nazır kızarmıştı görseydin biri boğazlamış sanardın yazın hayal tül gitmez janjanlı şallar var yeni çıkan 
(702 puan) tarafından
Janjan aldım cnm ama onu bir hafta sonra başka şehirde kullanacağım ins burada bu şekilde yaptıracağım bakalım sade bişey istedim
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Hayal tüllü yaptı kinamda hem çok terletiyor hemde boynundaki zımbalar bana batmıştı ya o kadar çok zımba yapmıştı ki boynum mosmor olmuştu 
(702 puan) tarafından
Hadiyaaa benim elbisem zaten boynu çok açık deyil ins kotu yapmaz
0 oy
(4,422 puan) tarafından
Hayal gül hoc yaptırmadım bilmiyorum canım ama modelini kendin elbisen göre belirle kuaföre bırakma su yapılsın de ben deli gibi baş örtüsü seçmeden gittim kuaföre kınam düğünüm burnumdan geldi hiç bir şey yapamadı bir de bir dünya para istemiş kuaför eşimden yani diyeceğim o ki modelini mutlaka belirle su olsun de aksesuarını da ona göre konumlandirirsin 
(702 puan) tarafından
Modeli buldum netten sade hoş bişey ins güzel olur teşekkür ederim canim zaten abartılı bişey istemem yaa guvenem
0 oy
tarafından

image

böyle birşey yaptırabilirsiniz 4 metre şifon yada Jam Jam al yaptır hayal tül güzel durmuyor 
(702 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
11 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatocan4545 (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
0 oy
3 cevap 176 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
23 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,938 soru

12,459,093 cevap

46,610 kullanıcı

Kategoriler

...