0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından
Arkadaşlarr birde size sorayım fikrinizi alayım.. Arkdaşımın küçük yeğeni perdesini yirtmış nolcak bu perde yani yırtan kişimi almali yeni perde yoksa ne ?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Küçük çocuk diyosun o zman annesine babasına düşer almak telafi etmeleri gerekir ben olsam çok mahçup olmuştum 
tarafından
Yazık ya ınşallah orta yolu bulurlar canım
(277 puan) tarafından
Valla benm aklima benm oğlumun kirdigi televyon geldi biz gittik yeni televizyon aldık.. ama bilemiyorum biseyde demek istemiyorm arkadaşıma o yüzden sizede sorayim dedim..
tarafından
Biz küçükken babam bizi teyzeme bırakırdı bazı sebeplerden dolayı biz Bir tane bardak kırsak gider Bi kutu bardak alırdı yeterki laf etmesin telafi edelim diye
(277 puan) tarafından
Evet benm oğlumda kardesmn tlvzyonunu dusurup kirdiydi mahcup olmustum gitmistim televizyon almistim dahada yenisini üstelk .. işte karsiki tarafa kalmış kızın perdesi yirtik duruyor işte onlar düşünmeleri lazim
tarafından
Sorumluluk kabul etmemişler belliki yapcak bişey yok canım vicdanlarına kalmış bundan sonrası
-Reklam-
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Yeğen perdeyi kesti diye perde aldırılır mı yol, perdeci hallediverir orayı
(277 puan) tarafından
Kız öyle diyorsunda bacım simdi perde diktirmeye kalksa kac lira perdelerde.. perdecilerde yirtik perdeye hic birsey yapmiyorlar benmde balkon perdem yirtilmisti bisey yaplmaz demislerdi
0 oy
tarafından
Yok artık.....
0 oy
(266 puan) tarafından
Diktirsin terziye vallahi kuzu bnde yeni perde diktim arkadasima 100 kere soyledim sigara icerken dikkat ed diye oda bnim perdeyi yirtti bide yuzssuz gibi neyse yeni degildi diyo okadar sinirim bozuldu ki bi perdeyi diktirenilmek icin 2 yıl bekledim ve sonuç yirtildi :( 
(277 puan) tarafından
Düşüncesiz insanlsr işte.. ama şuan perdelerde cok pahalı bence kardeşi yeni bi perde diktirmeli yazık kızin duruyordu perdesi gelmiş yirtmış kizin sucu ne
(266 puan) tarafından
Bu devirde kimse elini cebine atmaz düsüncesiz insanla arana mesafe koycaksin ya

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 111 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 907 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Magnoliaa (6,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
0 oy
4 cevap 214 göst.

Kategoriler

1,491,624 soru

24,373,956 cevap

348,197 kullanıcı

...