0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar bebeğim 2 yaş 2 aylık alnına dokumunca sanki ateşi var gibiydi ölçtüm 36.8 araştırdığımda normal değer 36.4 yazıyor. Ben biraz tskintiliyim gerçekten sabaha kadar uyuyamıyorum bu çocukların bir problemi var mı diye. Nefeslerini dinliyorum kalp atışlarına bakiyirum gerçekten psikolojim bozuldu bana yardım edin. Dört duvar arasında iki bebeğimi büyütüyorum bunaldım Allah'ın zoruna gitmesin ondan mıdır. Bide ateşi bazen 37.2 oluyor sıcaklardan mi normal mi yoksa vücudunda enfeksiyon var da ondan mı 37 oluyor 

3 Cevaplar

0 oy
(3,951 puan) tarafından
Gayet normal canım  37 bucuga kadar olani bile ateş kabul etmiyorlar.  Ama sen dikkat de et gece bak dur 
(140 puan) tarafından
Biraz hastaydı kaç gündür o yüzden de rahat hissetmiyorum kendimi gündüz oyun oynuyor kesesi falan iyi hamd olsun ama yine de korktum kusura bakmayın teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
(3,951 puan) tarafından
Ne demek canim  eger uyumuyorsa calpol verin 1 cay kaşığı
(140 puan) tarafından
Yok uyuyor yaklaşık 3 saat oldu uyuyali. Uyurken de ateşi biraz yüksek olabilir mi yani mesela bu 36.8 uyuduğu için de olabilir mi malum havalar da çok sıcak
(3,951 puan) tarafından
Onu bilmiyorum canım  ama 36.8 endiselenmemen gereken bi durum
-Reklam-
0 oy
(134 puan) tarafından
Normal canım 37 nin üstüne çıkarsa mutlaka calpol veriyorum daha çok çıkmasın diye dikkat et gene de
(140 puan) tarafından
Yaklaşık bir haftadır hastaydı yani dondurma yedikten sonra hep böyle oluyor. Burun akıntısı da vardı cumartesi günü ateşlendi ama çok yüksek değildi yine en son dün en fazla 37.5 oldu ama ben hiç calpol falan vermedin vücut alismasin diye şimdi de ateşi 36.8 olunca korktum yine enfeksiyon falan mı var aceba diye inanın çok şaşırdım ne yapacağımı küçük bebekde var sürekli bı ona bı ona bulaşıyor bu grip hakkinizi helal edin teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
(134 puan) tarafından
Ne demek vallahi benimde ikiz var 37 nin üstüne çıkınca mecbur veriyorum calpol çünkü mizmizlaniyorlar tek başıma yetemiyorum... Yoksa bende istememem alismasinlar Rabbim acil şifa versinler
(140 puan) tarafından
Amin Rabbim evlatlarimizi korsun benimde arka arkaa oldu bebeklerim hamd olsun yavaş yavaş büyüyorlar da işte olan anneye oluyor :)) Rabbim bütün annelere kuvvet ve sabır versin Allah'a emanet olun tekrardan teşekkür ederim
0 oy
tarafından
38den itibaren ateş sayılıyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 254 göst.
9 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cigdemasya (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 285 göst.
19 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
+1 oy
3 cevap 320 göst.
2 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,693 soru

24,375,316 cevap

348,285 kullanıcı

...