0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (6,770 puan) tarafından
Kizlar benim oğlan kaşla göz arasinda perdeyi yirtmis nasil becermis hiçbir fikrim yok. ☹️ Kumaş yapıştırıcısi veya tela diyorlar internette onlarla denesem düzelir mi?. Biraz daha idare etse yeter . Evde herşeyi kırdı döktü. 

5 Cevaplar

+1 oy
(10,495 puan) tarafından
En fazla iğne iplikle dikilir oda belli olur. Ayy az önce bir postta kadının biri bana ayar veriyodu erkek çocuk yaramaz olur dedim diye aile eğitip disiplin vermeli diye. İnşallah görür bunu 
(6,770 puan) tarafından
Kiz egitsek nolacak yine ayni☺️yapma diyoruz herseyi ogretiyoruz anlatiyoruz yine ayni. Kirmadigi sey kalmadi evde
(3,886 puan) tarafından
3 kızdan sonra 1 erkek evladım oldu, 8 aylık, kızlara verdiğim eğitimi ona da veriyorum. Hemde aynısını. Oğlan Bakırköyden kaçmış gelmiş sanki :D dur durak bilmiyor
(6,770 puan) tarafından
Kizlar daha uysal sakin:D yaramaz olan tek tuk vardir. Benim kardeslerimde cok sakindi simdi 2 oglum var biri küçük daha da digeri canima okuyor ☺️tv masa sandalye perde dolap yatak hicbirsey düzgün degil hersey kirik
tarafından
İkitane oğlan var kim demks egitimbiz ahirami atıyoruz olmuyor olmuyor çıldırıyorlar arpaliari fazla
(6,770 puan) tarafından
Hahah☺️☺️ doğru soyledin canim arpalari fazla geliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kumaş örme diye birşey var nadir yerde yapılır bulunduğunuz yerdeki terzilere sorabilirsiniz onlar birbirini bilirler hiç fark edilmeyecek şekilde örüyorlar hep yeni oluyor
(6,770 puan) tarafından
Terziye bi sorayim canim cok teşekkür ederim ❤️ insallah vardir
tarafından
Rica ederim inşallah vardır
0 oy
(13,858 puan) tarafından

Ay kız o dertten bende de var esim sağ olsun 2 ayrı yerden farklı zamanlarda cami kapatiyom derken yırtmış koca koca yirtiklar :woot:

(13,858 puan) tarafından
Ev kendinizin mi canim
(6,770 puan) tarafından
Kayınvalidemlerin canim ☺️
Erkeklerin hepsi boyle sanirim babamda boyleydi :D sanki bilerek yapıyoruz bizde istmeeyiz kırılsın etsin bosa masraf ciksin. Gunlerce soyleniyor valla benimki bazen bezdiriyor ☺️
Evet artik çocuklar büyüyünce yenileriz kuzum. Diğer leride biseyler kırar döker. Komple yenileri z
(13,858 puan) tarafından
Cocuklar kırmayınca da yenilenmez kız bosver kirsinlar  :)
Ben 5 senelik evliyim yeni oldu işte bebem 11 aylık daha sağlam eşyalar bakam ne zaman kırılmaya başlar bizimkiler  :)
(6,770 puan) tarafından
Daha küçük senin bebiş ☺️ 1.5 2 yaşında kırmaya başladı benim oğlan ☺️
(13,858 puan) tarafından
Ay aman  :)
0 oy
(14,421 puan) tarafından

Oğlan mııığğğ şaşırdıkmı,hayır :D 

Canım perdeciye sor en iyisi

(6,770 puan) tarafından
Demi oğlanlar hiç durmuyorlar valla ☺️
0 oy
(1,514 puan) tarafından

Geçen biri daha sormustu burda. Ben terziye vermiştim canım yirtilan kısma deseni benzer bi parça dikmişlerdi ben bile neresi yırtıktı diye arıyorum bulmak istersem :) 

(6,770 puan) tarafından
Gerçekten mi insallah  benim perde de yapilir kuzum☺️  yirtik pirtik duruyor valla
(1,514 puan) tarafından
Önceden bi sor perdeyi diker mi diye. Belki her terzi yapmayabilir canım. Benim de var bi tane yirtik yine aynisini yaptiracam bakalim
(6,770 puan) tarafından
Tamam canim bi sorayim insallah fırsat bulunca. ☺️ Teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hlal (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde YAVUZ AMINE (843 puan) tarafından soruldu

411,945 soru

12,401,533 cevap

44,446 kullanıcı